Адвокат: Убиство Јелене наручено

Полиција провјерава тврдњу адвоката Небојше Милосављевића да је убиство пјевачице Јелене Марјановиц било наручено и организовано, као и да је у криминалну групу, која је извршила злочин, укључен велики број моћних људи.

Србија 23.11.2017 | 20:06
Адвокат: Убиство Јелене наручено
Он каже да је по начину извршења очигледно да је убиство урађено организовано, док чињеница да маратонска истрага траје већ 19 мјесеци указује да крупни играчи усмјеравају истрагу у погрешном правцу!

Адвокат Милосављевић истиче да нико не говори о мотиву најмистериознијег злочина у Србији и тврди да це овај случај прије или касније завршити у Специјалном суду за организовани криминал.

''По начину извршења ово је наручено и организовано убиство у које је укључен већи број крупних играча. Ако се убицама икада буде судило, то ће бити пред Специјалним судом за организовани криминал. У овом случају има много учесника и много људи зна како се злочин заправо догодио. Зоран Марјановић највјероватније зна ко стоји иза убиства и могуће је да је и он на неки начин умијешан. Мотив злочина и убица могу веома лако да се открију анализом Јелениног начина живота, навика и афинитета'', каже адвокат и додаје:

''У припреми овог убиства коришћена је савремена техника због чега је много тешко открити наручиоце, директне извршиоце, чистаче злочина, као и крупне играче који имају улогу да саботирају истрагу тако што јавност замајавају причама о сукобу Јелене и Зорана у браку, њиховом разводу, спорном наследству и некаквим сведоцима који се напрасно појављују! Очигледно је да породица Марјановић није толико моћна да сама прикрије све трагове злочина и то не би могла да уради да у организаваној криминалној групи, која стоји иза убиства, нема утицајних људи који смишљено усмеравају истрагу у погрешном правцу''. 



Он каже да је злочин под велом мистерије због тога што се иза њега крије нешто крупно и што неко на јакој и утицајној позицији стоји иза тога.

''Претпостављам да то није могао да уради појединац, већ организација! На то указује начин извршења, као и чињеница да случај није ријешен за протеклих 19 месеци. Изјава Владимира Марјановића да ће неко убити Зорана у затвору и изјава дата медијима у којој изражава страх за свој живот, такође упућују да иза случаја стоји неко врло моћан. Зашто се плаши да Зорана неко може да убије у затвору? Убиство у затвору није једноставно и то може да учини само неко ко има јак утицај'', објашњава Милосављевић.

Јелена Марјановић убијена је 2. априла 2016. а њено тијело је пронађено сутрадан у каналу, поред насипа, у насељу Црвенка у Борчи.

Зоран Марјановић ухапшен је 15. септембра 2017. под сумњом да је починио тешко убиство и од тада се налази у притвору.

Извор: Информер

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

БОБА

23.11.2017 19:34

МОГУ ВАМ РЕЋИ СВИ КОЈИ КОМЕНТАРИШЕТЕ УБИСТВО ЈЕЛЕНЕ МАРИЈАНОВИЋ.ПОЧЕВ ОД НАРОДА КОЈИ СЕ УКЉУЧУЈЕ УЖИВО У ПРОГРАМЕ И ДАЈЕ СВОЈ СУД О ОВОМ НЕ ВИЂЕНОМ ЗЛОЧИНУ, СВИ АДВОКАТИ И ДА НЕ НАБРАЈАМ СТЕ ЈЕДНА ПОРЕМЕЋЕНА НАЦИЈА. ТОЛИКО ОД МЕНЕ.ИСТО НАМ ЈЕ И ГЕНЕРАЛ МЛАДИЋ ПРОШАО КОД НЕСПОСОБНИХ.НАМА ЈЕ УВИЈЕК НЕ КО ДРУГИ КРИВ РАЗМИСЛИТЕ О СЕБИ .СВЕ ОНЕ ЉУДЕ КОЈИ СУ БИЛИ НЕШТО ПРИЈЕ РАТА ЈА ИХ НЕ МОГУ ПРЕПОЗНАТИ , КАО ДА СУ ДРУГЕ ЛИЧНОСТИ, ЗАТО ПРОЛАЗИМО ОВАКО СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.11.2017 20:42

Па и ти коемнтарисес јели итиприпадас тој нацији поремеценој како казес.

Name

Прво ,

24.11.2017 22:45

Зокија затворити до даљног,изолирати га :уколико је паметан пропеват це ,да се оконца вец једном та српска срамотна истразна бахатост 'свет се вам смеје.

Name

Зоки

23.11.2017 20:05

Ако је наруцено убиство,а у игри су моцници онда је мој закљуцак да је Јелена била фаца пуна лове имајуци велике послове и некретнине.Цему све ове глупарије,убијете небитну исобу да није била на такмицењу Звијезда гранда била би анунимус,а друго није била звијезда соу бизниса,него обицна пјевацица без иједне пјесме.Све су то будалестине и лакрдија од Суда и Дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеки

23.11.2017 20:58

срамота за србију овде је све јасно само велике рибе ометају процес

Name

Роки

27.11.2017 22:32

Нико не зна које се паре обрцу код пјевацица, цак ни оне док не додју куци да изброје.

Name

БОБА

23.11.2017 21:40

ПА СИГУРНО РЕ, МОРАМО СЕ МИЈЕЊАТИ ПОЗДРАВ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дино

24.11.2017 07:50

Незнам и да га ријеше ја неби вјеровао ниста висе невјерујем ста су све досада изјавили па филм могу да сниме нема бољег сценарија жалост и туга али ово је само једна висит карта стања у Србији ста се ради да над полицијом има полиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган00

24.11.2017 07:55

Ггледам ови дана ста се све збива неки величају младића неки херој неки говоре ими смо срби жртве како год гдје год требамо бранити србе деси се неки злочин као и овај са јеленом добро нису нашли неког вањског непријатеља највеци непријатељ смо ми себи властити народ јер морас од себе кренути па онда гледај остали свијет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм...

24.11.2017 09:20

Бас око избора! Један ЦОВЕК и једна ПАТКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало бре...

24.11.2017 09:21

Вуциц је дан пред изборе рекао да зна ко је убица! Њега треба питати!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

25.11.2017 17:49

Конацно да се додје до убице наруцено убиство ија мислим ито поционици морају бити странци ванземаљци фуј полиција судство фуј српска правдо ми смо такав народ све за паре

ОДГОВОРИТЕ