Посао им није лак, трче маратон

Наш познати уметник, иза кога је велики број бриљантно одиграних ликова, последњу телевизијску улогу остварио је у серији "Шешир професора Косте Вујића", а његова супруга и колегиница Бранка Пујић проговорила је о његовој скорашњој жељи да се заувек поздрави са професијом којој је био веран пуне три деценије.

Забава 23.11.2017 | 07:42
Посао им није лак, трче маратон
- Тежак је ово посао, глумци трче маратон. Ово је пут на дуге стазе. Некада смо срећни због овога што радимо, а дешава се да будемо разочарани у неке ствари - навела је Бранка, супруга Драгана Јовановића, који је прошлог месеца напунио 52 године.
 
Драган је, наиме, дуго разматрао да ли жели да настави да се бави глумом, да би потом одлучио да је боље да јој се не враћа.

- Глуме ми је преко главе. Хоћу да водим миран и нормалан живот, без тензије. Разочаран сам у људе - изјављивао је пре неколико месеци.

- Ако је неко додирнут талентом, онда мора да има одговорност према томе и треба да настави даље. Саветовала сам га да не одустане, да издржи и препроди тај кризни период. Понекад се и ја уморим од свега - јасна је била глумчева жена.

Јовановић је, након извесног времена, одлучио да послуша своју изабраницу, која је за Глоси открила да му није дала да одустане од своје професије, ни по коју цену. Ускоро би требало да почне снимање једног филма у ком би тумачио једну од главних улога, а да ли ће поново пожелети да батали професију или је ово била само фаза, показаће време.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар