О'Саливен пропушта СП због "ријалитија"?!

Петоструки светски шампион у снукеру Рони О'Саливен рекао је да би могао да пропусти Светско првенство како би поново учествовао у ријалити емисији.

Остали спортови 26.11.2017 | 19:30
О'Саливен пропушта СП због "ријалитија"?!
О'Саливен је рекао да би могао да снима другу серију ријалити програма "Хустле" у Аустралији, у коме игра билијар против локалних играча.

У време снимања 21. априла почиње највећи снукерашки турнир, Светско првенство у Шефилду. О'Саливен није пропустио Светско првенство откако је први пут наступио као тинејџер 1993. године.

"Еуроспортова такмичења су приоритет, као и догађаји у Кини, због обавеза према спонзорима. Ако не будем играо на овогодишњем Светском првенству, на Мастерсу у Немачкој или Отвореном првенству Уједињеног Краљевства, немојте бити изненађени, пошто знам да не могу да играм свакодневно", рекао је О'Саливен.

Он је други најтрофејнији играч у историји снукера са 30 трофеја, шест мање од Стивена Хендрија.

"Што се мене тиче, не треба ми нова титула Отвореног првенства Уједињеног Краљевства, на Светском првенству или Мастерсу. Ако мој менаџер мисли да треба да идем, ја ћу отићи. Не могу да снимам емисију и да играм на Светском првенству у мају", навео је легендарни снукешар.

О'Саливен је ове сезоне у доброј форми, освојио је Отворено првенство Енглеске и Мастерс у Шангају, а играо је у финалу Мастерса у Хонгконгу и турнира Шампион шампиона.

"Морам да направим приоритете и турнире на којима ћу учествовати. Желим да снимим нову емисију пошто је то нешто што могу да радим а да нема везе са снукером. Ради се о успостављању равнотеже, 17 дана турнира у Шефилду је у реду ако освојиш трофеј, али ако то не урадиш, онда је губљење времена", навео је О'Саливен.

Он је рекао да му је важна његова добробит, а не само да се појављује на турнирима.

"Знам да многи желе да ме гледају како играм, али морам да гледам ван снукера, има много ствари које волим. Зашто да окренем ледја стварима које ме чине срећним. Морам на време да обавестим људе за емисију, јер када се обавежем, то је готова ствар. Не ради се само о новцу, има и других ствари. Одлучићу о свему у договору са менаџером",рекао је Енглез.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар