Традиција: Трамп "помиловао" ћурку

Предсједник САД Доналд Трамп је у Бијелој кући традиционално "помиловао" ћурку уочи Дана захвалности.

Свијет 22.11.2017 | 20:42
Традиција: Трамп "помиловао" ћурку
За Дан захвалности Американци једу ћурку, а празничне трпезе су увек богате разним ђаконијама.

Традиција је да се пред предсједника САД изведу двије ћурке. Он онда једну јавно помилује, а другој захвали на храбрости што ће завршити у рерни. Међутим, на крају предсједник увек помилује обје животиње.



Трамп је прво предсједничко помиловање додијелио ћуркама Друмстик и Вишбон, које ће остатак живота провести у Вирџинији. Друштво су му правили најмлађи син Барон и жена Меланија.



Трамп је у шали рекао да је укинуо многе од иницијатива бившег предсједника Барака Обаме, али да прошлогодишње "помиловање" двије ћурке, Тејтера и Тота, неће укидати.



Иванка засјенила Меланију

На овом продичном догађају Иванка Трамп је успјела да засјени чак и прву даму Меланију.



Наиме, прва ћерка се појавила убучена у капут бренда Долче и Габана у вриједности од скоро 3.000 долара и у сукњи од 1.700 долара, преноси Дејли Мејл.



Иванка обично носи гардеробу коју је сама дизајнирала или гардеробу бредова који су свима доступни попут Заре. Међутим, чини се да је ипак покупила неколико лекција од лијепе Меланије, што се облачења тиче.



Прва дама има обичај да носи одјећу познатих модних дизајнера као што су Долче и Габана, Ралф Лорен и Балмаин.

Меланија је одлучила да своје одијевање мало стави у други план након што су се суочила са јавним критикама.

Али њена гардероба је и даље знатно скупља од оне коју носи Иванка током јавних наступа.

Док је трајала кампања Иванка се трудила да кроз своју "скромнију" гардеробу убиједи Американце да је њен отац вриједан политичар. Меланија је увијек била далеко више амбициознија.

Сви гледали у Тифанине ноге

Тифани Трамп је игнорисала јесењу хладноћу па се на празничном догађају појавила у ружичастом капутићу и голих ногу. Оваквом појавом је привукла велику пажњу.



Видјело се да је уживала у друштву своје полусестре Иванке и њене дјеце. Обје су имале широке осмијехе на лицима док су их бројни фоторепортери фотографисали у ружичњаку Бијеле куће.



Након дружења у дворишту Бијеле куће Трамп и Меланија су са сином Бароном виђени на аеродрому како улазе у авион. Прва породица се упутила на Флориду гдје ће провести Дан захвалности.



Извор: Телеграф.рс
Фото: Тањуг/АП

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Воw

22.11.2017 19:50

Које цурке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре,

23.11.2017 06:00

Није добро када те помилују,знај да ти главе нема...

Name

Срб

22.11.2017 20:36

Што му је овај мали на штулама?

ОДГОВОРИТЕ