Митар губи стрпљење у Њукаслу!

"Желим да останем и волим клуб, али. . . ", прибрано говори српски нападач док и даље чека своју шансу. Одлазак се, ипак, чини реалнијом опцијом.

Фудбал 24.11.2017 | 12:00
Митар губи стрпљење у Њукаслу!
Иако је од прошлог јуна постигао девет голова на 13 утакмица репрезентације Србије,Александар Митровић и даље не добија значајну шансу у Њукаслу.

Менаџер Рафаел Бенитез чешће користи Хоселуа и Двајта Гејла, а некадашњем "шпицу" Партизана и Андерлехта дао је прилику да три пута наступи у Премијер лиги, закључно са уласком у игру у финишу суботњег меча против Манчестер јунајтеда.

После нагађања да ће на зиму да напусти клуб и да ће у другој средини тражити форму и минутажу пред Светско првенство у Русији, о свом статусу огласио се и српски нападач.

"Стрпљив сам, али видећемо... Стрпљење ми је при крају", рекао је Митар.

"Желим да играм, желим да будем на терену. Не знам шта да кажем осим да сам стрпљив и да ћемо видети шта ће бити. Овде сам и видећемо шта ће се догађати.Хоћу да будем овде и хоћу да играм. Волим овај клуб, тренирам добро и покушавам да искористим сваки минут", додао је Митровић, који је и прошлог викенда био на клупи.

Иако не игра, навијачи га нису заборавили, већ га подржавају из недеље у недељу.

"То ме одржава у животу. Од почетка, не знам зашто, имам сјајни однос са навијачима. Волим их, они воле мене. Њукасл ми је у срцу и чак и ако одем негде, Њукасл ће ми увек бити у срцу", додао је Митровић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар