Ђукић о ''Звездином слогану'': Нису га они патентирали!

Мирослав Ђукић прокоментарисао је спорни слоган "Партизан је живот, остало су ситнице" који је употребио у промотивном споту пред меч са Јанг Бојсом.  Тренер Партизана Мирослав Ђукић реаговао на негативне коментаре у вези са спотом и слоганом који је изговорио пред меч против Јанг бојса. "Овде се од свега прави ријалити! Важније је ко је с ким спавао, него ко је како играо", каже он.

Фудбал 23.11.2017 | 08:15
Ђукић о ''Звездином слогану'': Нису га они патентирали!
Много буре и негативних реаговања навијача Партизана изазвао је мотивациони спот (или је бар био замишчјен да буде такав) снимљен пред меч против Јанг бојса у Лиги Европе, у којем је тренер црно-белих изговорио: "Партизан је живот, остало су ситнице".

У навијачком свету тај слоган се сматра "звездашким", а навијачи Партизана су замерили маркетинг сектору клуба што је дозволио да се то догоди и да је могло да буде употребљено мноштво других слогана, који се везују за "партизановце".

Тренер Партизана је наишао на подсмехе звездашке јавности јер је ископирао њихову крилатицу "Звезда је живот, остало су ситнице".

"Да сте само мало више пажње посветили акцији (добровољног давања крви), та акција је била много важнија од самог слогана. Што се слогана тиче, погледао сам регистар патената и нисам видео да је Звезда патентирала тај слоган", рекао је Ђукић.

На то се надовезала портпарол клуба Биљана Обрадовић: "Нама овде у клубу Партизан и јесте живот".

Ђукић је наставио у нешто оштријем тону:

"Ми од свега овде правимо 'Задругу', некакав ријалити програм. Није битно ко је како играо, него ко је с ким спавао. Пре 20 година имао сам много пријатеља међу новинарима, данас немам ниједног. Кад сам био играч то је било дивно време, новинари су хтели су да извуку из мене позитивне вредности И да то ставе пред људе. Сад сам се дистанцирао од новинара. Данас хоће да извуку најлошије из мене и такав систем вредности овде правимо. Данас новинарство иде у смеру... у којем ја не желим да учествујем. Изоловао сам се потпуно, не узимам ниједном новинару телефон. И ово (конференција за медије) дођем зато што морам, то ми је обавеза. Ок, учествоваћу док морам, али то није део мене, не желим да будем део тог циркуса који се прави. Кад бих желео да учествујем у ријалитију ја бих био део тога".

Партизан у четвртак од 21:05 дочекује швајцарски Јанг Бојс, победом би се црно-бели пласирали у другу фазу Лиге Европе и играли на међународној сцени на пролеће први пут после 13 година.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар