Зворнички љекари најављују протест

Након обећања љекара зворничке болнице датих Милораду Додику на састанку 24. октобра у Бањалуци да се неће оглашавати мјесец дана колико је Додик тражио да ријеши проблеме у болници, а проблеми још нису ријешени - љекари се осјећају преваренима и спремају се на нове радикалније протесте. Проблеми у зворничкој болници су настали након смјене тадашњег директора Милорада Дрљевића и именовања Јована Окуке за његовог насљедника.

Република Српска 22.11.2017 | 16:08
Зворнички љекари најављују протест
Како БН телевизија незванично сазнаје, још није именован начелник на хируршком одјељењу, гдје се не смирују тензије између новог директора и љекара који су учествовали у протестима. Љекари не признају новопостављене начелнике осталих одјељења, јер су, како тврде, на те функције именовани незаконито, не испуњавајући неопходне стручне услове.

„Сутра се очекује сусрет градоначелника Зворника Зорана Стевановића са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком у Бањалуци током којег ће се наћи неко рјешење за наше проблеме и смијенити Јован Окука, те на његово мјесто именовати нови в.д. директора болнице у Зворнику. Ми смо понудили три имена љекара и надамо се да ће изабрати једног од њих. Ако тако не буде - од петка 24. новембра идемо у нове, знатно радикалније протесте“, рекли су љекари не желећи до петка јавно да се оглашавају.

У кабинету предсједника Републике Српске смо сазнали да, за сада, нема званично најављеног састанка између Стевановића и Додика за сутра, али да ће, како су рекли, „бити нешто“. Односно, да ће бити измјена у вези са неким кадровским, компромисним рјешењима у зворничкој болници, како би се умирили зворнички љекари који, одржавши своју ријеч, очекују да то учини и друга страна.

(БН)

Коментари / 52

Оставите коментар
Name

ИX Фактор

22.11.2017 16:12

Докле висе тортуре ових смјењених нацелника и директора?.Па људи моји ,ово је пресло сваку границу.Питам се дал су ови људи висе способни радити свој посао.Они су сви постали висе психопате и психијатриски слуцајеви.Као обицном градјанину ми је јасно да они са овим незадовољством крију несто (веома велико сто не зеле да изадје на видјело)а то је њихов криминал и привилегије.Тразе помоц од Стевановица криминалца невидјеног,против кога суд у Сапцу води неколико поступака,због извлацења и прања пара из опстине Зв цији је нацелник.Надам се да це јавност ускоро све сазнати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубраwка

22.11.2017 18:24

Слободанвасковиц. БЛОГС.... ЦИТАЈТЕ

Name

Котемплар

23.11.2017 05:38

Глупане и тупане,више од половине ових доктора није имало никакву функцију па ни привилегију,прво провјери податке прије него износис патолошку мржњу и бијес.

Name

Реалиста

24.11.2017 18:05

Ко ће испасти миш? Додик или доктори? Хајмо анкету направити. :)

Name

Шкрба

22.11.2017 16:17

Ето Вам пресједник Додик гласајте опет. Њемачка је закон шта чекате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга

22.11.2017 16:27

Ови бједници нису врједни било какве пазње, па зар и на овај дан ви прицате о васим болесним амбицијама, и новцу који сте досад имали заједно са дезертером градонацелником и дезертером Дрљевицем срам вас било ви нисте доктори ви сте људски талог

ОДГОВОРИТЕ
Name

људски талог

22.11.2017 18:00

А мислиш ли ти да дезертери попут милокрада дрљевића и зорана стевановића уопште имају било какав осјећај за РС или за оне који су је стварали. Дрљевић све некретнине које је покуповао од намјештених тендера /у зворнику је познат као тендерман/ је куповао преко дрине. Овај други да не причам. Ниједан ни други не живе у Зворнику, то је довољно сваком са грам мозга. Али заслужили смо ми то, само напријед доктори, народ ће вас свакако подржати!

Name

Ре туга и талог

23.11.2017 19:22

Хало талог,баш си прави талог,то ти је плафон да будеш А што се тиче начелника и дрљевица,устани кад их спомињес,и покажи риспект према успјесним људима.Знаш како,бити завидан и љубоморан према туђем иметку може свака будала,јад и талог,а направити иметак,успјех или резултат могу само ријетки. Ствари се требају сагледавати са узвишења,а не са позиције мравоједа,говноједа и мравињака Послије тог смијеха припремите се на сузе како то и слиједи

Name

Зворничанин

23.11.2017 20:32

Тако је, овај талог је оцигледно љубоморан на Дрљевићево поштење и љепоту као и начелникову витку линију и пословне успјехе. Зато и јест на дну ко и сваки талог. Само храбро до побједе, ваши Зворничани су уз вас, директоре дрљевићу и начелниче стевановићу. Имате пуну подрску градјана у униставању болнице.

Name

Репо Послови

22.11.2017 16:37

Хаахххахааха шибе бре, шибе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болесно

22.11.2017 16:44

Због ових сто себе зову докторима, ја данима ходам по Бјељини, јер нису хтјели да ми оперису дјете, комљеновиц зоран ми је рекао нек ти га оперисе Ивана Продановиц, тузицу га

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

22.11.2017 21:17

поздрав Мирославе Продане

Name

Зворницанка

23.11.2017 06:15

Др Ивана је одлицан педијатар и јос мајка троје дјеце. Колико пута сам била у прилици да одведем дијете код ње, никад нисам изасла са погресном дијагнозом. Др Комљеновиц према томе није добио ни споредну улогу у неком филму.

Name

XY

22.11.2017 17:15

Питам ове психопате од доктора,ста висе они тразе,ста они хоце висе.Да имало имају савјести и разума увукли би се у мисију рупу и цутали ,да се не открију њихове малверзације.Свима је.познато да Дрљевиц "постени директор"има преко десет некретнина у НСаду и Београду.Да им њихов нацелник Стевановиц прави здања на Врацару вриједна осам милиона еура.Питам се само ста нови директор цека сто не крене са отказима и казнама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јад и туга

22.11.2017 17:34

Тужно и јадно. Умјесто да се скупе за дјенерала, ови биједници излазе напоље да одбране своја крминална дјела. А није ни чудо, онај косоња је био у емисији код оног хафизовића, сви знамо какав је то србомрзац..а подрска пљусти само од комсија. Низе не мозете пасти, само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи моји

22.11.2017 17:49

Каква је ово багра,па Председник треба да оде у Зв да ово самара а не да им да сансу за разговор...Зарад лицног интереса и народ пустају низ воду...Бјековиц,Дрљевиц...Фуј...Па треба узети мотке у руке у расцерати говна из болнице...

Name

Косоњин фан

23.11.2017 19:35

Тај косоња је добио МИЛИОН лајкова мишеви,и то потписаних именом и презименом.Тај косоња је образованији и нацитанији од 95% становништва,а о бубрезима које има да и не говоримо. Штета што човјек нема политичких амбиција,згазио би ове кретене на политицкој сцени Проблем је с вама што ви њега не можете ни да схватите ни да пратите јер вам је образовање јако скромно Косоња ожени ме

Name

носоња

23.11.2017 20:18

Тако је! Косоњу за гувернера центрлне банке. Косоња царе, штампај нам паре да покријем минус на рацуну најбоље установе у регији, да ме врате за директора па да могу да наставим да хапам папам.

Name

Мацор

22.11.2017 17:53

Данас када сви најављују протесте због срамотне одлуке хаског казамата, наси врли доктори најављују протест како би одбранили своје петоструке послове и криминална дјела бившег директора

ОДГОВОРИТЕ
Name

др

22.11.2017 17:55

Оно што се дешава у задњих мјесец дана у ЗВ болници је директан продукт десетогодишње тираније коју су проводили комљеновић, дрљевић и компанија која сада протестује (да их не набрајам). Мислим да више није битно ко ће бити директор јер је све руинирано до краја. Питајте господу која се буни колико су прегледа и операција урадили у задња два мјесеца. Еј! Два мјесеца они праве дупле састанке, крију историје, не потписују начелнике одјељења на отпусне листе, не одазивају се на позиве директора, и све то ради група плаћеника диригована од стране криминалца зорана стевановића. Дали су оставке на начелничка мјеста, још су поново били питани да ли остају при томе и сви су одустали а сада им је проблем што су други људи изабрани за начелнике. Заиста више не знам докле и због чега све ово, али једно је сигурно, ви мозете да напустите зв болницу јер пацијенте немате висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре др

22.11.2017 19:44

Видим др добро сте упуцени, па бих вас молио да нам набројите новопостављене нацелнике и њихове квалитете? Лијеп поздрав

Name

компас

22.11.2017 20:06

Хвала богу да је на цело болнице досао врхунски струцњак, прије свега цовјек, позртвован и некорумпиран лљекар, увијек пријемцив за пацијента, спреман да увијек саслуса и схвати тудју невољу, да увијек да оцински савјет младјим љекарима,, то је једини пут да изадјемо из овог безнадја...........цовјек који се свих ових година борио против актуелног резима, на сваком мјесту пљувао председника, владу.Промене су на видику...

Name

Име

23.11.2017 11:51

Ви сте своје квалитете показали у претходних мјесец дана а њихове цете тек имати прилике да видите.

Name

прћија

23.11.2017 20:40

Др, па ти ниси знао ни килу како треба оперисати у тој Зворничкој болници. Више си своје време проводио као личност која тражи свој индентитет ,свог тату, како у животу, тако и у хирургији. Тај ТАТА, кога сада призиваш и величаш те назвао копиланом и домцем. Како ти кризираш за индентитетом. Сви сте отишли у Милиће , за веће паре, продали се, а сад као јазавци из Рајкове рупе хоћете да пљујете на колеге. Часно, нема шта .

Name

Жара и даље лети

23.11.2017 22:22

Није лако наћи идентитет Посебно кад имаш 5-6 тата, па не знаш ко си,одакле си,гдје си Можда га бркица усвоји,Рајко Рајцило па ти си боооог...

Name

Миња

24.11.2017 06:42

Теби је већ једном речено да не помињеш Рајка. Баш си се заиграо дечко.

Name

Не знају шта раде

22.11.2017 18:12

Боже, помози им..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Људи Моји

22.11.2017 18:22

Ти мислис да је њима стало до пацијената и болнице.Они су довољно нахапали ,и напунили своје дјепове да сад они поставвљају услове.Тузно и залосно,ста власт направи од цовјека.Предлазем садасњем руководству болнице ,да под хитно поцне да дјели отказе и да казњава ове психопате.Брига њих за болесно становниство,за јадни и бједни и сиромасни народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хад

23.11.2017 05:53

Ооооо,гдје сте ботови, мамлази, полуписмени јади Сви заједно са том мржњом можете стати у један пролив,ово што пишете ботови је на нивоу приглупог дјетета,страшно какав ниво дебила Логика малог тупог дјетета не може ни замислити колико су ти доктори излијецили људи,помогли,прочитали књига да ви нећете за десет живота,и да вам није овог блога којег пишете у септицкој јами,не би вас нигдје ни било,овако се осјецате много јаки Додуше и пролив када излети,доста је јак.

Name

Миња

23.11.2017 08:03

Ове докторе оцито муци Хад, цим се тако потписују, ви цете остати заглављени у хаду, са васом терминологијом хада, и пролива, а то колико сте ви књига процитали примјетили се у последња два мјесеца, да не помињем медицинску сколу, др Матуфа , и Гурдеља, о томе це се позабавити тузиластво

Name

Сколарци

23.11.2017 09:10

Миња, мислис на ону сколу у зв у којој предају сви наведени нацелници а гдје се полагање испита састоји од коитуса?

Name

Ре Људи Моји

22.11.2017 18:22

Ти мислис да је њима стало до пацијената и болнице.Они су довољно нахапали ,и напунили своје дјепове да сад они поставвљају услове.Тузно и залосно,ста власт направи од цовјека.Предлазем садасњем руководству болнице ,да под хитно поцне да дјели отказе и да казњава ове психопате.Брига њих за болесно становниство,за јадни и бједни и сиромасни народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Министар

22.11.2017 18:25

Они би сад да уведу Самоуправни систем у болницу они били раднички савјет и управници много им се било ослабило па се момци заиграли а ТАТА чуо да су постали много нестасни па рекао доста игре ајмо мало нешта и радити а дјеци сад криво па се дерњају да цио свијет чује а сад би ТАТА Могао узети каиш па по дебелим гузицама

ОДГОВОРИТЕ
Name

пхехехехехехе

22.11.2017 18:59

молим јазавце да спреме црвени тепих за ТАТУ нису свјесни каква шамарчина слиједи:)))

Name

Правда

22.11.2017 19:13

јадници, о цему они данас мисле и прицају, хоце назад дезертера, док хероје казњавају, стидите се багро докторско - лоповска психопатска , треба цовјек само да вас погледа и да му све буде јасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа киллс

22.11.2017 20:07

има ли краја сулудим захтјевима групе разоткривених криминалаца? има. Оног тренутка када држава почне да ради свој посао и када буде објашњено како је дрљевић од +2.000.000 КМ које је затекао када је прије десет година дошао на мјесто директора направио -10.500.000 КМ. Е тада ће доћи крај овој агонији. Дрљевића тамо гдје му је мјесто и доктори ће да раде као беле лале, још ће питати има ли још.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирза

22.11.2017 20:19

Ја ниста неразумијем ону ину докторицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаврентије

22.11.2017 23:35

Драги мој Мирза, и ја сам имао исти проблем са др Наташом Ивановић, наиме она кад прича некако јој усне иду унутра и онда све постане неразговијетно, а ја сам се увијек питао каква то зла сила утјера човјеку усне у уста.

Name

Ана

22.11.2017 20:22

Поздрав за најбољу докторицу рајну цеститам вам на нацелницком мјесту ви сте најбоља докторица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ана

22.11.2017 21:17

Цеститке за докторицу рајну великог цовјека и гинеколога, која данима није излазила из операционе сале, позртвовану, зену која се свакодневно усаврсава, цијјењену и постовану медју најеминенрнијим гинеколозима републике српске. Зена пред којом су блистави професионални дани. Срецно нацелнице! ПС Јел ти срце заиграло? Па и окука је бољи гинеколог од тебе!

Name

Ре Мирза

22.11.2017 21:41

Не мозес ни разумјети,кад си толико неписмен а о твом образовању и твом интелекту све говори ,твоја горе написана реценица.Др не познајем,али ми све говори твој правопис.

Name

Болница

23.11.2017 07:55

И ја би се бунио када би ми смањио примања 1000 км, као њима, односно они су сами дали оставке на руководеце позиције. Треба мало дисциплински да одговарају, па да падне који отказ, водјама протестаната, па да видите како се мозе смирити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Ре Др

23.11.2017 11:15

Зар је потребно да ти набрајам које имају квалитете?.Ево реци цу ти само један,а то је :Постење и свој рад и цисту дусу.За разлику од ових болесни психопата,који вец мјесец дана дивљају и не раде ниста. Толико далеко иду,да пријете колегама и физицком силом.

Name

Памет

24.11.2017 05:16

Поздрав луциферним докторима и хистерицним главним сестрама,одајете се сами.Питам Комљена и Бјеку за кога се боре каф им Дрља најавио одлазак и сто се Цвики каје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Памет

24.11.2017 09:23

Они се никад нису ни борили за Дрљу,"паметни", њима не требају тате,за разлику од калимера,самостални су.

Name

Покојни Боро

24.11.2017 07:50

Кад смо вец код тата, има вас висе са кризом идентитета, напр, Комљеновица је направио Боро, тј он му је биолоски отац, којег је мрзио из дна дусе, због њега је у инат уписао медицину,сто се сада и види тај цовјек уопсте не воли тај посао..одгајала га сарајевска царсија којој он својим менталним дклопом јос увијек припада.Онда је досао у Милице и идентификовао с са Лазаром Продановицем, у њему је препознао свог покојног оца и замрзио га, све док није досао Лопов Дрљевиц, Дрљевиц је све оно сто он није могао бити иа зелио је, па је наравно постао орудје у рукама тог лопова, кад буде сватио бице му касно, исто као и Продановицу, ваљда то тако иде, цуо сам драги сине цак на оном свијету ста си постао и стидим се, и хоцу да ти позелим дуг зивот и теску болест, суго сугави!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луцифери

24.11.2017 09:32

Ко губи има право да се љути Пораз,капитулација,бродолом Ви сви немате педигре ко просјецан пас а камоли као тај с којим сте толико оптерећени За педигре треба времена и генетске селекције

Name

Ре луцифери

24.11.2017 18:03

Свака на мјесту!

Name

Додо

24.11.2017 13:26

Пораз, побједа то је релативан појам, оно сто је за тебе пораз за некога је побједа, а ти си толико Комљеновицу острашћен , акни реци напушен , и ајмо реци несто о твом ДНК , то се види с ким живиш , само су ти пси у глави или кује, са људима се тезе сналазиш компензацију мајке налазиш у старим удат женама , фууууј, монструме!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шемса

24.11.2017 15:20

Изгубила све сам битке а још водим рат....

Name

Фанови

25.11.2017 17:44

Додиче мајсторе,не дамо те!Сви смо уз тебе,до краја.Иста си енергија као ми

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брега

26.11.2017 05:18

Шта би дао да си на мом мјесту Да те мрзе а да ти се диве Шта би дао Шта би дао да можеш овако Дићи руке а пук да те слиједи...