Због секси Никол тенисер доминира

Од како је започео везу са сексепилном Никол Шерзингер, бугарски тенисер Григор Димитров само ређа победе и осваја турнире.

Забава 22.11.2017 | 14:40
Због секси Никол тенисер доминира
Нема сумње да је атрактивна Никол итекако имала утицаја на младог Бугарина којег је од како су заједно потпуно препородила.

Пре нешто више од годину дана Димитров је био 'тек' 40. играч света. Премало је то било за тенисера силног потенцијала и нешто је морало да се промени.

- Уз добар приступ, добре људе у окружењу и квалитетну подршку, све може да се постигне. Ниједан циљ није недостижан - била је порука Димитрова после освајања Мастерса.

Циљао је на две особе. Први је тренер Даниел Ваљверди који с њим ради годину дана, а за животну срећу побринула се певачка звезда Никол Шерзингер.

Прелепа америчка певачица и глумица у вези је с бугарским тенисером од почетка 2016. и то је један од великих разлога зашто је Димитров толико 'скочио'.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Б Л комуниста

22.11.2017 14:57

На навијам за њега,али само због Маше.Коме није јасно нек на фејсу погледа слике њега и Мисс. М.Шарапове. (нарочито ону кад иду на вјенчање Н.Ђ.).

ОДГОВОРИТЕ