Гризман: Не играм лоше зато што сам остао у Атлетику!

Нападач Атлетико Мадрида Антоан Гризман не жали што је остао "јорганџија" упркос примамљивим понудама протеклог лета.

Фудбал 23.11.2017 | 16:15
Гризман: Не играм лоше зато што сам остао у Атлетику!
Спекулисало се да би Гризман могао да пређе у Манчестер јунајтед или Пари Сен Жермен, али је ипак остао веран Атлетику.

Међутим, многи спекулишу да је он незадовољан што га клуб није продао па због тога игра лоше ове сезоне.

"Не кајем се што сам остао у Атлетику. То је била моја одлука и срећан сам због ње. То није разлог што нисам дао гол на седам утакмица. Нисмо разматрали ни трансфер у јануару. Тим ће напредовати доласком Витола и Дијега Косте, та појачања ће нам много помоћи", рекао је Гризман. 

Пре неколико дана је рекао да би било лепо да игра поред Нејмара да Силве или Килијана Мбапеа, па су опет покренуле спекулације о његовом трансферу у ПСЖ. 

"Не успем увек да се најбоље изразим у вези своје будућности, јесам то изјавио, али то не значи да желим у ПСЖ. Нисам најбољи ове сезоне, за Француску јесам добро играо, али сам могао много боље на неколико утакмица у Атлетику. Морам напорно да радим како бих напредовао, морам радити на свом шуту и трудити се да стварам шансе за саиграче. Овај тим мора да се врати тамо где припада", закључио је Француз. 

Атлетико после 11 кола дели трећу позицију са градским ривалом Реалом са по 23 бода, ремизирали су протеклог викенда на "Ванди Метрополитано", а испред њих су Валенсија са 27 и сјајна Барселона са 31 бодом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар