Вучићев кабинет ударио контру Додику

Власт у Србији не жели припајање Републике Српске Србији, коментар је који је београдски лист Данас добио у кабинету предсједника Србије Александра Вучића на питање о најновијој изјави Милорада Додика, предсједника РС, који је, током интервјуа за Дојче веле, нацртао мапу Западног Балкана и Републику Српску припојио Србији.

Република Српска 21.11.2017 | 09:43
Вучићев кабинет ударио контру Додику
Тај босанскохерцеговачки ентитет припојен је Србији, као и сјевер Косова.

Како су за Данас рекли саговорници из кабинета предсједника Вучића, Србија је једина препрека отцепљењу Републике Српске од Босне и Херцеговине, што је, кажу у кабинету председника Србије, и сам Милорад Додик рекао у поменутом интервјуу.

Милорад Додик је у интервјуу за Дојче веле рекао да БиХ неће опстати ни у каквом облику, да је то "пропала држава", као и да Срби "нису без алтернативе".

- Милорад Додик само потврђује да се од ратног програма из деведесетих година није помјерило ни за квадратни метар - коментарише за Данас историчарка Дубравка Стојановић Додикову мапу Западног Балкана...

Она сматра да се ни Република Српска ни сјевер Косова не могу припајати Србији без рата.

Када је ријеч о подјели Косова, односно размени територија - сјевер Косова за Прешевску долину, о којој је, како наводи лист, Данас извијестио прошле недеље, као могућем тајном плану Београда и Приштине, саговорници из кругова блиских Влади Србије су рекли да би такав исход био пожељан за Србију, али и да је "бајковит".

(БН/Данас)

Коментари / 92

Оставите коментар
Name

Борац РС прве категорија

21.11.2017 08:52

Немој те да нам нападате насег предсједника све сто изговори треба му опростит с обзиром на болест коју има на основу које је пресудијо Младена Босица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко из масе

21.11.2017 09:15

..... у два'ес марКи да си рат видио само на ТВ-у.

Name

Реално

21.11.2017 09:24

Сад би било реално кад би опозиција одговорила милокраду које карте он игра јер би тај милокрад био на све спреман да му остане вила у БГ али стета вец је добио одбијеницу та вила је на лоповски нацин купљена из БиХ знаци да це се на постен нацин врацати у БиХ то је реално а милокрад ту где је давно заслузио Зеница мајка.

Name

поскок

21.11.2017 09:43

А ти " нико из масе" си га видио колико и твој предсједник Додик!?

Name

ре борац

21.11.2017 10:55

А гдје су ови СДС-овци који од 92 заговарају независност РС.

Name

псп

21.11.2017 11:41

Гласаци СНСД-а и Додика, сада видите ком и каквом Меди дајете гласове. Човјек је пуко 100% и не види ништа осим пара и, сада, затвора. Родјену мајку би продао да извуче гу.ицу из ..ована у која се увалио похлепношћу и клептоманијом.

Name

РЕ БОРАЦ

21.11.2017 11:44

Можда је био борац прве категорије у служби осматрања на силосу у Новој Тополи.Незнамо шта ће бити у БиХ у будућности као држава али знамо да смо три друштва и рогови у врећи у њој.

Name

Борац РС прве категорија

21.11.2017 16:42

Ре за неко из масе с поносом сам се преставијо ко сам и не само ја него и моја два сина а ти цувај то 20 матака треба це вам у окробру 2018 за куповину гласова а мозда си и неки потпаролпа це и требати и висе

Name

Дрина

21.11.2017 17:18

Баш има лијепе ноге ова новинарка.

Name

Доста Је Тога,

21.11.2017 20:50

најпре поклони дејтоном добијено "онда трази ујединкење са белим стапом"глупан" устави се - и одлази

Name

РЕ реално

21.11.2017 21:02

Сад би било реално да засједа савјет за националну безбедност Србије, Бакир хоће да призна Косово и фрка до небеса а"патриота" Рудоња хладно нацрта пола Косова ван Србије и то није проблем, Види само саопштење из кабинета Предсједника Србије ни онинеспомињу пола Косова ван Србије што Рудоња нацрта.

Name

ккк

22.11.2017 07:01

Миле само са љепотицама разговара!

Name

Да Исправим Криви Навод

21.11.2017 08:53

Ппрви који је против тога није Вуциц него сам Додик. Јесте ли цули да се прецједник Ниског округа вози у блиндираном Мерцедесу или прецједник владе Војводине у полуприватном авиону?Да ли би то све било могуце у дрзави у којој се само један пита,и у којој ствари иду до те границе да за премијера владе доведе особу за коју нико није гласо нити је ико схвата за озбиљну политицарку. Ста би било кад би Баја постао сеоска млада у великом Београду ко би ту просперирао ако има једног Вуцица поред себе који форсира само теске полтроне. Додик јесте такав и зна кад кога да подрзи али није он ни Вулин ни Стефановиц и не би радио на своју стету па због тога је он једини ком оваква прица одговара само у циљу скупљања гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.11.2017 09:17

Добро објасњено. Ко би био Миле у таквој дрзави. Нико и ниста. Па није луд да се припоји. Само због гласова то трабуња.

Name

Име

21.11.2017 10:51

Није највећи проблем Додик него људи који имају у глави оно на шта их Додик “пеца “. Људи умјесто да се окрену раду сједе и чекају да им Додик ко дједа мраз испуни жеље .Увијек сам тврдио да политицари буду оду и продју. Али докле год је у главама људи идеја о одцјепљењу/припајању битце искориштавани. Додикова “политика”је само по себи резултат онога сто у главама неписмених се дешава . И он то само вјешто користи као и опозиција. Једна те иста багра која игра на исту карту а то је Србовање на квадрат . Унистисе све а овамо “највећи Срби “. Политика хо-рук ! Нема програма. Нема плана . Програм СЗП је само да засједне на власт. Као ми смо исто штеточине али мало мање од Додика . То је све сто могу да понуде . Нема плана како дати отказ ухљебима на буџету као прву основу за било шта да се почне мијењати . А да то “преживе”. Колики је то број ? Колико људи је на буџету? Како те људе негдје другдје запослити ( производња а не на јаслама ) знаци требају фабрике а не одцјепљења . Како се борити против корупције? Како законодавство заштити од корупције инполитицког утјецаја . Како фабрике заштити од политичког утјецаја . Како спријечити да фабрикама руководе политицари а не менаџери који се разумију у економију ... Економију освојит од сваке политичке игре, заврзламе и утјецаја . Кад би имали план за то е то би тек на нешто личило . Овако је држи воду док мајстори оду.

Name

ре име

21.11.2017 11:08

Мудро збориш...

Name

ре име

21.11.2017 11:57

Проблем је у државној својини,све треба приватизовати.Код нас општина именује директоре у фирмама.

Name

Ре "Име" РАСПУЦХИН

21.11.2017 12:05

Поштовани, Постоји рјешење за оне на "државним јаслама" и јако је једноставно а заснива се на "Уставу Р. Српске" и законима. У праву сте за опозицију и њихова "рјешења" јер ни њима не одговара да атакују на "државне јасле" пошто се и са те стране надају понеком гласу. А које би било рјешење? Мислим да би се , за прву руку , требало забранити кориштење појма "непотизам". Када се исти користи то би се у нашем народу рекло да то : "нити смрди , нити мириши". Истина је да "непотизам" смрди и то смрди до неба. Послије ове "забране" би требало извршити ревизију свих запошљавања на "државним јаслама" од почетка деведесетих и свима који су запослени помоћу "непотизма" дати отказ. У осталом , ако смо пред "Уставом Р.С." и законима сви једнаки онда су сви ти "непотисти" починили кривично дјело дискриминације (и још неколико кривичних дјела приде). Мали број је оних који схватају проблем. "Непотизам" при запошљавању је ништа друго него крађа. Они су украли радно мјесто некоме ко га је стварно заслужио. Још страшније је када измисле радно мјесто да би запослили неког свога. Могао би и навести још једно моје мишљење , по питању "непотизма" , које је прилично оштро али можда неки други пут.

Name

Име

21.11.2017 13:00

Да би приватизовао једну фирму морас као прво привуц капитал. Да би привукао капитал мора бити политицка стабилност. А овдје тога нема. Сваки пут кад Додик казе оцјепљење он забада нож свом народу у ледја. Ко ће инвестират негдје гдје је нестабилна политичка и економска сфера? Нико! Друго . Срби морају да се окрену држави БиХ . Није идеална . Како муслиманима тако ни Хрватима. Да би ишао даље морас то прије или касније “сварити”. И нема идеалне државе нигдје на свијету. То само имамо у главама . Засучу рукаве и мање размишљај . Здравије је . Превише слободног времена прави превише проблема .

Name

Неко из масе

21.11.2017 08:54

Ништа се ви не секирајте. Раде њих двојица одличан посао. Па неће ваљда на сва објављивати своје планове. Сад иде мудро и полако. Чика Миле је ријешио проблем опозиције у Републици Српској, помиловао дјечицу по глави и дао им играчке да се играју а А. Вучић у Србији и нема праву опозицију. Пред нама је још минимум деценија власти њих двојице и надам се да ће до тада БХ бити при крају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лажно Име

21.11.2017 09:21

Имаш право да сањаш,то ти нико не оспорава. Него реалност је много другачија. У БиХ се налази много паметнији људи него што су та два сеоска...

Name

тито

21.11.2017 09:27

Нада задња умире.

Name

ре

21.11.2017 09:27

Па ти ни од коња ниси паметнији ! Паметан ,радами потентан народ напуста РС а и Србију. Бјежи од политике меаара из Лакташа у земље гдје владају закони и грађанска права а не Рудоња и његова секта и криминалци.

Name

Реално

21.11.2017 09:31

БиХ за ту твоју деценију неце бити при крају,али РС-с на целу с овим сеоским ђилкошем је вец сада при крају.Тако да за ту твоју деценију неце ни постојат Миле је свукао ураван.РС је вец сада економски уништена тако да је штета непоправљива,али надам се да це народу доци и дупета у главу,сами се бојим да небуде касно.

Name

ХАХХАХАХХАХХА

21.11.2017 09:46

Па зар вјерујеш у ову небулозу?

Name

Борац рс

21.11.2017 09:56

И ја и супруга борци од првог до задњег дана и дочекасмо да нам дјеца одоше у иностранство ,"трбухом за крухом".шта нама значи ова лоповска творевина? Лошије се живи данас него у рату ,све опљачкано а нико није у затвору,јад и чемер -фуј.

Name

2 ОКБ

21.11.2017 10:20

Бил ти ратовао за ту идеју посто се мирним путем то неце десити?Хоћеш у ров или тенк ићи за ту идеју?Ја сам био у 2 окб возач 84 -ке..и више никада!

Name

Ре Борац

21.11.2017 10:36

Јаране,макар су ти дијеца на сигурном.

Name

Ре

21.11.2017 10:41

Тако је! Нико то не ради тако добро као они...да им драги Аллах подари здравље и да вам дуго буду предсједници! А твој оптимизам нема граница..

Name

Исток

21.11.2017 10:45

Ја сам је стварао .Моја је обавеза да ово унистим . Зато само рат СНСД-у и овима који га подрзавају .

Name

Марко

21.11.2017 13:22

Кад се ови са купљеним приватним дипломама још у већем броју дочепају јавних функција... тек онда је куд који мили моји. Замислите, Универзитет за пословне студије то је наш Мегатренд, НУБЛ, Пословни инжињеринг , Прометеј, Апеирон и још покоје грчко божанство. Фабрике за штампање куповних диплома за пропалитете. Јадно...

Name

ЗА БОРАЦ РС

22.11.2017 16:36

Вјероватно да су ти дјеца отишла у Русију. Ниси их ваљда пустио у неку земљу из,оно како је ви зовете ТЗВ МЕЂУНАРОДНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ. Не дај дјеци у ЕУ. ЕУ је против српског народа. Који хајвани. Куну се у Русију а сви би разгулили у ЕУ. Дволичност на квадрат па на десету...

Name

Грохотом се смијем

21.11.2017 08:56

"Како су за Данас рекли саговорници из кабинета предсједника Вучића, Србија је једина препрека отцепљењу Републике Србије од Босне и Херцеговине." Прво, ваљда се неће Србија отцјепљивати од БиХ. Друго, једина препрека? Реаллy?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.11.2017 11:58

Дилетанти. Лапрдају.

Name

ццццц

21.11.2017 08:59

ајхахахахахахахахах....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПИТАЊЕ

21.11.2017 08:59

Велико је питање, ко на кога има ВЕЋИ УТИЦАЈ; Додик на Вучића, или Вучић на Додика?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.11.2017 10:10

Или Сорос на обојицу.Јуцер се појавио и одмах друга прица.

Name

СА-БГ

21.11.2017 09:00

Аман заман људи,гоните овог идиота дудука у п.м. јер це изазвати хаос и у Србији и у Босни.Вуцицу буди паметан,откаци га ил си и ти са њим надрљо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нибрС

21.11.2017 09:29

А аљов син је паметан и велики миротворац? Почисти своје двориште,па другима паметуј...

Name

Ре Са-Бг

21.11.2017 09:47

Ста има јутро боту.

Name

Цирцус Цолорадо

21.11.2017 09:01

Хајде сад да вас цујем и вас из опозиције који сте сваки дан имали несто да казете на Бакирову изјаву али не и на Цовицеву.Нисте смели јер у страху су велике оци. Зиво ме занима ста це сад да казе Вуциц и његова залопољка. Поновно играње границама и шврљање по мапама застрашујуће подсјећа на почетак трагедије деведесетих година прошлог вијека. Свако ко то ради мора одговарати. Милорад Додик се игра ватром која ће и њега прогутати ! Бакире ти си сад на потезу да зацепис уста свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XY

21.11.2017 09:32

МА ШТА ЋЕ ДОДИК ЛУПЕТА САМО,СКРЕЋЕ ПАЖЊУ СА ТЕКУЋИХ ПРОБЛЕМА!ЈА САМ СРБИН И КАД БИ ДО МЕНЕ БИЛО ДА ОДЛУЧИМ ОДЦЕПЉЕЊЕ ИЛИ НЕ РЕКАО БИ НЕ!СВА ТРИ НАРОДА МОЕАЈУ СЕ ОКРЕНУТИ БУДУЋНОСТИ ИЖИВЈЕТИ У МИРУ ЗА СВЕ ИМА МЈЕСТА У ОВОЈ ФИНОЈ ДРЖАВИ БИХ!У СЛУЧАЈУ РАТА ТИ КОЈИ ЗАГОВАРАЈУ ОДЦЕПЉЕЊЕ ПРВИ БИ ПОБЈЕГЛИ НАРАВНО СА ОГРОМНИМ МИЛИОНИМА!ДОСТА ВИШЕ ЛУПЕТАЊА ВАЛА ПА ДА МИ ЈЕ ОТАЦ!

Name

Ре

21.11.2017 09:58

Балавце морас знат ба је какир син злоцинца алије који је поцео рат у бивсој беиха.даље.да је имо муда неби се крио по рупама за вријеме рата И треце пас који лаје не уједа.yо је вас какир има језик а памет ко у пилета.

Name

ре ре

21.11.2017 10:36

Да нема гдје јефтиног Ронхила слуцајно....

Name

Ре Ре

21.11.2017 11:55

Твоја интелигенција је као и тзвоја пименост...

Name

Цирцус Цолорадо

21.11.2017 17:50

Јеботе немогу да сватим неко ко ради против моје куце тј оних које сам родио и одхранио и које храним да зеле да ми узму комад хљеба испред дјеце да је Бог отац за мене не мозе бити добар.Био то Бакир Цовиц или Додик за мене су звијери у људском облику. Нека раде ста хоце али у моје ко би прстом покусао да показе остао би без цијеле руке.За овог Ре ко не цијени себе неце га ни други цијенити.Ви који дате глас Додику ви сте против себе и свог народа. Ето као сто овај господин казе и ја сам СРБИН а сутра кад би се питао да дам глас томе мајмуну за неки референдум никад га од мене неби добио. Исто тако ста ми имамо од Србије и Вуцица апсолутно ниста само нам суровањем са Додиком прави горе. Нека нас остави на миру бице нам свима боље нека се он брине за своју дрзаву . Мени је Босна најбоља и немам друге дрзаве јер у њој имам све .Није Додик вриједан нити се он борио за ту дрзаву да влада сад са њом. Он нема право ни да своју имовину поклони Србији јер се налази у Босни а не да он црта неке границе и он би некоме несто припајао.Ето моју дједовину оцевину и сад моје несмије припојити ником.А ти друзе ако хоцес и гузице дај Додику твој проблем.

Name

попара

21.11.2017 09:04

Неце знаци бити састанка Савета за безбедност,него це на ову изјаву одговарати нека историцарка из Београда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

21.11.2017 09:49

Додик је зло за Балкан и српски Народ.Да је био Патриота,то би показао у рату,а не да ае сепури за ову РСу су пали најбољи српски синови.Он је срамота од Предсјwдника Ентитета који цак није ни Дрзава.Да је Предсједник Русије Додик би давно заратовао са пола свијета.Бог му дао снагу,а узео памет.

Name

борац

21.11.2017 09:05

Није исто продавати купус на пијаци и водити политику сто је код баје све исто и на његов нацин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И слијеп би видио

21.11.2017 09:05

Све глупости да не повјерујеш, бацање прашине у очи пред изборе. Ваљда толико видимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нигдје логике

21.11.2017 09:06

БиХ је пропала дрзава, колико и Додик пропали милионер. Комедија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

21.11.2017 12:34

Није он пропали милионер..!! Милиони су на сигурном. Плус оно у некретнинама, прикривена и мање прикривена сувласништва у разним фирмама, па злато, у полугама, дукатима, накиту..

Name

Миле није СРБин!

21.11.2017 09:09

"Почетком 2007. године, репортери сплитске “Слободне Далмације”, истражујући Додиково поријекло, обрели су се у Студеним Врилима, селу код Томиславграда. Тамо су сазнали да је дјед Милорада Додика, Тома, био Хрват који је одселио најприје у Црну Гору, одатле у Дервенту, а онда у Лакташе код Бањалуке. То је свестраном новинару, писцу и публицисти Петру Милошу у микрофон посвједочио Петар Додиг, тада седамдесетгодишњак из села Студена Врила код Томиславграда".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

21.11.2017 09:17

Па као ни Србија вас неце, леле...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

21.11.2017 09:25

Подупире га Вуциц за следеце изборе.Све сами трикови.Не сме Додик ни пертле завезати док не упита Вуцица!Зна то Вожд!Па ни Трамп не би смео давати овакве изјаве без дебелих разлога!Овај мисли да све мозе,само да би остао на власти.Власт,власт,то само њих интересује.Напатили су и слудили народ,сада у "херојски"напад по народу.Ко то верује сто он прица страним новинарима,нека га подрзавају,али,мислим да је све излизано.Видецемо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир

21.11.2017 09:30

Како Додик може расписат референдум о осамостаљењу РС кад је жели припојити Србији ?? То се коси са елементарном логиком ствари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бмw

21.11.2017 09:30

Хаха, па ста је сад она Бакетова изјава у односу на овај позирисни комад? Невјероватни аршини!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.11.2017 10:01

Лабудово језеро,ето ста је.

Name

XyЗ

21.11.2017 10:17

Ако овог Змаја од Шипова под хитно не затјерамо у три п.м. од Републике Српске неће бити ни трага. О

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера Којот Геније

21.11.2017 10:33

Ајмо руке горе ко је отворио вијест због ове у црвеном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.11.2017 11:18

Да јој драги Бог да,оно сто јој ја зелим.

Name

Драгутин

21.11.2017 10:58

Бакир је сам себи забио го када је рекао да је БИХ вец одавно требала признати Косово заборављајуци да и Република Српска мозе јрдног дана да се отцијепи поготово јер је Српска Република а Косово аутономна покрајина.Са правне стране гледано веце право на отцијепљење има Република Српска него лазна дзава Косово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

21.11.2017 11:34

Па ста цекате онда ја би се давно одципио да сам на васем мјесту....

Name

За Драгутина

21.11.2017 11:48

Смијес се заклети да је тако као сто писес, РС је етитет колико ја знам.

Name

Ре Драгутин

21.11.2017 16:25

Са правне тачке гледишта Косово се није могло одцијепити али се десило. Не постоји право него сила. А како су уз њих Амери од првог дана Косово је држава. А Амери баш нас Србе не симпатишу, па су нам слабе шансе за отцјепљење, у ствари никакве. Мало ме чуди, зар нам није довољна Република Српска?

Name

Бојан

21.11.2017 11:32

Наравно да нас Србија неце, ко би луд прихвато 1.5 мил сиротиње..? Ко би луд дугове од РС плацо..? Дај људи ми смо само марионете и ниста друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

харе

21.11.2017 11:34

Ето преседник је ресио проблем неце се припојити Србији а тренутна ситуација не иде у корист самосталности РС.Знаци створени су услови на мир у овом дјелу Балкана.Сад би био ред засуци рукаве и ресавати свако днемне послова сто су се накупили доста је високе политике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фед

21.11.2017 11:37

Рс. Је права дрзава мозе бити самостална вец данас сазрела за самостслност само у овој години це узети кредита близу пола милијарде марака сјајна будуцност нема ста...

ОДГОВОРИТЕ
Name

други борац р,с.

21.11.2017 11:46

Нека се Додик прво захвали АМЕРИЦИ сто су га довели на власт 97 да се добро обогати и опљацка српски народ до дна,глумеци тада демократу и прифатајуци све сто су тразили од њега.Сад кад је обогатио и стотине милиона проневјерио,па ко фол мрзи ЕУ. америку да му опет на неки нацин неби одузели уз помоц народа оно сто је покрао народу.Само милијарда Вила у Београду друга у Грцкој у лактасима стотине дулума дрзавног земљиста и т.даље и.т.д.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цирцус Цолорадо

21.11.2017 18:06

Он и јесте захвалан Америци и бице до гроба а и у гробу. То сто он прица то су прице за наивне. Ако си гледао интрвју или ако ниси обрацао пазњу на један дио а то је кад га господја пита како то па ви сте било дасак и нада за цијели Балкан кад јој он кроз циницни смијесак казе и сад сам.Знаци да они њега дрзе јос увијек јер им треба да заврсе посао због којег су га и поставили на мјесто гдје је и сад.Он је постављен да унисти РС и да је укине.Зив ти мени био па доцекали и тај дан а он це нестат кад обави посао за који је дебело наградјен.Није ми ниста зао самоо обицног народа који због свега овог највисе испаста.

Name

Ре Драгутин

21.11.2017 12:03

Такве као тебе Телгетија тражи да попуни празно мјесто у ВСТВ или да те именује за предсједника суда у Лакташима.Баш си нам ово стручно додиковски правнички објаснио.Е мој Драгутине баш се јавиш,терапију ниси узео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

21.11.2017 12:11

И сад ја замисљам да се сутра РС припоји СРБИЈИ. КАКАВ БИХ ХАОС НАСТАО МИ ПОМЕТЊА ОКО ФОТЕЉА. КО БИХ КОГА СЛУСАО ДОДИК ВУЧИЋА ИЛИ ОБРНУТО....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.11.2017 21:09

"БИХ" користиш само у првом лицу једнине.

Name

НЕКО ИЗ МАСЕ

21.11.2017 12:59

Овај пропали кримос додик се налази на црној Америчкој листи са најгорим свјетским олошом,шљамом и криминалцима! Нема куд он је у мишјој рупи! Да би добио изборе баље'зга сваки дан небулозе својим крезубим гласачима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

21.11.2017 17:21

Мрзим Босну.

Name

ре

22.11.2017 12:09

јбг ти сто мрзис,,то је твој проблем...искрено боли неког нека ствар јел ти волис ил мрзис...Инаце нико те не сили да зивис у истој.

Name

XYЗ

21.11.2017 13:14

Ко је овај идиот да се игра судбинама и зивотима људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

21.11.2017 16:53

АНАЛИТИЧАР ЦВИЈЕТИЧАНИН КОЈИ КОМЕНТАРИШЕ ИЗЈАВУ ДОДИКА СМИЈЕ СЕ КАО ДА ТУ ИМА НЕ ШТО СМИЈЕШНО. ТО ЈЕ ЧОВИЈЕК КОЈИ ЈЕ СА ОВИХ НАШИХ ПРОСТОРА ДОЧЕПАО СЕ БЕОГРАДА ПА СЕ СМИЈЕ БУДАЛАМА ШТО СУ ОСТАЛИ У РС.КАКО ИХ ЈЕ ЛАКО ПРЕПОЗНАТИ .ТАКВИ ЋЕ НАМ ДОЋИ ГЛАВЕ.СРЕТНО НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако

21.11.2017 17:31

Додо, јеси сконт'о да испадас будала и да су око тебе овце. Поцни радити на економији и поцни постовати комсије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чипс

21.11.2017 18:28

Па шта ће Србији јад и биједа од ткз.рс. који су се задузили следећих сто година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зрет

21.11.2017 18:34

Ако Бог да мапа ће бит кад тада!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.11.2017 21:10

Даце Бог вец неку мапу, али само Он зна какву.

Name

Шта се чека коју пм

21.11.2017 18:58

Смјестите Дудука у санаториј и проблем ријешен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има рјешење

22.11.2017 06:56

На дуготрајну робију, и у букагије, уз одузимање свега опљачканог, корупцијом и злоупотребама стеченог. Ето, то је за њега.

Name

Бгис

21.11.2017 20:19

најбоље да ми београд буде главни град... па та стока не брине ни о земуну а да не спомињем суботицу , нис, крагујевац, или не дај бозе врање , лесковац.... хвала им

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аранђел,Србин,Београђанин.

21.11.2017 22:16

Госпођо Дубравка “видимо се догодине на Косову и Метохији”Госпођо Амери не траже вашу памет као помоћ,немојте се нудити сами. Пун је Београд таквих нисте им још и ви потребни.Некад је добро и ћутати госпођо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејаву

22.11.2017 11:32

Е мој дудуце,,сјецас се ста је било са посљедњим цовјеком који је цртао карте балкана,,,заврсио је у хагу и није се висе ни вратио..па ти сад цртај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неће бити увијек

22.11.2017 11:53

Фрањо је цртао карте па није Хага заглавио..

Name

Игор

22.11.2017 12:10

Ова вијест ме не интересује. Отворио сам чланак само да боље видим ову љепотицу у краткој сукњици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опа

23.11.2017 06:48

Даде Баја и Херцеговину свом брату Цовицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амир

23.11.2017 21:12

Добра ова маца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Минхаузен

24.11.2017 07:21

А на зиду ноторног атеисте стоји икона светитеља светог Стевана. О темпора о морес, ето тако би завапили стари Латини. Одавно нема старих Латина, а и људи све рјеђе ничу.

ОДГОВОРИТЕ