Грчка никад занимљивија, четири тима у бод!

ПАОК преокренуо дерби! Олимпијакос и Панатинаикос нису међу прве три екипе на табели.

Фудбал 21.11.2017 | 10:15
Грчка никад занимљивија, четири тима у бод!
Кува у Грчкој! Фудбалски шампионат ове земље није био овако занимљив малтене већ две деценије откако је Олимпијакос преузео примат. Али, ствари се мењају и сада дувају неки нови ветрови на потезу од Солуна до крајњег југа Пелопонеза. Фудбалери ПАОК-а победили су на свом терену Атромитос са 2:1 у дербију 11. кола Суперлиге и дошли на деобу првог места са атинским АЕК-ом.

Али то није све, одмах на бод иза овог двојица су поменути Атромитос и бранилац титуле, Олимпијакос. И да све буде још интересантније, Панатинаикос се налази тек на осмој позицији.

Ипак, да се вратимо на стадион Тумба у Солуну који је и вечерас био више него полупразан без обзира на важност утакмице. А ПАОК је морао баш да се помучи како би стигао до победе и то је урадио тек после преокрета.

Гости, чији напад је предводио бивши нападач Црвене звезде Абиола Дауда, повели су у 22. минуту преко Стефаноса Струнгиса. Успео је ПАОК да изједначи у финишу првог полувремена и то из пенала који је искористио Вијеириња.

Преокрет и гол за велику победу домаћих дао је интернационалац из Анголе, Ђалма Кампоспосле великог карамбола у казненом простору у 71. минуту.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар