Звездине премије за БАТЕ - 22.000 евра!

Играчи Владана Милојевића могли би фино да зараде уколико у четвртак овере пролеће у Европи.

Фудбал 21.11.2017 | 09:15
Звездине премије за БАТЕ - 22.000 евра!
Много тога је написано о мечу у четвртак: Црвена звезда против  БАТЕ Борисова игра једну од најважнијих утакмица у новијој историји клуба. Тријумф, уз позитиван резултат Арсенала у Келну, донео би најтрофејнијем српском клубу пролеће у Европи. Први пут после четврт века.

И не само то: Црвена звезда би имала још два загрантоване утакмице, још једном би напунила Маракану и добила бонус из УЕФА у износу од 1.000.000 евра. Велика одговорност биће на плећима ученика Владана Милојевића који ће на Борисов Арени имати још један мотив. Онај финансијски.

Звездини стартери и они који су имали главну улогу у досадашњим резултатима у Лиги Европе могли би да инкасирају 22.000 евра, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт. Наиме, руководство црвено-белих је одлучило да за пролеће у Европи, тачније за пролаз у шеснестину финала Лига Европе, награди фудбалере премијом од 15.000 евра.

Такође, одговорни са Маракани се раније одлучили да за сваки тријумф, који доноси прилив капитала из УЕФА, награде фудбалере са 7.000 евра. Дакле, рачуница је проста: црвено-бели у четвртак око 21 сат могли да обједине ове премије и да постану богатији за 22.000 евра.

Лепа сума, али не сумњамо да ће Канга, Доналд, Вујадин Савић и Боаћи имати пре свега спортски мотив. Посебно, јер имају шансу да уђу у историју Црвене звезде.

Клуб са Маракане је 15 пута презимио у Европи, али никад у постбаријевској ери.

Извор: моззартспорт

Фото МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар