Златан: Били бисте шокирани што уопште могу да играм!

Фудбалер Манчестер Јунајтеда Златан Ибрахимовић је открио да је је његова повреда колена била много озбиљнија него што се мислило.

Фудбал 21.11.2017 | 09:00
Златан: Били бисте шокирани што уопште могу да играм!
Шведски нападач се повредио на мечу Лиге Европе против Андерлехта, а све је одушевио повратком на терен чак месец дана раније од очекиваног.

"Ђавола" су овог викенда победили Њукасла резултатом 4:1, а Ибрахимовић је ушао у 77. минуту на одушевљење свих на Олд Трафорду.

"Да људи знају колика је стварно била моја повреда, били би шокирани што уопште могу да играм фудбал. Било је то много више од колена, али задржаћу то за себе... због тога нисам ни желео ни да причам о томе," рекао је 36-годишњи фудбалер и додао:

"Нисам желио да пожурујем, није ме било шест и по месеци. Пратио сам протокол и распоред, ишли смо дан по дан. Једина тајна је напоран рад. Они који су ми блиски знају шта сам радио, сваки дан сам вежбао по пет шест, сати".

Ибрахимовић је прошле сезоне за Јунајтед у свим такмиђењима постигао 28 голова и био први стрелац 'Ђавола',

"У овом сам тренутку захвалан на томе што поново могу да трчим и да се бавим фудбалом. Не знам што ће се догодити у будућности, али што год да се догоди, спреман сам. У годинама сам када могу да бирам шта желим", рекао је нападач.

Ибрахимовић је у августу ове године продужио уговор с 'Ђаволима' на још годину дана.

"Не потписујем петогодишње, десетогодишње уговоре, једноставно сам сретан што сам се вратио и што радим оно што волим."

Мурињо ми је рекао: 'Ради шта год желиш, верујем у тебе, знаш што мораш да радиш тако да нисам забринут. Уговор је само папирологија, ја одрађујем физички рад," закључио је Ибра.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар