Британија уложила протест Суринаму

Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да је Британија уложила протест Суринаму пошто је та држава повукла одлуку о признању независности Косова.

Србија 19.11.2017 | 13:48
Британија уложила протест Суринаму
Дачић је новинарима уочи почетка седнице Председништва Социјалистичке партије Србије (СПС) казао и да папир, који по наводима приштинских власти представља доказ да је Гвинеја Бисао признала независност Косова, није прошао легалну процедуру у тој афричкој земљи а да њени завничници сматрају да се ради о фалсификату.

"У светлу дешавања у Каталонији, у свету је све више размишљања о последицама признавања независности Косова и Метохије. Тајван је у једном тренутку признало 70 држава а погледајте колики је њихов број данас. И Југославија је признала Западну Сахару, па је повукла то признање", казао је Дачић у Београду.

Да подстимо, Суринам је недавно повукао одлуку о признању независности Косова, а премијер Гвинеје Бисао, који је у петак боравио у Београду, изјавио је да та земља иако се налази на списку никад није признала Косово.

(Агенције)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

киза

19.11.2017 13:39

Ове људи са опростењем је.е луд збуњеног. Казу Независна дрзава Суринам признала тзв косово као дрзаву и све је у реду. Онда казу дрзава Суринам висе не признаје тзв рзаву косово као дрзаву, а онда се јавља велика британија (мали потрцко геноцидне творевине зване сад) и улаза протест независној дрзави Суринам због одлуке да повуце своју одлуку од признавању тзв дрзаве косово. Да ли то знаци да је тзв дрзава косово у саставу тзв велике (на срецу све мање) британије (вецитог полтрона сад-а) или је мозда је ступила у савез са сад-ом као 53-ца дрзава цланица највеце геноцидне дрзаве у историји цовецанства. Господо моја ово је тотални распад система.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УН

19.11.2017 14:03

Да је Србија држава као што није одмах би на рапорт позвала британског амбасадора и подржала Шкотску ка независности али док је структура људи у парламентима Српских земаља оваква и док тврде како на Косову више не живе Срби и самим тим није Српско е до тада не пријатељи Србима нису ни потребни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пријатељи

19.11.2017 16:20

То су наси традиционални пријатељи.И арапски....Ха ха ха.

Name

Фрее Сцотланд!

19.11.2017 15:18

Погледајте ви шта раде бјелосвјетски окупатори и колонијалисти од којих крећу сва зла овога свијета. Енглески неоколонијалисти покушавају своје бивше колоније наговорити да и даље буду колоније, да испуњавају њихове жеље у намјери да им српска покрајина КиМ буде европска колонија. Сјетите се покушаја гурања резолуције о Сребреници у УН и принципијелног реаговања Русије. Све што долази од енглеских неоколонијалиста је срачунато и себично и увијек антисрпски интонирано

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Фрее

19.11.2017 19:48

Који си ти опанцар.Поред таквих малоумника није никакво цудо да вам вец спремају ново бомбардовање!Вјецито све знате и хајдуцију спровидите са цитавим светом.

Name

сваки коментар је сувисан

19.11.2017 20:59

Енглези су били и остали дјубрад то није никакава новост.

Name

Дарко

20.11.2017 07:04

Србију као агресора И геноцидаса цијели свијет зна зато постоје И снимци гдје су се сами срби снимали И Беградска телевизија их је снимала ви обсте нисте људи ви сте монструми зивотиње су боље од вас фуј.

Name

То не помазе

19.11.2017 21:20

Они су цудан народ који се ослободио робовласниства 1863. Ниста неце промјенити. Не треба писати тамо гдје те не воле.

ОДГОВОРИТЕ