Жељко Самарџић с новим имиџом.

Певач Жељко Самарџић изненадио је публику и све који га познају новим имиџом.

Забава 17.11.2017 | 21:09
Жељко Самарџић с новим имиџом.
Певач је пустио браду и бркове, а почео је да носи и наочаре за вид. Многи су га након те трансформације на друштвеним мрежама упоредили са индустријалцем Ђорђем Вајфертом, чији се лик налази на новчаници од хиљаду динара. 

- Ја сам прилично храбар човек и велики професионалац, знам да су у овом послу промене добродошле. Помислио сам да сам можда досадио публици када је реч о имиџу, а будући да моји фанови дуго чекају нови албум, одлучио сам да их изненадим - каже Жељко за „Ало!” и открива како је дошло до промене имиџа.

- Све се догодило када сам са мојим кумом и менаџером отишао код стлисте и он ми је осмислио нови изглед. Наравно, ту је и промена када је реч о облачењу, а за то је задужена Ивана Рабреновић. Искрено, баш сам задовољан како је све испало - откива певач, који не крије да се његовом новом изгледу највише обрадовала његова супруга Маја.  



Жена када ме је видела, била је много изненађена, ето и њој се догодило да једном у животу „промени човека”- каже Жељко, који се „нада” да ће за новогодишње празнике бити ангажован ни мање ни више него као Деда Мраз.

- Врло је могуће да ћу за Нову годину добити ангажман као Деда Мраз. Када сам гостовао код Миломира Марића, он ми је рекао да ће се шопинг-центри отимати за мене да глумим Деда Мраза, а мени се свидела та идеја. Ипак, шта год да буде, ја ћу сигурно бити Деда Мраз у својој кући, где сваке године обрадујем своје унуке. Увек окитимо велику јелку, испод које им ја ставим пакетиће, да памте деду по добру - са осмехом каже Жељко, који не крије да ужива у јакој храни откако су дошли хлади дани.

- Добро се сналазим у кухињи, волим да спремам босански лонац и такозвану босанску каљу. Ипак, најдраже јело ми је сарма. Обожавам сарму у виновој лози кад се стави пиринач - каже Самарџић, који је велики гурман, а открио нам је и планове за наредну годину.

- Спремам концерт у „Комбанк арени“, али неће бити традиционално осмог марта, већ крајем марта. Променио сам однос према Дану жена и схватио сам да треба да послушам Ђорђа Балашевића, који је једном приликом рекао да сваки дан треба да буде празник нежнијег пола - закључио је певач.

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

клилк

17.11.2017 21:47

Његов нос на горњој слици није ни изблиза као на доњој, овај његов нови имиџ је изнуђен из неког разлога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ;

18.11.2017 21:31

Ма исти Радован Карадзиц ,!! Хахахах

Name

Цирцус Цолорадо

19.11.2017 09:57

Изгледа 50 година старији.

Name

Последњи кинески цар

20.11.2017 08:43

Колико му је стар овај интервју? Београдска арена је промијенила спонзора, сада је Штарк Арена а не Комбанк Арена.

ОДГОВОРИТЕ