"Кува" у свлачионици Реала - Рамос вс Роналдо!

Шпанска "Марка" тврди да резултатску кризу Реал Мадрида прате лоши међусобни односи играча у редовима шампиона Европе.

Фудбал 17.11.2017 | 10:45
"Кува" у свлачионици Реала - Рамос вс Роналдо!
Мадридски лист тврди да су у сукобу два кључна играча "краљевског" клуба – капитен Серхио Рамос и најбољи стрелац Кристијано Роналдо.

Рамос замера Роналду на изјави у којој је као узрок слабих резултата тима ове сезоне навео одласке Хамеса Родригеса, Алвара Морате и Пепеа протеклог лета.

Капитен сматра да је аформација младих играча Наћа, Марка Асенсија, Данија Себаљоса и других, с којима има много бољи однос него Португалац, прави пут којим би Реал требало да иде. 

Реал заостаје чак осм бодова за Барселоном после само 11 кола ЛаЛиге, а не блиста ни у Лиги шампиона где је у последњем мечу доживео дебакл од Тотенхема са 3:1 на гостовању у Лондону. 

Да однос Рамоса и Роналда није најбољи потврђује и његова изјава после ремија у пријатељској утакмици између Шпаније и Русије (3:3). 

Новинари су га питали за коментар у вези са спекулацијама да би Бразилац Нејмар да Силва, доскорашњи играч највећег ривала Барсе, могао следећег лета да пређе из ПСЖ управо у Реал. 

"Врата клуба су му отворена", а онда је Рамос прокоментарисао и спекулације о одласку Роналда, "Кристијано одлази? Немам појма о томе, морате питати њега". 

Реал предстојећег викенда игра градски дерби са Атлетиком на "Ванди Метрополитано", у суботу од 20:45 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар