Живковић иде на позајмицу да би играо на СП-у!

Португалски шампион Бенфика спреман је да пусти Андрију Живковића на шестомесечну позајмицу у Валенсију или Севиљу како би у форми дочекао Мундијал у Русији.

Фудбал 18.11.2017 | 19:00
Живковић иде на позајмицу да би играо на СП-у!
Тамошњи медији пренели су да Валенсија и Севиља у јануару планирају да бившег фудбалера Партизана доведу на позајмицу са правом откупа уговора на крају сезоне, али Бенфика намерава само привремено да га пошаље у Шпанију, што је и потврдио председник 'Орлова' Луис Филипе Виеира.

"Морамо да будемо пажљиви због будућности Живковића у наредних шест месеци. Верујем да ће бити на Светском првенству, играо је добро за младу репрезентацију, а сада и за А тим. Асистирао је против Кине, играо одлично", рекао је Виеира за португалски лист 'О Јого'. 

Живковић уговор са португалским великаном има до 2021. године, ове сезоне је одиграо само 507 минута, а последњи пут 18. октобра у поразу од Манчестер Јунајтеда (1:0) у Лисабону у Лиги шампиона. 

Члан Бенфике је од прошле године, пошто се неславно растао са матичним Партизаном због одбијања да потпише нову сарадњу и паузе од шест месеци. 

Са омладинском селекцијом Србије био је првак света на Новом Зеланду 2015. године, док је за А селекцију до сада одиграо седам утакмица.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар