Мута о проблематичном центру...

Боље да вам не причам како се понаша! „Не занима ме шта пише“, каже тренер Партизана.

Кошарка 17.11.2017 | 22:10
Мута о проблематичном центру...
Боравак Самарда Самјуелса у Партизану, по свему судећи, ближи се крају. Центар са Јамајке је суспендован одлуком Управног одбора клуба из Хумске 1, због нарушавања клупске дисциплине, што је, између осталог, потврдио и шеф струке црно-белих Мирослав Николић.

По његовим речима може се закључити да  бивши кошаркаш Барселоне није баш цвећка на тренинзима, а изгледа да и не испуњава тактичке замисли искусног стратега.

„Што се играња тиче, он не игра, јер није у форми. Ја бих највише волео да он игра целу утакмицу. То би било добро за све, али тренутно није тако. Видећемо каква ће ситуација бити у наставку. Боље да вам не причам како се понаша“, рекао је Николић у изјави за Информер.

После пораза од Албе Самјуелс је дигао фрку тако што је на Инстаграму написао да није добио плату, да би га убрзо демантовао председник клуба Остоја Мијаиловић, казавши да је добио принадлежниости за прошли месец.

„Нисам видео то што је писао, нити ме много занима. Да би добио плату мора прво да је заради, а он то није учинио за сада“, рекао је Николић.

Извесно је да Самјуелс неће бити у комбинацији за сусрет са Олимпијом, заказан за суботу од 19.00 у АБА лиги, у Пиониру.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар