Није платио рекет: Разнијели му ауто

Снажна експлозија узнемирила је јуче становнике Мостара, гдје је експлодирала бомба испод БМW-а X1, власништво Первера Гиголлаја, власника пекаре "Инпек", који сумња да му се на овај начин свете локални криминалци јер не жели да им плаћа рекет.

Босна и Херцеговина 16.11.2017 | 10:06
Није платио рекет: Разнијели му ауто
У моментима експлозије, око два сата након поноћи, аутомобил је био паркиран код куће овог пекара, у мостарском насеља Залик. Повријеђених није било. У полицији, због истраге, нису могли говорити о детаљима.

Гиголлај, међутим, истиче да је ово само један од низа напада на њега и његову имовину. Каже да је пекару затворио јуче у 0.30 сати и службеним аутомобилом отишао кући. Након тога је сјео у свој БМW и отишао по супругу и дијете који су били код њених родитеља.

"Око 1.15 смо стигли кући. Спремили смо се за спавање и затим је снажно експлодирало. Не знам тачно, али четири или пет пута разбили су ми стакла на пекари. Једном су ми разбили и стакло на ауту. Позивали су ме преко телефона и тражили од мене новац, на што ја нисам пристао", тврди власник пекаре.

Испред његове пекаре је 2015. године активирана бомба, а тада су уништена стакла на радњи и дио инвентара, с тим што је оштећен и један аутомобил. Гиголлај каже да је права срећа што у посљедњем нападу нико није страдао, с обзиром на то да су сат времена прије у возилу били он и чланови породице.

"Ово је катастрофа. Прво пекара, сада аутомобил. Сутра ће ми, док будем сједио са супругом и дјететом, бомбу убацити у кућу кроз прозор. Очигледно треба неко изгубити главу па да се ствари покрену", рекао је разочарани пекар.

Извор: Независне

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Реалитиц

16.11.2017 09:20

Сто се тице тог "рекета" свако ко покуса узети паре од неког, ко их зарадјује у ова времена, треба му ноге одбити. Неко се задузио да покрене посао а пси навалили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре,

16.11.2017 09:55

то су му његови приредили, превисе се удаљио 'и то је то "беса".

Name

ЖИКА Ж

16.11.2017 09:40

МИЛЕ ЈЕ ПРВИ РЕКЕТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ комуниста

16.11.2017 11:30

Зашто Баја мрзи Новака? Држи чвршће рекет од њега!

Name

Зика З,

16.11.2017 14:05

ј...бо ре миле ,мазго једна ;ниста незнас висе од папагаја "стварно мозак ти је излапио.