Ђоковић: Муслин је створио колектив! Шта, отишао је?!

Најбољи српски тенисер није знао да је Славољуб Муслин добио отказ са места селектора фудбалске репрезентације Србије.  Ђоковић разочаран посетом у Арени! "Не знам који је разлог, неки кажу да је због свађе Делија са клубом, неки једно, неки друго, не знам стварно. . . "

Тенис 16.11.2017 | 13:45
Ђоковић: Муслин је створио колектив! Шта, отишао је?!
Ђоковић је разговарао са медијима током полувремена меча Евролиге између Звезде и ЦСКА, током ког је прокоментарисао пласман "Орлова" на Светско првенство 2018.

"Свака има част. Испратио сам то, радовао сам се као и сви остали. Дуга је пауза била. Искрено се надам да ће момци то узети као велики мотив да на СП покажу шта могу. Пријатељ сам са доста фудбалера желим им све најбоље. Изгледа да се колектив створио од када је Муслин дошао, створила се права атмосфера", рекао јеЂоковић.

Изненадила га је констатација новинара да је Муслин у међувремену и отишао са места селектора.

"Стварно?! Нисам знао, ето, нисам у току. Слободан сам у наредних месец и по дана, ако треба помоћ", нашалио се наш тенисер.

Ипак, неће пратити Србију у Русији следећег лета.

"Ужелео сам се тениса, следећу годину ћу посветити томе", закључио је Ђоковић.

Познат је Новак Ђоковић као велики навијач Црвене звезде и повремени гост на утакмицама кошаркашког и фудбалског клуба.

Долазак у Београд, до недавно светски "број један", а свакако најбољи српски тенисер, искористио је за одлазак у Београдску Арену на дуел кошаркаша Црвене звезде мтс и московског ЦСКА.

У разговору са новинарима истакао је да га је разочарала посета.

"Нисам био дуже време на некој утакмици, тако да ми је задовољство што сам ту. Криво ми је што није пуна Арена. Обично је то стандард када Звезда игра евролигашке утакмице, па и Партизан, да се напуни Арена и буде изванредна атмосфера. Не знам који је разлог, неки кажу да је због свађе Делија са клубом, неки једно, неки друго, не знам стварно... Мени је ово јединствено искуство и увек доживљај када дођем да гледам Звезду за коју навијам цео живот", изјавио је Ђоковић.

По проценама у хали је било присутно 11-12 хиљада гледалаца.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар