“Срби се неће повлачити из институција“

Режим постаје све опаснији. Производи сталне манипулације, од оних које смо имали протеклих дана од сједнице Народне скупштине Републике Српске, којом је повучена одлука о референдуму па све до посљедњих игранки које производе Изетбеговић и Додик, рекао је предсједник СДС-а Вукота Говедарица у Дервенти гдје се вечерас одржава “Скупштина народа” у организацији Савеза за промјене.

Република Српска 15.11.2017 | 20:11
“Срби се неће повлачити из институција“
“Неће се Срби повлачити из институција БиХ, јер су институције БиХ српске институције. 1992. године Срби су се повукли из институција јер нису имали шта да изгубе. Данас послије толико година Срби морају да буду свјесни да морају бити најпаметнији од постанка Републике Српске и да знају како и на који начин Српску треба да бране у заједничким институцијама. Кад кажем заједничким, то значи да су институције БиХ између осталог и српске институције”, поручио је Говедарица.



Накарадни ситем организација власти који је успоставио прије свега СНСД заснива се искључиво на производњи конфликта, измишљених непријатеља и одвлачењу пажње од бројних проблема прије свега социо-економске природе и огромног криминала који је захватио све поре друштва, рекао је предсједник НДП-а Драган Чавић.



“Иза те фобичне пријетње извана, уствари највећа је пријетња изнутра. Немају људи од чега да живе. То је пријетња за будућност. Овдје се конфликти никада нису дешавали без уплетености међународног фактора. И данас причати о могућности конфликта зато што је неки, не могу ни рећи на ком степену развоја памети, Бакир Изетбеговић рекао да је могуће направити рат. С ким ће он направити рат? Може само направити рат у својој кући. То је једноставно немогућа мисија, али је то постала тема број један која нема никакве везе са реалношћу”, рекао је Чавић.



БН телевизија

Коментари / 28

Оставите коментар
Name

браво

15.11.2017 19:36

ВУКОТС БУДУЦИ ПРЕДСЈЕДНИК Р.С. НАПОКОН НОРМАЛАН,ОДВАЗАН ПОСТЕН ЦОВЈЕК

ОДГОВОРИТЕ
Name

САН ПУСТИ

15.11.2017 20:04

xаxаxа повецај терапију

Name

Игор

15.11.2017 20:16

Зато нам и јесте овако. Кад немамо замјену за рудоњу. Говедарица це освојити 100 000 гласова максимум максимима, и то не зато сто би људи гласали за њега него зато сто је ето кандидат опозиције . Ако он буде кандидат на изборе це изаци 40% бираца, 30 % це дати глас Додику односно кандидату владајуце структуре. Није ми јасно да људи не виде свој полозај и колико могу добацити.

Name

добрица

16.11.2017 02:14

У праву сте ми се не смијемо одвојити од атрибута Босански, Босански Срби и БиХ је наша држава. Сулудо је и наивно свако друго таласање јер из Стбије не знају ни за какве границе и онакве власти су спремне све ставити на продају као што су нам прокоцкали најцистије крајеве. Велики проблем је Бакир, Ганиц и остала ратна хорда која се због пристрасаности међународне заједнице није нимало померила. Овде имамо кланове, а Рудоња ради што му воља и потребно их је уклонити. Бакирова политика је истребила Србе у Федерацији као и лоша српска подршка док у Р.С муслимани нормално живе на свом, све остало је пјевање јер на тај начин народ нестаје.

Name

ЖИКА Ж

16.11.2017 06:16

ИГОРЕ КАД ПИШАШ УЗ ВЈЕТАР, СИГУРНО ЋЕШ ОСТАТИ УПИШАН.

Name

вук са дрине

15.11.2017 19:37

Па не би ја рекао да смо паметни...Да смо слозни и власт и опозиција па у реду а овако,теско нама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клинтон

15.11.2017 20:01

Ја би да се повуцете

Name

савјетник

15.11.2017 21:03

Па кад се повуку да у Сарајеву надју новог Мирка Пејановица и нову Татјану Љујиц Мијатовиц и слицне да заступају Српске интересе или да нас Хрвати тј Цовиц заступа.

Name

СДС-ОВАЦ ДО ГРОБА

15.11.2017 19:42

А сто би се повлацили кад љеб пола нас срба из РС у Сарајеву зарадзујемо, наравно да нема логике, а да се српство у Сарајеву брани ја сам доказ, ал на фин и културан нацин градеци добре односе с босњацима, а Додик би све с летвама рјесавао, е неце моци!! Пита ли се Додик колико хиљада срба ради у Сарајеву, сто у дрзавном сектору сто у приватним фирмама, агенцијама и да не набрајам, лако је из Б.луке добацивати, ста то СНСД даде за И.Сарајево? НИСТА!! А гдје би ми радили то нека ми неко казе, треба мало лоптицу спустити а не заостравати пред изборе, јер све цехове Додика истоцни дио РС плаца, а кад смо гинули за РС онда смо били српски хероји и све нај, данас смо понизени захваљујуци СНСД политици и Додику. Ја не идем нигдје, коме се иде нека иде слободно и проси. СДС је будуцност, ко то не схвата није нормалан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре сдс-овац...

15.11.2017 20:47

У праву си! Потпуно си у праву!

Name

Ре

16.11.2017 05:45

Будућност је да склонимо ову багру са власти сву и оснујемо странке нове и закон да има реалан за свакога.

Name

Гаврило

16.11.2017 06:34

И ја сам доказ!

Name

Мрки

15.11.2017 19:53

Опет се види да су фотеље вазније од Р.С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иде Додо преко равна Срема и за њиме ко памети нема

15.11.2017 20:43

Тупсоне ствар нема везе са фотељама , СЗП ради праву ствар, зашто би бјежали из институција па оне су Српске , у вама сљедбеницима лакташког криминалца нема ни части ни петље , само се сјетите посљедње скупштине и повлачења одлуке о референдуму, нисте се смјели ни јавити за дискусију а Рудоња брука и подцјењује НС читав дан.Ви да браните РС , па окрећу се у гробу сви они који живот дадоше за њу

Name

Несхваћен

15.11.2017 22:46

Када Жељкин син напусти Електропренос, нека сви напусте. Прије тога ништа.

Name

Борац

15.11.2017 20:05

Уколико желите уклонити ову пошаст са власти, неопходно је да најкасније до почетка децембра избаците своје кандидате за најодговорније функције. Веома је битно да то не буду испрофанисани типови, већ истински борци и морални људи попут Чавића, Такође би било веома битно да СзП иде сазаједничком листом, да се не расипају гласови. Бирачима бих препоручио да обавезно изађу, пошто је њихов неизлазак глас за постојећу власт. Они су на прошлим изборима уз сав инжењеринг морали купити папке да би владали. Прича да су сви исти је такође цака владајућих. Нису они толико моћни колико су ови што ме излазе на погрешном колосјеку. Многе власт тјера на гласање и даје им испуњене листиће, па ви га бар можете направити неважећим. Узимају вам паре да вас запосле а ви им још дајете и глас. Имамо снаге, изађите да се ова багра скине са грбаче!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОЛИТИКА

15.11.2017 20:25

Хаха ко це се одвојити од фотеља, као да су залијепљени за њих, и ови из власти и ови из опозиције, сви ви требате на сметљисте историје, политика треба нове, младе људе, а не људе који су преко 20 година у политици, и само се ротирају на функцијама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доктор Арсланагиц

15.11.2017 20:47

ПИО аут,зељезнице рс аут,здравствени сектор аут,електропривреда аут,банкарски сектор унистен,задузеност РС до бола,телеком продат,намјенска индустрија не постоји,и онда кад треба објавити одлуку у слузбеном гласнику класицна варка тијелом Бакирова изјава да би се фокус са званицног понистења референдума пребацила на прицу о признању Косова.Па висе народа из истоцног дијела РС-а протјерао СНСД него армија БиХ.Обидјите истоцни дио РС.У Висеграду ове године словом и бројем уписано 42 уценика у први разред.Па прица о одвајању РС дизање тензија коме одговара.Изолација баје,конфликтна РС само тјера инвеститоре а гдје него у федерацију.Бузет кантона Сарајева са свим опстинама је веци од будзета РС.Баја је на Бакировом поводцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре доктор А.

15.11.2017 21:20

Нажалост, све је тачно што си написао. Предизборна утакмица је почела. Наредна 2018. ће бити жестока изборна битка у којој се неће бирати средства.

Name

црис

15.11.2017 21:05

миле тражи повлачење из институција бих а не може своје страначке колеге да истјера,продановић и још пар су остали у комисијама(због дневница наравно) док је већина снсд кадра напустила комисије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

15.11.2017 21:16

БиХ није само бошњачка него је и српска и хрватска. У Сарајеву се бране интереси Српске и доносе кључне одлуке. Нема разлога бјежати из Сарајева кад те нико не тјера. Што се тиче Дејтонског споразума треба га поштовати. То вриједи и за Додика и за Бакира. Обојица неконтролисано причају: Бакир спомиње војну опцију, петља се у унутрашње послове друге државе, брине се за Рашку и Космет, а Додик скоро сваког дана изјављује да ће се Српска отцијепити. Оба става нису реална ни рационална нити помажу Србима и Бошњацима, него супротно изазивају непотребан оштар вербални конфликт који је опасан за безбједност Балкана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отписани

16.11.2017 06:37

Свака цаст!

Name

15.11.2017 21:25

Ако је за Чавића измишљени непријатељ неко ко пријети да би напао Р.С и ко би призно Косово ја незнам ,онда је тај измишљени непријатељ само њему пријатељ ,Р.С-у сигурно није

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.11.2017 23:30

РС ће бити нападнута ако се отцијепи и наруши територијални интегритет БиХ. Гдје је проблем? Нема отцјепљења, нема проблема.

Name

Робин Худ

16.11.2017 00:22

Ја помишљам да кандидујем али ме страх да нећу добити 25 гласова, толико имам чланова фамилије и пријатеља...пустићу Рудоњу, бољег нисмо ни заслужили. Ако смо мало искрени сами са собом он је наша слика и прилика. Какав народ таква и власт...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола незнановиц.

16.11.2017 02:34

Вуцицева вила брани Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

16.11.2017 05:35

Жалосно је све то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

16.11.2017 17:59

Ја би Додику рекао:па повуци нас!!!

ОДГОВОРИТЕ