Ко је проклео Реал Мадрид?!

Рендолф на новој паузи, промаја под кошем! Овога пута у питању је стопало.

Кошарка 17.11.2017 | 21:30
Ко је проклео Реал Мадрид?!
Нема краја повредама у Реал Мадриду. Ентони Рендолф ће морати опет да паузира, само не због повреде рамена коју је раније вукао, већ због повреде стопала.

Повредио је трећу метатарзалну кост у десном стопалу у убедљивом поразу од Басконије. Према првим проценама чека га најмање два месеца паузе. То значи да ће Пабло Ласоимати озбиљне проблеме под кошем, с обзиром да се Огњен Кузмић неће враћати на паркет до краја сезоне, а да ће Густаво Ајон ће бити ван терена неколико месеци.

Рендолф ће тако пропустити јако битан период за Реал Мадрид. Краљевиће у наредних месец дана очекује пакле распоред и чак девет утакмица у оба такмичења. Бетис, Гран Канарија, Мурсија и Обрадоиру у Ендеса лиги и Уникаха, ПАО, Црвена звезда, Олимпијакос и Барселона у Евролиги. Ласо од високих играча на располагању има Мачијулиса који мало игра, ветерана Рејеса, новајлију Тавареса, Американца Томкинса и младиће Радончића и Хусту. Само је Таварес од њих класични центар... 

Реал је изгубио три евролигашке утакмице заредом и уз то Ел Класико. Пораз од Басконије је најубедљвији пораз Краљевића у модерној ери Евролиге.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар