Куп: Мачва послије драме у четвртфиналу!

Фудбалери Мачве пласирали су се у четвртфинале Купа Србије пошто су после пенала савладали Спартак из Суботице.  Мачва опет на пенале, Шабац дочекао четвртфинале Купа Србије! Славље екипе Драгана Аничића у Суботици.

Фудбал 15.11.2017 | 16:15
Куп: Мачва послије драме у четвртфиналу!
После деведесет минута није било победника (1:1), а онда се приступило драматичној пенал завршници.

У прве четири серије обе екипе су промашиле по два пенала, а онда су до осмог тимови били перфектни.

Међутим, Спартак је промашио у осмој серији и Мачва је прошла у четвртфинале. 

Суботичани су повели преко Бојана Чечарића у 12. минуту и чинило се да су ближи победи, пошто се са тим резултатом отишло на паузу. Ипак, гости су изједначи у 60. преко Гемовића и до 90. минута није било промена на семафору. 

Онда су уследили поменути пенали и Мачва иде у четвртфинале.

Специјалисти за пенале. После ОФК Бачке, коју су у претходној рунди савладали 4:2 бољим извођењем једанаестераца, фудбалери Мачве су још једном доказали сналажљивост у одлучујућим тренуцима. Пласирали су се у четвртфинале Купа Србије тако што су у гостима елиминисали још једног суперлигаша, Спартак Ждрепчеву крв - 6:5 (1:1, 1:0).

Бојан Ћећарић је у 12. минуту довео Суботичане у вођство, поравнао је Миодраг Гемовић у 60, минуту, а посел удараца са 11 метара бољи је био тим Драгана Аничића и пласирао се међу осам најбољих у масовнијем такмичењу.

На тај начин Мачва се придружила Војводини, Чукаричком, Напретку, Јавору и Младости из Лучана, а преостала два учесника четвртфинала добићемо овог поподнева.

Од 16.00 у Чачку играју Борац - Црвена звезда, од 18.30 у Хумској Партизан - Рад.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар