"Мене је отац злостављао, код Кирјоса је супротно!"

Ник Кирјос никада не путује сам на турнире, уз њега је увек мајка Норлаила, а то му пружа неопходну сигурност, сматра Јелена Докић.

Тенис 17.11.2017 | 14:30
"Мене је отац злостављао, код Кирјоса је супротно!"
Некадашња југословенска и аустралијска тенисерка, која је ових дана у центру пажње светске јавности због књиге "Несаломива", похвалила је сународника и рекла да ће му подршка породице помоћи да оствари циљеве.

"Оно што ја знам јесте да има добру породицу која представља велику потпору", рекла је Докићева. 

Девојка рођена у Осијеку открила је да је током каријере проживљавала тортуру оца Дамира који је тукао, вређао, закључавао и учинио да јој живот постане прави пакао. 

"Имала сам веома тешку ситуацију са оцем који ме је злостављао, али је код Ника то потпуно другачије – он има сјајну породицу и велику подршку. Кирјосу је потребна породица и зато га она прати на туру. Понекад се мучи када је у иностранству, па су му потребни људи са којима је добар, а породица је дефинитвно најбољи избор", казала је Јелена. 

Она је истакла да Кирјос има прилику да направи велике ствари у каријери. 

"Велики сан Кирјосов фан, волим начин на који игра. Не жели тренера са којим ће константно сарађивати и то је поштено. Игра добро и без тренера. Његов тенис је невероватан и сигурно га видим као освајача Гренд слемова и потенцијалног броја 1. Постоје некада проблеми у којима се нађе, али он признаје и то је добра ствар. Гледала сам много његових мечева, уживала, верујем и навијам за њега јер може да буде још бољи и уђе у топ 10", закључила је Докићева.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кока,

17.11.2017 15:00

Е дати је знати ,колико си глупа"теби нема помоци висе.

ОДГОВОРИТЕ