Маринковић: И атмосфера је утицала!

Млади бек Партизана рекао је да екипа није имала енергију да се супротстави Алби, али и да су реакције са трибина биле контрапродуктивне.

Кошарка 15.11.2017 | 14:00
Маринковић: И атмосфера је утицала!
Вања Маринковић био је тужан, али и збуњен после трећег узастопног пораза у Еврокупу и трећег од почетка такмичења на домаћем паркету - 80:96 против Албе.

Истакао је да се већина његових саиграча први пут у каријери суочила са негативним реакцијама своје публике.

"На пораз је доста утицала атмосфера на трибинама. У оваквој атмосфери смо играли Новица (Величковић), Андрић и ја, осталима је први пут. Звиждуци и поједини повици су их сигурно уздрмали", рекао је Маринковић новинарима.

"Људски је грешити и не могу да схватим звиждуке ако је неко шутнуо лоше, што није погодио. Можда је та ствар мало утицала да овако одиграмо".

Црно-бели су у 26. минуту губили са 23 поена разлике, а онда пропустили шансу да приђу испод "минус 10".

Маринковић је одао признање гостима из Берлина, које предводи трофејни тренер Аито Гарсија Ренесес.

"Зна се ко шта ради и заслужено су славили оволиком разликом. Код нас је било и мањка енергије, можда смо као уморни, али нема разлога за то. Добро смо почели, онда стали и они су то искористили. Ми смо покушали да их стигнемо, али нисмо успели, као и у већини мечева у Еврокупу. Стварно смо били слаби, доста слаби".

Партизану предстоји утакмица против Олимпије у суботу, а такмичење у Еврокупу наставиће тек 5. децембра, кроз три недеље.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар