Одгођен и Савјет министара БиХ

Након сједнице Представничког дома ПС БиХ није одржана ни сједница савјета министара Бих због новонастале ситуације у БиХ, изазване изјавом бошњачког члана у Предсједништву Бих у вези признања Косова.

Босна и Херцеговина 15.11.2017 | 12:28
Одгођен и Савјет министара БиХ
Сједница Савјета министара БиХ која је требала бити одржана данас у Сарајеву,  пролонгирана је за наредну седмицу.

Министри из Републике Српске, тачније из Савеза за промјене, већ се налазе у Бањалуци гдје ће данас одржати састанак на позив српског члана Предсједништва БиХ Младена Иванића који је сазвао консултације  у вези  најновије ситуације у БиХ и РС.

На састанку код Иванића биће и посланици у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ из Савеза за промјене.

Из Савјета министара је саопштено да је сједница пролонгирана за наредну седмицу јер министри из Савеза за промјене нису у Сарајеву.

(БН/Н1)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Игор

15.11.2017 11:33

Плата редовна ? А народе ста вам раде власт и опозиција . Класицни порниц, тројка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алф

15.11.2017 11:48

Сацез за промјене нема идеологију само зељу да ухљеби своје кадраове који не врједе ни за ста по знању и образовању.снс-де деценију дрзи власт тако да сдс кадрови и кадрови пдп-а махом су незапослени тако да би свез за примјене цацу свог продао зарад ухљебљења свог кадра махом примитивног и не образованог.то су лоси људи спремни на све за рад лицног интерса.док у босни нисте у могуцности наци посао на основу струцности и квалификација а не на основу странацке подобности.у таковој ситуацуји увјек це бити домацих издајника и партијократа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.11.2017 11:59

Значи, СНСД-ДНС-СП су све позапошљавали по партијским линијама, и то је ОК, а буниш се кад и СзП уради исто?

Name

ре Алф

15.11.2017 12:09

Извини молим те, али немој више никад давати свој коментар. Глуп си као ку..ц !

Name

израелац

15.11.2017 12:11

Не раде ниста а плата им иде редовно... и те каква плата ... колки год се људи као зива бица трудили да остваре неке своје овоземаљске циљеве увијек виса сила ради оно сто је наумила прије него смо се ми људи родили... веома је глупо мислити да цовјек има моц а не Бог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрПига

15.11.2017 15:17

Који идиотлук. За ниста сте дигли фркукао да је бакир призно косово. Јебало вас висе косово ал се бојите као да це сутра запуцат због косова.

ОДГОВОРИТЕ