Касиљасова порука Буфону...

"Не волим да те видим таквог. Желим да те видим као оно што јеси и што си још увијек за многе, као легенду'', поручио Касиљас.

Фудбал 15.11.2017 | 15:15
Касиљасова порука Буфону...
Шпански голман Икер Касиљас (36) упутио је емотивну поруку Ђанлуиђију Буфону (39), који је у сузама окончао каријеру у дресу репрезентације Италије, која ће по први пут након 60 година пропустити Свјетско првенство.

Италија је одиграла 0:0 у реваншу баража за Мундијал у Русији 2018. године против Шведске, што је након пораза 0:1 у Солни значио опроштај од СП једне од највећих фудбалских репрезентација свијета. Самим тим и опроштај 39-годишњег Буфона од дреса "азура" у којем је одиграо чак 175 утакмица.

"Не волим да те видим таквог. Желим да те видим као оно што јеси и што си још увијек за многе, као легенду. Поносан сам што смо се сретали и виђали много пута. Још увијек требаш да уживаш у фудбалу, пријатељу", поручио је  Касиљас преко Тwиттера.

Касиљас је 16 сезона стајао на голу Реал Мадрида, да би 2015. прешао у Порто. На голу Шпаније до сада је стајао 117 пута. Иако је позицију првог голмана државног тима изгубио од Давида де Хее, још увијек се није опростио од репрезентације.

Извор: Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар