Милојевић: Сваки играч је битан, биће ротација!

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је његовим фудбалерима пријао одмор током репрезентативне паузе, а пред густ распоред који следи.

Фудбал 15.11.2017 | 08:45
Милојевић: Сваки играч је битан, биће ротација!
"Пријао нам је мини одмор и сада се враћамо обавезама. Добро смо радили. Следи нам густ распоред, сваки играч ми је битан и биће много ротација", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у Београду.

Звезда ће у среду у 16.00 гостовати Борцу у Чачку, у осмини финала Купа Србије.

"Имамо велике амбиције у Купу, као и у сваком такмичењу. Размишљам само о својој екипи", казао је Милојевић.

Он је оценио да Борац игра веома добро и организовано и да је лоша позиција на првенственој табели само "сплет околности".

Милојевић је навео да нема проблема са повре]еним играчима, али неће моћи да рачуна на фудбалере који су са својим репрезентацијама.

"Тим који буде изашао на терен је најбољи могући. Сви момци заслужују да играју. Имам дилеме, али и велико поверење у своје играче", рекао је Милојевић.

Бранко Јовичић се вратио тренинзима после дуге паузе и тешке повреде, што је Милојевића посебно обрадовало.

"Драго ми је због Бранковог повратка и сви у клубу смо пресрећни због тога. Он је прави момак, покушао је на све начине што пре да се врати. Треба сада бити мудар", навео је тренер Звезде.

Милојевић је, тако]е, истакао да му је драго и што се бразилски фудбалер Рикардињо, као и што се Немања Милић максимално опоравио.

"Тужан сам када на неког не могу да рачунам због повреде јер ми је најбитније да су сви здрави, то ми је приоритет", рекао је Милојевић.

Звезди после дуела са Борцем у Купу следи првенствена утакмица за викенд против Рада, а потом у четвртак гостовање екипи БАТЕ Борисов у Лиги Европа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар