Изјава Бакира ће имати посљедице

Неки мисле да Србија није довољно прегажена и понижена и да је само прегажена и понижена Србија добра Србија, рекао је данас предсједник Александар Вучић поводом става Бакира Изетбеговића о признавању Косова и Метохије и оцијенио да ће та изјава имати далекосежне политичке и правне посљедице.

Србија 14.11.2017 | 12:18
Изјава Бакира ће имати посљедице
"Тај интервју компликује много тога у региону", рекао је Вучић новинарима, а на релативизовање тежине Изетбеговићеве изјаве узвратио опаском да би он, да је рекао да треба признати независност Републике Српске, завршио у Хагу.

"Реч је о озбиљнијој изјави него што било ко у Србији у овом тренутку може да сагледа", рекао је српски предсједник.

Сматра да се "много тога промијенило тим интервјуом" и најављује да ће "српски одговор услиједити за неколико дана".

"Много се тога промијенило тим интервјуом, и не само да се он (Изетбеговић) нада признању Косова, а да се територијални интегритет БиХ брани ратом, док с друге стране, како испада, Србија ваљда треба да испоручи дијелове своје територије уз кафу и ратлук", примјетио је Вучић, те поручио да је ријеч о мијешању у нека посла с којима он нема никакве везе нити на то има права.

Вучић указује да је Изетбеговићев интервју комплексан и да ће имати далекосежне политичке и друге посљедице, да ће Србија све озбиљно сагледати, из свих углова, и пробати да нађе најбоље рјешење, али и да је јасно да треба сами паметно да радимо, јер нећемо имати подршку међународне заједнице.

Истакао је, одговарајући на питања новинара, да не би у овом тренутку да говори о томе какав ће бити српски одговор, да је потребно да прође неколико дана, али је и примијетио да је којим случајем он дао такву изјаву - већ би "нам цео свет пао на главу".

"Шта би било да сам изговорио да РС треба да буде независна, отерали би ме у Хаг у року од 15 дана", примијетио је.

Али, како је додао, на рачун Србије може да изговори ко шта хоће, шта им падне на памет, зато, поручио је, и боле приче из свијета о томе да све стране треба да се смире.

Шта то значи, запитао је, да се све стране смире, кад он, како је рекао, јуче није изговорио ни ријеч на ту тему.

"Питам се које су то стране, нисам јуче ништа рекао, које су то стране", запитао је и додао да кад је реч о коментару Саше Јанковића на Твитеру поводом изјаве Изетбеговићам, а гдје он оптужује Вучића да опет изазива проблем да би наводно рјешвао, предсједник Србије рекао је да не може да коментарише оне који увек иду против своје државе, "чак и кад немају никакав разлог".

"Вучић прави кризу, ваљда зато што сам јуче удисао ваздух", примијетио је и навео да ће српски одговор на Изетбеговића услиједити наредних дана, те поменуо да ће седница Савјета за националну безбједност тим поводом бити одржана у четрвтак.

Закључио је да у овом случају морамо да доносимо најбоље одлуке за своју земљу и народ, али не да будемо дволични тако што штитимо себе, а залажемо се за сецесију у другим државама.

На питање да ли неко из међународне заједнице стоји иза Изетбеговићевог става, рекао је да то не зна, али да може да гарантује да "наша суза неће наићи ни на тугу, ни на плач, ни на разумијевање међународне заједнице".

Извор: Тањуг

Коментари / 115

Оставите коментар
Name

Харис

14.11.2017 11:19

Не видим шта је овде проблем Косово има своје документе, пасоше, свој позивни број има своју границу и регистрације има своје законе и устав има своје међународно признање има своју валуту чланица је фифе, уефе, олимпијског савеза и Босна треба да призна Косово ради добрих односа Албанаца и Бошњака, какретања роба и људи и привредне користи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косова ментор

14.11.2017 11:48

па признајте, ко вам брани.

Name

Кики

14.11.2017 11:51

Није Бакир отцјепио Косово него Милосевиц са својом сулудом политиком.Протјеро је 2 милиона сиптара у Македонију и мислио да је то готово,па нико на свијету неце хранити 2 милиона људи који су тада били градјани Србије... Сиптари иду у Србију без визе а БИХ не могу??? Па јесу Срби из Босне веци Срби од Србијанаца????

Name

075

14.11.2017 11:53

Цему драма из Србије? Па сви сусједи су признали Косово!! Хрватска, "братска, два ока у једној глави" Црна Гора,"јужна Србија како је зову Срби, братска" Македонија, Бугарска, "братска Орбанова" Мадјарска, Турска(није сусјед али лијепе су турске паре, пара гле чуда турска ријеч), Албанија(на папиру сусјед)! Засто је БиХ првокација? А то што Додик провоцира већ 12-ту годину заредом, шта је то? Пацифиста сам, али ову пат позицију би требало ријешити новим "балканским" ратовима јер доста је оваквог "живота"!! Моје мишљење!!

Name

Ста писес ти

14.11.2017 11:59

Косово није цла УН. Све док то не постане, оно као дрзава је обицни муцак од јајета. А видим да неке дрзаве и повлаце признање.

Name

ре харис

14.11.2017 12:00

Ма то је де факто заврсена ствар..свима је то јасно ,само њима није..цак је и братска им црна гора признала косово..знају они то у србији само незнају како то саопстити народу,,мада сваком иоле интелигентном је то јасно...Кад додик лупа сваки дан о референдуму,,одцјепљењу онда се вуцко нејавља...

Name

Незнам ,

14.11.2017 12:11

какву валуту имају ,на косову.

Name

Клинтон

14.11.2017 12:20

Како нисте сазивали ванредну скупстину кад је црна гора и македонија признала? . Ко год погледа снимак видјет це да ниста није рекао нереално. Ево Босњаци су се устали од страха ,дизи авионе и нападај

Name

@075

14.11.2017 12:28

Проблем је када то исто ради Босна, јер Србија има претензију на територију Босне,....то је врло јасно, они неце одустати док добро не поломе зубе,...немој бити наиван

Name

Ре харис

14.11.2017 12:40

Па признајте ал одма смаррам да цете признат И Републику Српску то вам је прво сто це те уцинит.дотад будите мирни у тору

Name

Девијант

14.11.2017 13:03

Јест лако овце наложит, а живи се све горе...

Name

потврђујем

14.11.2017 13:16

све се слажем са тобом све то већ одавно има Република Српска и као република Српска призната је од цијелог свијета као таква за разлику од Косова и само још да се одвојимо и да нас признају ,,, одличан коментар

Name

ре

14.11.2017 13:28

Српски политицари када путују у Косово

Name

баботојке

14.11.2017 13:28

Хало Харисе, цијела БиХ је у средњем вијеку била српаска покрајина - вријеме да се подсјетимо историје, и да испитамо ста су то Босанци и одакле долазе?

Name

Ре Кики

14.11.2017 14:00

Није Бакир донио рат у БиХ него његов бабо. Етнички је очистио цијелу Федерацију БиХ. Нигдје Србина све сами Бошњаци и Хрвати, а у Републици Српској Бошњака и Хрвата има на све стране. Једини одговор који ће пружити Србија је: ПРИЗНАЈТЕ КОСОВО А МИ ЋЕМО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ (1:1). Је ли Бакир мисли да ће Вучић спавати док он ратује и шенлучи по БиХ. Није Вучић Милошевић да не реагује. Нормално да ће реаговати. Није џабе плаћао авионе и направио тешку артиљерију. А и свијет ће радо прихватити Косово за Републику Српску. Живи били па видјели.

Name

ре

14.11.2017 14:06

Сацекајмо људски Је да то нам суседна србија уради па це И БиХ то уцинити, неце то дуго потрајати јер нема ниста од ЕУ !!

Name

ре баботојке

14.11.2017 14:12

Цуј "српска покрајина" а србија се тада звала раска.. Паметном доста

Name

Креле

14.11.2017 14:21

Све је ово узалуд у погледу Косова.Косово су признале многобројне земље, признаће га и Србија.

Name

блбл

14.11.2017 15:38

Ево дрхтимо од страха на Вуцицеве претње. Баја из БЛ мозе сваки дан да одваја и омаловазава дрзаву а Бакир казе сто цели свет казе и правис проблем.

Name

РЕ

15.11.2017 07:36

Ово Бакир Вучићу "набацује" за изборе. "српска" Црна Гора је признала Косово, Косово је независно већ одавно, за косовску независност крива је деценијска српска пропаганда, крива је Србија, највише милошевић. не можеш константно омаловажавати и понижавати један народ а надати се добру. Косовским Албанцима је било забрањено све, они су морали организовати проватне школе, сличан апартхејд је тренутно над бошњачким народом у ересу, додик забрањује боснаски језик а он је дејтонска категорија. Србија "поштује" дејтонски мировни споразум а сану не признаје боснакси језик. Србија нема поштену политику према Босни. Србија је показала 1992 шта мисли о Босни и њеном већинском народу и србија нема никакво право да нам дијели лекције.

Name

Проблем

15.11.2017 09:11

Република Српска има своју судску, извршну и законодавну власт. Дакле ,своје судство, тужилаштво, владу , предсједника и скупштину. Има своје јасно дефинисане границе, има становништво на својој територији које до краја жели њену независност и постојаност. Проблем? Проблем је у томе што не умијете да процјените свој сопствени интерес. Тај интерес је свакако добар однос са Србијом и са Србима уопште, јер је то једини начин за опстанак државе Босне и Херцеговине. Умјесто да подржавате Србију у очувању неног територијалног интегритета, ви поново Србима забадате прст у око, и тако изнова и изнова, од када сте постали, до данашњег дана. Такви ставови не воде ничему, осим новим ратовима. А кад Србину пробаш нешто наметнути, отети, е онда си се на погрешну будалу наврзмао. Томе вас је историја барем требала научити.

Name

Јест проблем

15.11.2017 15:30

Рс нема јасно дефинисане границе ,каква не граница енитета рс у и око ентитета брцко дц бих.

Name

ре Ста писес ти

15.11.2017 15:52

БиХ је чланица УН-а од 1990 па тај податак за Бају и бајиће ништа не значи. Ипак види да је то за тебе значајан податак што је веома важно.

Name

Изјава Бакира Изедбегивица имаце велика последице

16.11.2017 17:25

Аххааххаха...

Name

да

14.11.2017 11:20

Ниста се није промијенило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алекса

14.11.2017 13:10

Тачно тако, иста матрица. Хрватска признала Косово, а сад крај свјета ако их Босна призна. Ништа нит значи нит мјења, ал ови су скочили ко луди

Name

Бајкер

14.11.2017 13:22

Косово Републик

Name

Ре Бајкер

14.11.2017 14:04

Јесте Републиц већ 100 година али ето нема столицу у УН. Ова изјава Бакира је супер дошла Додику а богами и Вучићу. Таман сам се забринуо да ће Сарајево везати са Европом преко Београда. Срећом ништа од тога. Са бошњама није никад било и никад неће бити договора.

Name

Драганче

14.11.2017 11:21

Предизборна кампања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрПига

14.11.2017 12:28

није њему ни доимена сад це он да падне на изборима а Николиц це га скинути са трона.Исто је и Цовиц рекао за Косово али оваај млакоња несмије једну ријец реци против Хрвата.

Name

Ре ДрПига

14.11.2017 17:05

Како да каже против Хрвата кад је више њихов него наш?!

Name

Лажно Име

14.11.2017 11:22

И шта ти као можеш предузети. Паше вам свима та изјава. бла,бла,бла.. Чињеница је да је Косово држава,признала је Босна као такву или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Лажно Име

14.11.2017 15:26

Како штаможе предузети? Па дићи мигове у зрак.....одмах послије ремонта...

Name

Лажно Име

14.11.2017 18:44

Не лете без горива! Они су танки са ловом,немају ни за гориво :)

Name

патриот

14.11.2017 11:23

како су само спремни ванредну сједницу. ти би рекао некох их напао.па сви су признали косово у комсилуку гдје проблем.ово је глума зесца .ово је смјесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.11.2017 12:12

И мене ово највисе цуди, као да је овај први у свијету изјавио да треба признати Косово. Па сви га признали а на крају це га и сама Србија признати. Цему оваква драма као да је неко авионима напао.. е сваста

Name

цоја1

14.11.2017 11:25

Кад це избори??? :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

пророк

14.11.2017 11:28

Види Бакир како Вучић протежира политику Милорада Додика па му ударио контру!?Тако Вучићу боли опозицију то што ти радиш са Додиком против њих, умјесто да састављаш ти помажеш у раздору међу Србима у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СА

14.11.2017 11:30

Говори Додик свакодневно,РС је дрзава БиХ не постоји,отцијепит це РС,референдуми итд.итд.а ти га Вуцицу у томе подрзавас.Ама бре мрш у п.материну.Бакир је потпуно у праву,мрш још једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Али

14.11.2017 12:00

Али БиХ заиста не функционисе као дрзава. На залост :(

Name

Ре

14.11.2017 12:13

А он сути на те изјаве, прави се мутав. А сад као хаос зиви. Ма дај лицемјеру један..

Name

за Али@

14.11.2017 12:55

А Косово функционисе као дио Србије.

Name

Боки

14.11.2017 13:04

Не говоро Додик него цијела Република Српска упамти.Сад је и бице дрзава .Марсссс и ти

Name

Освит

14.11.2017 11:33

изгледа да и пресједник Вуциц не мозе функционисати без вањских непријатеља.За то за сто ви оптузујете Изетбеговица вас оптузује опозиција у Србији,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

14.11.2017 11:33

Вуцицу истом реториком оплети!!! Сада је вријеме да и РС крене у офанзиву ка самосталности!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биби

14.11.2017 11:45

Само крените. То и цекамо. Бујрум

Name

Ре

14.11.2017 12:00

Ал у qур.у,мозете само изгубити рс,хајде крените ста цекатеееее.

Name

ре

14.11.2017 12:03

Јах, јер све до сада нисмо свакодневно слушали мантре о независности РС-а, па нико ни да се почеше. Ма ко вас шиша више.

Name

ДрПига

14.11.2017 12:14

хахахахаха

Name

Ре

14.11.2017 15:33

Србија је потписница дејтонског мировног уговора и као таква треба да се поклопи усима и сути јер свако крсење једне од страна мозе да изазове страну интервенцију. То Вуциц добро зна зато он сути а Баја лаје около и сања јабуке и круске које свако мало побрка. Да је неко мислио да рс треба да буде независна од БиХ или да добије право на било какву сецесију то би било у анексима у Дејтону. Е посто тога нема нема ни осталих глупости које могу да угрозе правни поредак и изазову рат овдје. И на крају ни камен на камену не би остао од америцких бомби овдје.

Name

Гиле

14.11.2017 11:37

ЉУДИ МОЈИ, ОКРЕНИТЕ СЕ СВИ КВАЛИТЕТУ ЗИВОТА И ПОВЕЦАЊУ СТАНДАРДА СТАНОВНИСТВА. ПА, ЗАР НА БАЛКАНУ НИЈЕ БИЛО ДОВОЉНО ПРЕЗИРА, КРВИ И БОЛА. ГЛЕДАЈМО У ПОЗИТИВНУ БУДУЦНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нкнк

15.11.2017 23:48

све је то строги супљак

Name

Пеки

14.11.2017 11:39

Вуцицу сто прије признај српску републику ако бакирбмисли и сандјак да је дрзава зато треба ратом заслузит ко сто је српска створена у рату нико нам није дао дрзаву на лијепе оци

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре пеки

14.11.2017 12:02

хахахаха.... коју дрзаву....спрдас се

Name

пеки пеки

14.11.2017 12:36

Мани се политике и глупости, није то за тебе. Узми књигу и мало шта прочитај, образуј се, а не сваки дан да коментаришеш и пишеш глупости. Видим и да си са граматиком лош.

Name

Ревис

14.11.2017 12:59

Пеки Србија је потписница Дејтона и БиХ као дрзаве. како признати несто сто не постоји.

Name

Изјава

14.11.2017 11:39

Треба процитати изјаву у оригиналу, а не погресно пренесени дио. Оцито да неком одговара затезање ситуације и да је предизборна кампања вец кренула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дк

14.11.2017 11:40

Конацно право лице Александра Вуцица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнеле

14.11.2017 11:53

Како је кренуло данас Косово сутра Сандзак прекосутра Војводина. Србијо ста си доцекала да те хијене комадају!!

Name

мујо

14.11.2017 11:54

Уфф..попласи нам кокоске.

Name

али

14.11.2017 11:42

Осуђујем изјаву Изетбеговица али госп.Вуцицу кад Додик стоји поред Вас и изјави да је БиХ немогуца и неодржива држава и да це РС постати независна ви се смијете и не реагујете.Кад Додик галами,ниподастава,расписује референдуме и пријети отцјепљењем ви сутите а онај идиот Бакир спомене Косово дизе се сва халабука.Хоце ли БиХ оваква каква је признати Косово је потпуно небитна ствар јер је Косово фактицки држава коју су признали сви велики играци.Исто ово је изјавио и Додиков јаран Цовиц али нико апсолутно није реаговао.Много тога у овом хистерисању мени није али је оцигледно да су два најбоља друга Додик и Бакир поцели један другом набацивати лопту и да је поцела изборна кампања у коју се изгледа на жалост укљуцио и Вуциц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре али

14.11.2017 13:28

лако је друг то доказати нормалном,,али овим другим....теско

Name

ЗАСТО

14.11.2017 11:44

Нек Србија призна независност Републике Српске и квит. Наравно, прије тога треба доци до независности али како.

ОДГОВОРИТЕ
Name

размисљам

14.11.2017 11:46

Бакир само подизе тензије,млати а и сам зна да неце бити тако.Праxна дневна прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Циао

14.11.2017 11:46

Коме ти пријетиш мајке ти, ти и твој циркусант Додик сваки дан уз кафу изјавите како Босна и Херцеговина није држава, како је пропала и то је ок! А теби отцијепили комад државе и још Војводина и Санџак чекају исто. Вучићу склони прсте са Босне и Херцеговине и окани се Додика, па ћеш можда успјети ријешити ствари у својој држави, док још имаш времена, јер на Босни и Херцеговини су зубе поломили и већи политичари и веће државе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Историја-0

14.11.2017 14:11

Ја се несто не сјецам да је неко овде поломио зубе,само знам да су нама сваки пута поломили зубе.Ал,добро ти имас неке друге књиге из историје.

Name

Ре Циао

14.11.2017 14:14

Даље руке од РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. Па ћеш опет кукати и кмечати за помоћ што ти у рату баш не иде. Мигови су страи спремни. Тешко оружје је ту. Тенкови брује. Да неће ови ваши са запада доћи ратовати. Не буди смијешан. Не секирај се за тзв. Санџак то је стари Рашка, пишу ћирилицом, а Војводина је Мађарима дала маxималну аутономију, па смо пријатељи са Мађарском. Војводина је у рукама Срба и пријатеља Мађара. Косово је отето силом. Биће силом и враћено. Неће крепали Трамп увијек владати.

Name

Да ти казем

15.11.2017 15:35

За 540 година као и просли пута

Name

Није него

14.11.2017 11:48

И Вучићу одговара Баке, једва је дочекао да овај нешто каже а да овај одговори, можда су се и договорили. Можда му је МД послао СМСда су се он и Бакир договорили а да се овај припреми. Шта је србски народ згријешио да има овакве вође? Нема нам спаса, ипак можда за 1000 година. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

14.11.2017 11:53

чуј бившег радикалца, смјешан си постао

ОДГОВОРИТЕ
Name

сурцин

14.11.2017 11:56

Бакир својом наком изјавом угрозио националну сигурност Србије па ти сазвао хитно сједницу савјета.Дали си ти нормалан цовјеце?????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.11.2017 14:35

Није.

Name

Ха ха ха

14.11.2017 14:39

Он нормалан?

Name

Мујо

14.11.2017 11:57

Вуцицу није ти Бакир Додик па да мора тебе питати ста це да казе! Цовјек има право на своје мисљење и све сто је рекао је било особно његово мисљење! Која си ти фаца да дизес пуно ратну спрему због изјаве представника народа који у великом броју зиви на Косову!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Независни

14.11.2017 11:59

Почело је ¡

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.11.2017 12:55

Поцела предизборна кампања брате!

Name

Семберија

14.11.2017 12:07

Мислио сам да је овај Вучић мудрији играч. Умјесто да пусти Бакира да игра своју игру и да на темељу Бакирових потеза диктира своју политику у БиХ, он насједа на прву! Па зар није и сам Вучић признао Косово кандидовањем српске листе на косовским изборима, између осталог. П.С. Најежим се када гледам у временској прогнози за Србију, на РТС-у, вријеме у Приштини. Некада су у извјештавању изговарали ТЗВ. Република Косово па изненада нестаде то ТЗВ. Лицемјери!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Когде

14.11.2017 12:14

Све је јасно. Овим се зели изнудити излазак из савеза министара а онда би снсд багра опет преваром попунила та мјеста и тиме зацементирала судбину РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

логика

14.11.2017 12:16

Доста више Вучићу празне приче-досадан си са патетиком и популизмом-само ти и Миле правите непријатеље,све вам је важно,сем да порадите на бољем животу грађана,тешко нама с вама!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вучко

14.11.2017 12:21

А зашто нема такве бурне реакције кад Додик у твом присуству негира и ниподаштава БиХ ?? Зашто се никад ниси оградио од тога јавно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре вучко

14.11.2017 13:05

Лажеш. Нађи било који интервју који је Вучић дао било коме, а да није рекао да подржава суверенитет и територијални инегритет БиХ, Према Дејтонском споразуму. Сваки пут кад је преко пута себе имао Додика и његове изјаве о БиХ, Вучић је увијек реаговао. Некада треба мржњу ставити под контролу и ствари гледати реално. БиХ политичари из реда муслимана би признали косово, само да гурну прст у око Србима. Из тих разлога је то учинила и Хрватска, ЦГ и Македонија.....

Name

добро се зиви у односу с обзиром какви су гласачи

14.11.2017 12:31

Онај ко гласа за ове болеснике као што су Вучић,Бакир,Додик,Човић и остала багра на политичкој сцени је луђи од њих хиљ

ОДГОВОРИТЕ
Name

попара

14.11.2017 12:32

Цуо Вуциц да це БиХ тразити стотине милиона за потопљено земљисте које Србија није плацала 20 година па измислио мелодраму....цццц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.11.2017 15:53

Погодио си од прве. И сто да плаца опстинама уз Дрину за потопљено земљисте и нанесену стету кад он има цобана из лијевце поља којег је малко стисно и крено фронтално на Бакета да би га препо. Постиго је контра ефекат ем су у Тањугу ово склепали (има видео снимка ста је рецено а како су то они пренијели види се с којом намјером је све уцињено) ем је цудно да Баја који воли рс одустаје од десетина милиона накнаде и пегло би границу тако да његове опстине добију само стету а да зараду од струје има само једна страна. Мозда је који милион Баја и добио јер слабије би се трудио да ради за дзаба а за суд га како видимо заболе тако да је највјероватније играц на проценат.

Name

Ре

14.11.2017 15:53

Погодио си од прве. И сто да плаца опстинама уз Дрину за потопљено земљисте и нанесену стету кад он има цобана из лијевце поља којег је малко стисно и крено фронтално на Бакета да би га препо. Постиго је контра ефекат ем су у Тањугу ово склепали (има видео снимка ста је рецено а како су то они пренијели види се с којом намјером је све уцињено) ем је цудно да Баја који воли рс одустаје од десетина милиона накнаде и пегло би границу тако да његове опстине добију само стету а да зараду од струје има само једна страна. Мозда је који милион Баја и добио јер слабије би се трудио да ради за дзаба а за суд га како видимо заболе тако да је највјероватније играц на проценат.

Name

србин из босне

14.11.2017 12:42

Вуцицу болан памет углаву остави нас дазивимо свој зивот са својим бодснцима.Косово је изгубљено немој да изгу бис и србе на косову Са стЛном пријетњом изгубицес и цјјеловиту србију.проднисе пријетнни и неизазивајкомсије .Запамти свако имасвог родјака који сути и гледа ста радис и коликоизазивас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудаци идите у лудницу а не на изборе

14.11.2017 12:43

У нормалним државама луди људи иду у лудницу а на нашим просторима иду гласати,онај ко гласа за Бакира,Додика,Вучића,чивица и остале болеснике треба у лудницу. Није могуће бити нормалан и не видјети да Бакирове изјаве иду у корист Додику као и то да Вучић учествује у тој превари,а на исти начин и истим интензитетом Додикове изјаве иду у корист Бакира Изетбеговића,онај ко да глас овим битангама пљује у ручак себи и својим будућим покољењима,ако их уопсте и буде послије овог олоша,сваки глас за ову багру је потвда страницима да смо луди 1000% и да могу са нама да раде шта год хоће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шта рећи о региону

14.11.2017 13:05

И сам Александар Вучић је 11.07.2015. у Поточарима осјетио непријатеље на својој кожи. Косово и Војводина су 1943. дефинисани као Социјалистичке Аутономне Покрајине у саставу Социјалистичке Републике Србије као њени саставни дијелови а Република Српска и Федерација БиХ су 1995. дефинисани као ентитети у саставу државе Босне и Херцеговине. Косово треба вратити Републици Србији али у региону аутономију (статус између конститутивног народа и националне мањине) морали би имати Шиптари на Косову и у Македонији али и Срби у Хрватској. У Босни и Херцеговини по дејтонском споразуму имају два ентитета. У Федерацији БиХ се могу укинути кантони а Федерација БиХ разложити на бошњачки и хрватски ентитет ако се сложе и Бошњаци и Хрвати из свих 10 кантона (жупанија). И Брчко Дистрикт се може разложити између ентитета отпрлике како је картографски изгледало у рату и иза рата ако се сложе сва три конститутивна народа из Брчко Дистрикта. У Босни и Херцеговини треба само успоставити огромну сарадњу између: заједничких институција, ентитета и Брчко Дистрикта, кантона у Федерацији БиХ и свих општина у БиХ и да буде у свакој тачки у БиХ равноправан сваки држављанин БиХ без обзира на његове личне карактеристике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да знас

15.11.2017 15:39

У брцко дц зиви око 65 %хрвата и босњака а срба око 34 % и брцко преставља највеци проблем рс.

Name

федерација

14.11.2017 13:12

истина је господине Вуциц да нисте рекли да треба признати независну републику српску..али исто тако никада нисте тако остро реаговали као и људи око вас на Додикове изјаве да це Србија и Р.Српска бити једно..према томе ово је цисти примјер васег дволицног понасања које сви ви кројаци судбина показујете свакодневно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцко

14.11.2017 13:23

Вуцко признацес ти косово прије бакира упамти, само се блефирас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

14.11.2017 17:19

Па то њега боли...Бакир це бити задњи у могуцности да призна косово ..прво иду Вуциц и Баја.

Name

Свака цаст Бекеее!!

14.11.2017 13:44

Добили Срби бумеранг у главу не могу доци себи . Нису оцекивали да це их Бакир навуци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мачак

14.11.2017 13:51

Камо среће да смо сви овако принципијелни кад се брани територијални интегритет и БиХ и Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

14.11.2017 13:51

Ипак је Миле био у праву, ти си заиста побачај. Возиш се на његовим колима што није добро ни за тебе а поготово за народ Србије. Дао си му да те увуче у своју игранку и упамти неће бити за тебе позитивно. Ти као не знаш ко је Зорана МИхаиловић и да је она Милин играч, а да је као и он амерички човјек. Бојим се да ће ти бити по оној народној, Касно се ј....ој кајати. Нека ти је бог у помоћи, јер знај ко са ђаволом тикве сади о главу му се разбијају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

WИЛД

14.11.2017 14:03

Да није мјесања странаца Бакир и њему слицни би одговарали за пријетње ратом, а сто се тице Косова, како мозе да буде проблем Бакирова изјава, када лицно Александар Вуциц вец дузе вријеме ради на признавању Косова од стране Србије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИтат

14.11.2017 14:11

Да ставимо причу у контекст - ево тачно шта је рекао Бакир по питању Косова - хттпс://yоуту.бе/0јгмфБ6WWX0?т=8м52с.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

14.11.2017 14:42

Ови, балкански, назови политицари, као несто раде. Ах, који су олос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босанац брцко

14.11.2017 15:14

Изјава бакира је заиста поразавајуца након евентуланог признања косова од стране свјетске велесиле БиХ постоји опасност да це то исто и традиционални пријатељи срба руси уцинити јер су под притиском босанаца .. срамота од бИХ да зели признати косово као дрзаву а то досада нико није уцинио срам да буде насе комсије босанце :ДДД мало сарказма није на одмет позз за добре људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баги

14.11.2017 15:21

Косово не морамо.де факто признати али би бар требали да признамо косовска документа и уредимо односе на исти нацин на који то ради и Србија и све би било ок. Практицне ствари се дају ријесити и без тензија. Ако сутра се у БиХ појави нека особа из енклава јузно од Ибра која има само косовске документе јел би тог требало хапсити и у екстрадициони притвор водити иако мозда има неког од родбине овдје? То би требало ријесити а око признања кад за то додје вријеме имамо пуно висе тема које нисмо ријесили пријw тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ади

14.11.2017 15:31

Изнио је свој лицни став и образлозење да у БиХ концензус о томе не постоји.Видео је доступан на интернету.Паметном доста а Босњацима јос једном упамет ко им је на истоку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

14.11.2017 16:06

Само скупљају себи поене,таман се све смири на националистицкој теми онда нека луда од њих 5-6 несто изјави,и сад као треба ратовати.Нека вам ратују синови јебо вам пас ..... висе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лицемјери

14.11.2017 16:24

Иста фрка се дигла око аманета..ви можете имати и специјалне везе и сваки дан преседник србије и хрватске могу говорити како су забринути за свој народ ..али ако алија казе да турска има бригу о босњацима..а аманет је брига ...е онда је то неприхватљиво..

ОДГОВОРИТЕ
Name

маxо

14.11.2017 16:41

Данас су политицари као Зута стампа само рекла казала . то треба искулират а не лозит се на цињенице које се знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

14.11.2017 17:22

Николић као предсједник србије говори да му је сан да србија и РС једног дана буду једно , јер немозе србима нико забранити да сањају.Кад Изетбеговиц изјави да се нада да це БиХ једног дана признати косово мада за такво несто сада нема неоходни консензус онда је то проблем.

Name

Никола

14.11.2017 17:51

Бла, бла бла. Све нам се гаће тресу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

14.11.2017 19:37

ЛАКО СЕ ПРЕПУЦАВАТИ ПРЕКО МЕДИЈА. КАД СЕ САСТАНЕТЕ БИЋЕ ТЕФЕРИЋА И РАХАТЛОКУМА У ДЕЦЕМБРУ СВЕ СУ ТО ПАРЕ НАРОДА МОЈ ВУЧИЋУ НАРОД ТИ ЈЕ БИО НА ПРВОМ МЈЕСТУ НА КОЈЕМ ЈЕ САДА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрПига

14.11.2017 20:29

Како то онда да ниси заврсио у хагу кад си рекао да за једног србина треба убити 100 муслимана.И ти имас несто да казес . Али добру сте игру одиграли незнас како да јавно казес да си вец и признао косово па сад дизес фрку на бакира. Ста си неки дан изјавио ако се сјецас .Да те подсјетим ........................................................."Тражиће се од Србије да ради нешто што не жели и по питању Републике Српске и многе друге ствари. Зато ће бити све јачи притисак да се помаже различитим службама, агенцијама и многима по Србији. Поједини представници великих сила чак иду по општинским одборима неких странака. Разумем да се договарају у централи неке странке, да причају о важним питањима, али шта раде у општинским одборима странака? Да не причају о лежећим полицајцима? Као и кад вам неко каже да се независни медијски пројекти спремају споља. А када поставим питање представницима Европске комисије и другима да ми наведу један пројекат који није био директно усмјерен на кућу која није антивладина, нема одговора. Не постоји ниједан", рекао је Вучић................. паметном доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хамдо

15.11.2017 03:52

Ма неради се овдје о изјави овдје се ради разграницењу на Дрини са Србијом о цему треба да се разговара идуцих дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свако себи

15.11.2017 17:11

Још су стари људи знали рећи да није добро ако ти се о кући и домаћинству комшије брину. Или, тешко оном о коме комшилук брине. Па макар да је исте вјере и нације. Па макар да је и Вучић Аца у питању. Нека се окрене око себе, нека Србији помаже, рецимо, оној јужније што је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киклоп

16.11.2017 11:24

Ниси Ацо могао ни кад си имао циме. Сад је прица готова,ти имас само један проблем. Како реци истину народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Www

16.11.2017 18:45

Тако је.

Name

Једва цекају твоје...

16.11.2017 23:00

Посљедице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

17.11.2017 06:43

Хоце ли или неце бити рата?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

17.11.2017 08:12

Након што је предсједник Србије Александар Вучић казао да је Србија гарант Дејтонског споразума те да се због тога може мијешати у унутрашње ствари БиХ, из ОХР-а поручују да је Србија само једна од потписница Дејтонског споразума и да мора поштовати суверенитет свог сусједа.

ОДГОВОРИТЕ