Бакирове најаве нису добре

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић о изјави Бакира Изетбеговића да ће БиХ признати Косово најавио је сједницу Савјета за националну безбједност, јер овакве најаве, нису добре за ситуацију у региону.

Босна и Херцеговина 13.11.2017 | 16:16
Бакирове најаве нису добре
-Очекујем да ће предсједник Србије, због најаве Бакира Изетбеговића да ће БиХ признати независност Косова, сазвати Савјет за националну безбједност у наредних 48 сати. Ово тијело ће размотрити даље кораке државе и наш однос према таквом потезу Изетбеговића.

Овако министар унутрашњих послова и секретар Савјета за националну безбједност Небојша Стефановић, за "Новости", кометарише изјаву бошњачког члана Председништва БиХ.

Изетбеговић је за "Дојче веле" рекао да је БиХ већ требало да призна Косово и да планира да то учини.

- Волио бих да ово није тачно и да се ради о лошој интерпретацији Изетбеговићеве изјаве, јер нажалост, ако је истина, то је један од најтежих удараца које Србији може да нанесе једна сусједна земља - каже Стефановић.

Према његовим ријечима, то не може бити ни добронамјерно ни позитивно у односима Србије и БиХ.

"Не знам да ли Изетбеговић разумије колико компликује и усложњава ситуацију у региону. Не само односе између двије земље, већ и између два народа. Поготово послије свих позитивних сигнала које су предсједник и Влада Србије пружили у БиХ, послије свих позитивних ствари које смо учинили у међусобној сарадњи", казао је Стефановић.

Подсјетимо, косовски премијер недаввно је позвао БиХ да призна независност Косова, на шта су одмах реаговали предсатвници Срба у институцијама БиХ. Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак поручио је крајем септембра да БиХ не само да неће признати косовску независност, већ је неће ни разматрати.

"У БиХ нема признања Косова не због става Бошњака и Хрвата, већ управо због става представника Републике Српске, и оних из странака које чине власт на нивоу БиХ и оних који су опозиција на нивоу БиХ, а на власти су у РС. У вези с овим питањем сви су јединствени и нема никаквих изгледа да се та ситуација промијени", казао је Црнадак.

И предсједник РС потврдио је да неће доћи до признавања Косова. "БиХ без сагласности Републике Српске не може и неће признати независност Косова јер су на том питању све партије у Републици Српској постигле консензус" рекао је Додик.

(Новости/Тањуг)

Коментари / 89

Оставите коментар
Name

Рф

13.11.2017 15:22

Само бацање коске медју народ да се свадзамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.11.2017 15:27

Свадјамо.

Name

Ре

13.11.2017 15:48

А сто Небојса не размотри став Ц.Горе Хрватске Македоније итд. Проблем је само Босна изгледа.

Name

Бања Лука

13.11.2017 16:15

И тајко му је сањао о унитаристичкој БиХ, па "прц" Милојко :Д Ако се упусти у снове као Алија,....јадни муслимани. Коју будалу они бирају за 1/3 председика. ХАХАХХА једну трећину председника :Д :Д :Д Само говори колико се муслимана нешто пита у ткз. БиХ.

Name

ре Рф

13.11.2017 16:25

Тако нам и треба, нисмо боље ни заслужили. Ово је све продукт Додикове ретроградне политике, и сада ће њих двојица један другом "набацивати волеје". Има и Бакир право да сања и онда улазимо у спиралу из које нема излаза.

Name

Истрошени Ликови

13.11.2017 16:29

Додик прави самосталну Републику Српску,а Бакир хоће да призна "Косово" значи двије ствари-1)нема пара од ММФ да се исплате ионако мале цркавице народу и 2)почела је предизборна кампања па се у свеопштој економској кризи за коју немају рјешења осим да пуне своје џепове па ће да ударују у националне бубњеве мржње.Срби морају да се ријеше Додика који економски девастира Републику Српску,а Бошњаци да се ријеше Бакира и политике породице Изетбеговић која од њих жели да направи арапском ултрарадикалном средином већ треба да изнесе снаге које су свјесне да су Бошњаци- Муслимани европски-словенски народ који живи европским начином живота,а не азијским-арапским- шеријатским.Треба схватити да је Дејтон оквир које су донујеле и гарантују највеће државе Свијета и ми сви прихватили.У том оквиру два ентитета треба изабрати власти који ће извршити економске реформе и радити на довођењу инвеститора на начин како сада ради Вучићева власт која са Нијемцима успјела да 30000 људи ради у њиховим фабрикама у Србији које су отворили задње три године.

Name

Мата

14.11.2017 19:01

А ко је овај небојса ,ја мислио мој комсија милан из отприлике код бања луке.

Name

Вецина је вецина

13.11.2017 15:23

Прије или касније це се десит. Ако вецина у парлементаире одлуци онда нема ту ста ко реци . Ето Цовица нек се показе колико брани Србске интересе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цега Вецина

13.11.2017 15:49

Ако Србија данас одлуци да призна ,,Косово,,(Косово и Метохија сл.као БИХ) ти мозес признати тек сутра.

Name

ре Вецина

13.11.2017 16:02

Не доноси се та одлука већином у Парламенту БиХ, већ консезусом у Предсједништву БиХ. Сједи, један (1)

Name

Деадланд

13.11.2017 16:15

А Јел смо ми у БиХ везани пупцаном врпцом са Србијом? Засто је ЦГ И Хрватска признала Косово И ту нема критике Једино БИХ. Јел то Србија својата БИХ? Као неку свој дио или ста? Па Вуциц мора признат Косово прије му истека мандата!!!! Па доди це мунопет Бруце лее овај пут са Цхуцк Норисом па кад поцне завртање усију. Не мозес Американцима обецат па се повуци! А они те поставили на власт као И Додика ! Јос мало па је Деадланд . Осло све у пм. Здравство, Зељезнице, Економија....И Јос увијек лазете сами себе да сте моцни?!

Name

Лицемјерје

13.11.2017 16:31

Лицемјерно је ваше потезање аргумента "већине" само како вама то одговара. Када сте 1992. као "већина", Муслимани (тада вас још нису назвали Бошњацима) и Хрвати, гласали за одвајање БиХ од Југославије онда вам је то одговарало - иако је та одлука требала да буде једногласно донесена са Србима као конститутивним народом у БиХ. Када Шиптари хоће да се одвоје од Србије, онда вам то такође одговара - иако је КосМет дио Србије и никако не може да буде независно без сагласности Срба као конститутивног и већинског народа у Србији. При том потежете аргумент да је Косово покрајина у Србији (што је укинуто) и да су Срби "грозни злочинци којима се све може одузети" па је логично да и покрајина (коју су створили комунисти, којих сте се сви одрекли) може да постане држава. Идете толико далеко да тврдите да и Бошњаци у тзв. "Санџаку", који никада није био покрајина, такође имају право на одвајање од Србије. Али, ако Срби у Хрватској или БиХ, након свих злочина које су помагачи окупатора у Првом и Другом свјетском рату (Хрвати, Шиптари али и добар дио Бошњака) починили над њима желе да се заштите од трећег погрома у истом вијеку и ако при том у БиХ својом борбом створе Српску, која је правно много јача него покрајина или чак република унутар бивше Југославије - онда вам то не одговара. А по истом вашем аргументу "већине", који потежете у случају тзв. "Косова" и тзв. "Санџака", Српска може да се одвоји јер би већина њених грађана могла да гласа за независност, без осталих конститутувних народа.

Name

ре

13.11.2017 21:36

Оооо баш ми је драго да је неко од Срба споменуо лицемјерје. Значи, Крим је у реду јер су спровели референдум. Косово није јер, Србија. РС је у реду јер, након етничког чишћења референдум. Санџак није јер, Србија. Сложена држава је нужна на нивоу БиХ, али на нивоу РС-а није јер, Срби. Антиуставна "јогурт" револуција и укидање покраине је у реду јер, Србија, али уставно отцјепљење Словеније, Хрватске и БиХ није. Позиви на гажење Дејтона и неуставно отцјепљење РС-а су у реду јер, Срби, непоштивање одлука Уставног суда БиХ је у реду јер... могу овако до сутра.

Name

Лицемјерје

14.11.2017 12:09

@ре: Па наравно да ће неко од Срба да спомиње ваше лицемјерје јер је оно узрок размирица (на жалост и сукоба) које имамо. То што ниси одговорио ни на један мој аргумент је још један прилог томе. Успркос томе, ево одговора на оно што си написао: (1) Нигдје и никада нисам споменуо Крим, нити желим да будем адвокат Русије. (2) Од запада постављени окупациони намјесник потеже причу о референдуму јер има задатак да га обесмисли. То не жели већина Срба у Српској (а и ја сам један од њих; у свом коментару нисам ни споменуо жељу за одвајањем Српске од БиХ). Срби желе да имају просперитетан ентитет и да кроз њега заштите свој језик, писмо, културу, науку, привреду и да спријече да им се деси нека нова Олуја. (3) У нарко-држави "Косово" никада није спроведен референдум. (4) Да, на жалост су за вријеме рата из Српске протјеривани људи. На сву сређу, а то можеш да видиш у резултатима посљедњег пописа, у Српску се вратило више људи (прије свега Бошњака, мање Хрвата) него у ФБиХ (Срба). Потезање "ентичког чишћења" и селективно оптуживање Срба као јединих који су то чинили је дакле бесмислено. (5) "Санџак" није имао административни карактер од османске окупације, чак су и у модерној Турској укинути "санџаци". Та област се и данас зове Рашка и у вријеме Немањића је био центар србске државе. Због стратешког положаја, османски окупатори су на тој територији нарочито брутално вршили исламизацију србског православног становништва. (6) "Сложену државу" БиХ је створио запад коме Бошњаци и Хрвати желе под скуте, нису Срби. Уставна права Бошњака и Хрвата се поштују у Српској, више него уставна права Срба у ФБиХ (част свјетлијим примјерима ТК и ЗДК). (7) Уставом из 1974. Србија је направљена нефункционалном републиком. Покрајинама је, без сагласности већинског становништва, дата скоро иста права као републикама. Није ли интересантно да Срби у Хрватској или БиХ (Крајна) нису добили аутономију успркос звјерствима које су Хрвати и (дијелом) Бошњаци починили над њима послије Другог свјетског рата али је зато Србија дјељена на покрајине иако ни у Војводини ни на КосМет-у није било ни сличних ствари над не-Србским становништвом. (8) "Гажење Дејтона", "неуставно отцјепљење" су опет [види тачку (2)] производи из кухиње окупационог намјесника кога је поставио запад (који га и даље подрђава; види 15 "пропалих" истрага) и који таквом причом треба да изазове мржњу Бошњака и Хрвата против Срба. То није циљ Срба као народа. Тиме он постиже два ефекта (а) народ који живи у БиХ се глође око фингираних проблема док окупациони намјесници уништавају све око њих (а то опет одговара њиховим господарима јер да је БиХ на сваки могући начин јака, запад не би имао могућност да извлачи сваки могући ресурс одавде: људе, новац...) и (б) за то вријеме окупациони намјесници могу на миру да извалче новац из буџета и да се "богате" тако што ће га држави на рачунима у Аустији, Њемачкој, Швајцарској... (што опет одговара западу).

Name

Неђо.15.Новембар.2017

15.11.2017 14:35

ЛИЦЕМЈЕРЈЕ,Добар сте одговор дали Бошњацима,Хрватима и Шиптарима.Српска политика превећ попуста.

Name

Пеки

13.11.2017 15:23

Није проблем ако бакир мозе да призна косови србија треба да узврати признањем републике српске или њено припајање србију ја невидим како би босњаци то спријецили јер би онда були пуно слабији у неком сукобу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.11.2017 15:28

Тако је брате.

Name

Дамир

13.11.2017 15:28

Спријечили би исто као у рату 92-95, узмеш пушку и попнеш се на чуку, па да видимо те београдске мангупе да нас отјерају.

Name

кики

13.11.2017 15:34

Ало галијасевицу овамо додји па се бори...

Name

Ре

13.11.2017 15:37

Мислис.

Name

Харис

13.11.2017 15:38

Ми волимо да се кацимо са јацим од себе. Бујрум, пробајте.

Name

Пеки

13.11.2017 15:38

Србија не смије ниста ! Како признање РС ? Па као глупане не контас да је Косово готова ствар? Само вам водје бацају маглу да није И на основу те магле владају. Ста ако Србија призна Косово ? Она мора признат Косово Игнаце це бит талац тог истог. И ста онда? Засто БиХ мора да цека на све ста це Србија урадити? Да цека хоце лину НАТО или ме? Хоце лини ЕУ или не? Хоце линпеизнат Косово ( то це лијево или десно морати) али само Јос НИПО не смије да то преузме на своју одговорност. А морат це кад тад.

Name

Клинтон

13.11.2017 15:44

Није уопсте рекао да признаје Косово вец да због интереса економије треба несто урадит као и на пољу путовања јер на косову има Добар број Босњака немојте извртат ствари .

Name

БОСЊАК

13.11.2017 15:45

Е мој Пеки, теби и даље до неких "сукоба" послије свега.

Name

блбл

13.11.2017 15:47

Босњаци то не би ни покусали да спреце јер такав потез и цекају од Србије. То би било идеално за њих да заувек ресе проблем са ентитетом РС. Свака реакција са њихове стране би била оправдана јер је и тако ентитет РС настао на масовним клањем и протеривањем а Србија би отворено подрзала такву творевину. Босњацима би то досло као кец на десетку.

Name

Ре

13.11.2017 15:47

Па били су јос слабији у прослом сукобу а Србија је и тад била ту. Ембарго итд. Не прицај глупости.

Name

ре Дамир

13.11.2017 16:04

Па видјели смо вас како сте вични са пушком у боју с нама Србима. Да вам нису у помоћ притекли УСА - НАТО, имали бисте данас филџан државу.

Name

ре Харис

13.11.2017 16:06

Па што сте плакали ко пи... америма да вас заштите од нас, кад волите да се качите?

Name

БАБА11

13.11.2017 16:14

Ево нам глупог,неписменог и крезубог Пекија! Хахахахаха...

Name

ре блбл

13.11.2017 16:17

....ентитет РС настао на масовним клањем и протеривањем... блбл, под хитно на преглед код психијатра. Можда има наде за тебе, уз правилан одабир медикамената и третмана.

Name

ре Пеки

13.11.2017 16:31

Види пеки, спријечили би на следећи начин, копирали би вас из 1991-е, заузели би све важније коте у држави.

Name

ре Пеки

13.11.2017 16:36

То што би Србија евентуално признала ерес за већину у БиХ не значи ништа, капираш, нула. Свака одлука србије за Бих је ништавна. РС је економски на кољенима и то Бакир зна, зато је кренуо са овом реториком.

Name

Неђо.15.Новембар.2017

15.11.2017 14:48

Пеки ако је Косово признао свет,Зашто онда терају,Србију да призна.Косово ће бити држава ако,Србија призна као државу.А тосе никада догодити неће.

Name

сократ

13.11.2017 15:25

Почело ДОДО-иЗЕТ спиновање увелико. Дрма им се ћурак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Блиц неwс

13.11.2017 15:26

Нека се припреми Вулин да да изјаву,али по могцности остру и пријетецу,а за њим Дациц.Вуцицеви увлакаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

13.11.2017 15:34

И ти стефановицу сањас ко и додик.србија це признат косово,зиви били па видјели,адодикови снови,се никад неце остварит.увијек су велики и јаки правили дрзаве,а не ти и додик,обицни пијунцици и полтрони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦЦЦЦ

13.11.2017 15:39

Само Бакир нека чачка мечку па кад добије по пички опет ће правити меморијалне центре али овај пут истинске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видјет цемо

13.11.2017 16:03

То цемо бас видјет, знај да ми цекамо да вратимо и да вам висе нико вјерује тако да цес јако теско скупит хиљаде цивила и ресетат их ко стоку а да те не растргају при томе. Могла би да буде пустос у РС пази ста прицас.

Name

ре 4ц

13.11.2017 16:38

ПАЗИ ШТА ГОВОРИШ!!! ДОБРО ПАЗИ!!!

Name

ре видјет

13.11.2017 16:53

Добро да знамо, тебе треба одма у Хаг. Пази ти ста јавно објављујес!!!

Name

Но Но

13.11.2017 17:04

Подмази ти фергусона, паметњие би ти било.

Name

Ре вифјецемо

13.11.2017 17:33

Планирали сте И 92 па сте добили сто сте тразили. Зато сте добили по носу паметније yи је не трази гузици цепа.

Name

Ре но но

13.11.2017 17:33

Дјесу ти од донације трактоти.

Name

За ЦЦЦЦ

14.11.2017 05:35

Јели мислис тако и за Јасеновац да су Срби цацкали мецку па добили мемор.центар Јасеновац.

Name

Ха

13.11.2017 15:43

Па ако је истина сто не објавите оргинал тога разговора, и ви сте поцели да бацате кост медју народ.Срам вас било само закухавате. -надам се да це те ово објавити хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

косово

13.11.2017 15:44

Јефтин предизборни трик ста се палите немозе он признати косово које он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емил

13.11.2017 15:45

Ста све Додик изјављује-је ли то добро за регион?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Емил

13.11.2017 16:42

Одличан коментар, Београд Додикове изјаве дочекује громогласним аплаузом а политичари у србији "држе воду у устима". овај министар није популаран у србији, он је предмет спрдње, њага у Србији сматрају апсолутно недораслим своје функције, он и онај вулин, Вулин је чак и гори, њему је тетка из Канаде купила стан ахахахахаххахаха...

Name

Израелац

13.11.2017 15:48

Јел овај Стефановиц неки глупан ? јел тестирао интелиганцију? како Бакир као један од 3 цлана предсједниства мозе донијети одлуку ако Иваниц улози вето а народ то подрзи ... Они појма немају о уставу а камол о Дејтонском споразуму.. само лупетаја.. као спинује да одвуце пазњу хахаххаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сс

13.11.2017 15:48

Све је могуце, вјеровао сам док је Републике Српске да се то никада неце догодити, медјути када видим колико пва власт у РС сваког дана све висе деградира РС, небих се изненадио да и СНСД прозна Косово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

13.11.2017 17:08

Зна Бакир ста ради, ово он Милета увлаци у све дубље супље прице а Српска се економски надвила над провалијом...јос један корак и ооопссс..

Name

Реално

13.11.2017 15:51

Нема те се ста палити Србенде.И Србија је скоро пред признањем Републике Косово,питајте Вуцица. Да је Бакир рекао да це признати Санздак ил Војводину били би запаљиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раска Област

13.11.2017 16:16

Хајде Војводину, а засто,,сандзак,,,ста је то ,,сандзак,,.Прво тај,,сандзак,,се данас налази у двије дрзаве.Другу,Босњаци нису вецина на тим просторима осим у двије царсијице.Ти га одцијепљуј,нико ти не брани.

Name

ре

13.11.2017 21:39

Можете ви то називати Рашка област до сутра, Ердоган вам неки дан дође и посјети га и назва га Санџак, што му је хисторијско име, а Вучић се само смјешка и клима главом.

Name

Баја

13.11.2017 15:51

И треба га признати преседнице само ме занима стаје се цекало толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Израелац

13.11.2017 15:55

... бице опет " како је Додик спасао бозиц".. он се појави и казе не мозе и сви мисле да је то због њега.. хахахаха а нико не цита дејтон нит зна устав нит закон... хахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

13.11.2017 15:57

А господине министру добро зборис ал кад нас баја у сред Београда казе да РС И Србија су једно и треба дасе припоји Србији тада не осудјујес изјаве него добива јак аплауз и од тебе и од Вуцива и од попова и од свако звани аналитицара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.11.2017 16:43

Потписујем...

Name

Ре зворник

13.11.2017 17:36

Мајмуне да сватис морас имат мозак а ти немас.терористи си И име босне убијали Србе И зсто Република Српска треба припаст Србији.а ви идите у турску нико всм не брани.

Name

Релаx

13.11.2017 16:02

Ало, бре, Небојса, не бој се. Бакирага неце признати ову српску територију као “државу”, не зато што не жели, него зато што не може. Он би то давно урадио да је до њега. И слабији познаваоци овдасњих прилика знају да је то немогуце без српске сагласности. Тако да се не треба обазирати на изјаве овог муслиманског хушкача. Дакле, Срби имају право вета свагдје тамо гдје се у дејтонској пиХ одлучује о оваквим и сличним стварима. Релаx!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИИИ

13.11.2017 16:10

Овај Бакир је непоправљив.Недавно је био са Комраковом и ово је Бакирово обећање американцима.Заузврат би американци погурали његову странку која котира све лошије код Бошњака.Бакир константно прави глупости очигледно не схватајући да за Босну американци нису толико заинтересовани већ ЕУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жаре

13.11.2017 16:23

Ма докле више,ма јеби те се и Ви и Бакир и Босна и све у пизду материну!Јесте ли луди,ма уживајте у животу,а један је живот!Луд је овај Бакур само пали и сије мржњу међу народима,а ракав је и Додик,Накро се од Муслиманске биједе има милијарде и опсраје на виасти хушкајући и блејећи!

Name

Пецо

13.11.2017 16:39

Додик це вам јебати маму.

Name

ре Пецо

13.11.2017 21:42

Јел' ко задњих 12 година? Јер ако је тако, да он лупа шаком од стол и говори "не може" док Србенде усхићено кликћу, а РС пропада изнутра - може и још 12 година!

Name

ПЕКИ

13.11.2017 16:16

Косово је одавно Независна Дрзава и само је питање времена кад це Србија признати Косово! Знаци само дзаба пјените и паламудите сви!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

13.11.2017 16:18

Косово је Дрзава и никад висе неце бити дио Србије! То је и будали јасно само нама Србима није!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак 100%

13.11.2017 16:33

Ниси ти никакв Србин.

Name

Борац рс

13.11.2017 16:23

ТО ЈЕ НАБАЦИВАЊЕ ЛОПТЕ И КОНТРА ДОДИКУ НА СНОВЕ О НЕЗАВИСНОЈ НОЈ Р СРПСКОЈ. ТО СУ НЕОЗБИЉНЕ БУДАЛЕ НА КОЈЕ СЕ ВУЦИЦ ОДМА УПЕЦА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.11.2017 16:26

СТА СВЕ ДОДИК ПРИЦА ПА НИСТА ТАКО И БАКИР ЛУПЕТА . ИСТА БАГРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТО СЕ ВИДИ

13.11.2017 16:29

Вучић једно изјављује а друго ради, Вучић се добро мијеша у унутрашње ствари РС-е а прећутно подржава и режим на власти. сама Србија је у медијком мраку по питању опозиције у РС а из буџета РС-е се издвајају милиони за политичка лобирања снсд-а у Србији и србијанким медијима свих врста. Политички београд добро зна стање у РС али српски народ у Србији није објективно информисан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало Националисти

13.11.2017 17:02

Сви сте јаки на ријецима, а да ли сте у новцанику тако јаки?вецина вас сто коментарисете нисте били уцесници у рату и зато немојте призивати нереде,немире и ратове јер це васа дјеца да испастају.Будите разумни и прузите овој дјеци миран сан. поздрав за све србе,босњаке и хрвате.

Name

Тик так

13.11.2017 17:09

Тачно.

Name

ре ало

13.11.2017 21:43

Шта знају ове напаљене нове генерације шта је ров и гелер.

Name

Тик так

13.11.2017 16:50

Сви политичари лажу, посебно балкански. Бакир прича једно а сања свој калифат ма колики он био. Медјутим, нема од тог ништа. БиХ ће све више бити секуларна европска држава и то је то. Ком ваља, ком не ваља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старцевица

13.11.2017 16:55

Исти дан прогласити дрзаву Српску и прије Косова успоставити дипломатске односе са Херцег Босном отварањем амбасаде Српске у Мостару. Па нека покуса ако је толико јак. Босњацима и Хрватима дати сва права националних мањина у Српској и висе од тога али мање од конститутивности. Дрзава Српска никада неце признати Косово и Каталонију. А ако Косову знаци признање Мунгославије нека успоставе дипломатске односе само ме интересује како це доци до Сарајева са пасосем Косова преко дрзаве Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арбеит Арбеит

13.11.2017 17:02

Ааа јесу паметни сви.Коментара има и за 3 дана. Ова Дијаспора је најпеметнија ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

13.11.2017 17:22

Они признају косово ,Србијанска подршка самосталности Р.С ,па нека Бакир мало размисли шта прича ,хоћел рескират мир у БиХ за признање Косова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

13.11.2017 17:49

Е ти си бас неки еx аналитицар. Малко ниста не контас, све ти се несто окренило у глави.

Name

Дрина

13.11.2017 18:04

Који лажови мајко моја .ево има видео запис интервиуа и свако може видјети ста је цовјек рекао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

13.11.2017 18:07

Пази колико мора плитак да буде па да ово изјави, Србија гарант постојања тзв. Бих, сутра могу да припоје Републику Српску себи, Хрвати да припоје своје кантоне себи и овима остаде Сарајевски пасалук.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.11.2017 21:45

Србија је само потписник Дејтона као једна од зараћених страна, уопште није гарант нити то стоји игдје у споразуму.

Name

Ре.ре

14.11.2017 04:13

То сто казес вјероватно писе на босњацком језику,то је васа Сарајевска сехер верзија.Буразеру тад кад сте поцели да убијате војнике Јна смо и даље били Југославија,а ти и твој бабо сте убијали војнике дрзаве којој сте се заклињали да це те зивотом бранити. Ајд здраво

Name

БОБА

13.11.2017 18:45

СИРОТИЊА ОСТАЛА НА КОСОВУ ИСТО КАО И У РС. СВИ ОТИШЛИ ПРОДАЛИ ИМАЊА ЖИВЕ У КРАЉЕВУ КРАГУЈЕВЦУ И ЧИТАВОЈ СРБИЈИ. КОСОВО ЈЕ ДАВНО ИЗГУБЉЕНО. СВАКА БУДАЛА АНАЛИЗИРА КОСОВО УКЉУЧИЛА СЕ У ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ НАЈВИШЕ ИЗБЈЕГЛИЦЕ ИЗ БИХ ЗЕМЉО ШТА ТРПИШ ГОРЕГ НАРОДА И ВОЂА НИЈЕ БИЛО ОТКАД ПАМТИМ.НЕ КА СЕ ИГРАЈУ АЛИ ИМА ЈЕДНО ПРАВИЛО.НИШТА НИЈЕ ВЈЕЧНО.ТО ЈЕ ЈЕДИНО ПРАВЕДНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

14.11.2017 19:17

Мој тата је увијек говорио псу и турцину никад невјеруј па и овом Бакиру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Газда

14.11.2017 20:49

Ал те Тата науци Културу свака му цаст. Одгојен си у мрзњи кретену један.

Name

Протокол

15.11.2017 07:37

Има ли ко да каже овом Стефановићу да није лијепо да један министар полемише са једним чланом предсједништа, колективног шефа друге државе. Па макар то и БХ-а била. Није лијепо и није по протоколу нити по писаним и неписаним правилима понашања у оваквим приликама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бежи бре..

16.11.2017 07:20

Остаће запамћено: тако је говорио Стефановић Небојша. А нико га ни слушао није, јер није народу говорио, говорио је Вучићу, важно му било да га Вучић чује, и главом климне. А около празнина, празнина бије и избија одасвуд, празне ријечи нестају у празнини, у понору испуњемом празнином..

Name

Пензионер

15.11.2017 14:32

Бакир Изетбеговиц долази за који дан у Београд, ухапсите га ако смијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

15.11.2017 21:45

Супља политицка .... не знам ко јос ово мозе да прогута. Па ста мислите да би нпр Додик изјавио да се рецимо Истра хоце отцјепити од Хрватске или нека зупанија. То је све типицна сељацка политика "нек комсији црнке крава" и дајте вец те људе склоните у неки други план. Немојте их нигдје ни спомињати ни објављивати да сами схвате да нису битни ни за цију будуцност. Унистили су све сто је стварано и сад хајмо сиктер.

ОДГОВОРИТЕ