Црни викенд БиХ: Угашено 6 живота

Током протеклог викенда у саобраћајним несрећама на путевима у БиХ погинуло је шест особа, док је једна теже повријеђена.

Босна и Херцеговина 12.11.2017 | 20:53
Црни викенд БиХ: Угашено 6 живота
Црни низ започео је у суботу у Лакташима када је на путу Разбој - Лакташи живот изгубио шездесетчетворогодишњи возач шкоде Р.Г. из Лакташа. Несрећа се догодила око 13 часова и у њој је теже повријеђена његова супруга Р.Г.

"У незгоди су учествовали В.М. (55) из Српца са теретним возилом мерцедес и Р.Г. (64) из Лакташа са шкодом, а са њим је на мјесту сувозача била Р.Г. (65). Р.Г. је од задобијених повреда преминуо, а Р.Г., која је била сувозач, хоспитализована је у УКЦ РС", рекла је Марија Маркановић, портпарол Полицијске управе Бањалука.

Друга жртва на друму је С.М. (72). Њега је, како је потврђено у МУП-у Зеничко-добојског кантона, у Малом Чајном, код Високог, у суботу око 20 часова ударио голф, који је возио Х.Е. (28) из Високог. Настрадали је био пјешак.

Само сат касније догодила се саобраћајна несрећа са смртним исходом у Гацку. Како је саопштено из Полицијске управе (ПУ) Требиње, у њој је живот изгубио камионџија С.М. (24) из Билеће.

Према незваничним информацијама, до несреће је дошло када је С.М. изашао из камиона који је возио да би поправио квар, након чега је наишло возило херцегновских таблица (Црна Гора) и ударило га.

Трагедија се догодила и у Калесији. Наиме, данас послије подне код моста "Сеад Џафић" у Калесији из ријеке Спрече извучен је голф 2 у којем су се налазила тијела младића Халила Захировића и дјевојке Асмире Смајић из тог града.
Међутим, још се не зна како је возило завршило у ријеци.

Црни биланс окончан је у Бањалуци, у којој је живот изгубила Смиљана Никодиновић (37) из Кнежева.

Њу је у Улици крајишких бригада популарном западном транзиту, у Бањалуци, у недјељу у један час аудијем А6 ударио Александар Добрић (26) из Градишке.

(Независне новине)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Петар

12.11.2017 21:47

Толико о богу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мл

12.11.2017 22:40

Па нас висе изгину у бх у саобраћајним несрећама него у рату.Боже мој хоћемо ми икада до памети доћи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солумија

13.11.2017 05:54

Не рачунајте Калесију то је друга дрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

13.11.2017 09:03

Нетреба Нама рат Само овако нек наставе И нестацемо Кога це мо само кривити А овај идиот сто казе Калесија Је друга дрзава нека га буде срам.Двије младих људи је изгубио зивот И сви ови остали сто су погинули исто тако само су били људи И сигурно су сви вољели зивот као И свака нормална особа ИДИОТЛУКУ нигдје краја залосно