Притишћу Србију због Српске?

-Ти притисци ће бити јачи и у политичком смислу у вези с Косовом и Метохијом. Тражиће се од Србије да ради нешто што не жели и по питању Републике Српске и многе друге ствари. Зато ће бити све јачи притисак да се помаже различитим службама, агенцијама и многима по Србији, - казао је предсједник Србије Александар Вучић.

Србија 12.11.2017 | 09:02
Притишћу Србију због Српске?
Вучић је ексклузивно за "Ало!" открио да ће одлуку о изборима бити позната већ у следећу суботу, када ће бити одржане сједнице Предсједништва и Главног одбора Српске напредне странке.

"То ће бити дан када ће бити донета коначна одлука о том питању. Свјестан сам да смо врло близу пораза на градским изборима. То не значи да нисам задовољан резултатима нашег рада и да се нећемо борити да на изборима постигнемо што бољи резултат", рекао је Вучић.

Наглашава да људи у Србији морају да знају да атмосфера у којој се води спољна и унутрашња политика није нимало лака и проста.

"Када виде притиске са разних страна, то је зато што представници тих земаља заступају интересе својих држава, а не зато што много воле Србију. Нико осим нас Србију не воли много, а свакако не више од њених грађана и оних који воде Србију, иако би неријетко жељели да кажу да много боље виде интересе Србије него што их виде актуелно руководство и њени грађани. Дакле, велике силе и њихови представници штите своје, а не наше интересе и молим људе у Србији да то разумеју. Ми са свима морамо да имамо добре односе јер смо сувише мали, али морамо да укажемо на двоструке аршине. Свеједно, морамо да одржавамо добре односе са њима јер бисмо нестали ако то не бисмо чинили", рекао је Вучић.

Према његовим ријечима, најважније за наш народ и земљу је очување слободе и независности.

"Уколико други буду одлучивали о свему, као што имате примјере у неким околним земљама, и ко ће да буде тужилац и ко ће да буде судија, и ко ће да буде у некој од агенција, и да независна тијела буду само њихова, а да сви они буду независни од нашег народа, а зависни од њих, онда то нема никаквог смисла. Тачно је да треба да градимо независне институције, али колико независне од Владе Србије, толико и од влада појединих западних или неких других земаља. Дакле, то је политика са којом сам побиједио, људима је то изгледало као шала, прича, пуста жеља, али веома сам упоран и принципијелан и управо зато се налазимо под тешким притисцима, зато је и странка коју водим под притисцима", казао је Вучић, наводећи да му  је једини налогодавац - грађани Србије и српски народ и да је то оно што представља све већи проблем.

На питање по  којим питањима су притисци најјачи, а по којима ће се по вашем мишљењу појачавати, одговорио је да ће ти притисци бити јачи и у политичком смислу у вези с Косовом и Метохијом.

"Тражиће се од Србије да ради нешто што не жели и по питању Републике Српске и многе друге ствари. Зато ће бити све јачи притисак да се помаже различитим службама, агенцијама и многима по Србији. Поједини представници великих сила чак иду по општинским одборима неких странака. Разумем да се договарају у централи неке странке, да причају о важним питањима, али шта раде у општинским одборима странака? Да не причају о лежећим полицајцима? Као и кад вам неко каже да се независни медијски пројекти спремају споља. А када поставим питање представницима Европске комисије и другима да ми наведу један пројекат који није био директно усмјерен на кућу која није антивладина, нема одговора. Не постоји ниједан", рекао је Вучић.

Каже да зна да ће политика коју води донети безброј тешкоћа.

"Знам да од стицања независности Србије 1878. године нико не воли истински независну Србију, притом не мислим само територијално суверену, већ суверену у доношењу одлука, у избору своје сопствене будућности. Једнима смета што хоћемо да будемо пријатељи са Русима, другима смета што нисмо донели одлуку о руском хуманитарном центру, трећима смета што смо се срели са Ердоганом, четвртима смета што постојимо... У таквим тешким околностима и условима наше је да кроз те немирне воде провучемо наш брод и да упловимо у мирну луку", рекао је предсједник Србије Александар Вучић.

(БН/Ало)

Коментари / 84

Оставите коментар
Name

Студент

12.11.2017 08:11

Овај продаје Додигове жваке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Келнер

12.11.2017 10:10

Мозе пива момак а и ниси несто млад за студента која си гидина ? Прва ! Не брини само ти утврдуј градиво.

Name

СТД

12.11.2017 10:45

Само најавиш, као овај наш пајсер, РЕФЕРЕНДУМ!!!

Name

Име

12.11.2017 12:56

Засто не казес истину да су вец тразили услугу а не да це тразит?!!!!! РС је на цјеновнику вец дузе времена ! Питање је само колико це ко да плати и како! Јер народу је вец пун куфер неизвјесности И апатије . А то је управо И био циљ оних који зеле нестанак РС .Направити стање да је људима свеједно шта и како. И онда можеш да радиш без неких великих брига шта зелис . Данас кад би неко укинуо РС људи би мало протесвивали и на крају се поклопили усима . Већином политичарима не би одговарало јер би крава музара нестала. Шта би онда музли?

Name

Аqуа

12.11.2017 13:54

Ајде Вуцко барем једном буди господин и реци јавно у цему ствари стоје. Овај цовјек толико наприца а да ниста не казе. Реци фино јасно и гласно да су ти рекли да одјебес додика од себе и да не не мијесас у унутрасње ствари Босне и Херцеговине јер бе мази оци свијету као ти се за неког бринес а ниси у стању побринут се за своју дрзаву. Друго сто ти стављас прво Косово ста ти висе имас несто тразит оно сто си давно изгубио. Знас ти то добро само сто немас даму да јавно казес. Треце сто се тице УСА добро ду ти рекли не мозес на двије столице то исто кад мене питају коју зену висе волис ил зену Фату ил свалерку Кату а ја немогу да се одлуцим док ми не додју главе и једна и друга па цу остат ко усран гусак . Е тако и ти боље реци двије реценице како треба него 50 а да ниси ниста реко. Све несто около коле.

Name

Мата

12.11.2017 16:34

Мислим да це од вас тразити постовање дејтонског споразума а који сте потписали Србија ,Хрватска и БиХ а свједоци 6 најјацих земаља света,тразице од вас да каналисете додика како својим поступцима неби изазвао сукобе сто је његов циљ.

Name

Горан

12.11.2017 08:14

Ало' човече о чему ти причаш?? Чуј бице њихови људи у судству, тузиластву, агенцијма ?! Па Србија је слободна дрзава, зашто би и како би могли странци бити у тим институцијама ?? Не казес људима да сте морали уз њихову помоц доци на власт, и ти а и они пре тебе . Е то је то мили мој, зато они траже оно сто сте им обецали кад сте тразили да вам помогну да срусите претходну власт. Све је кренуло од пада Милосевица. Заједно сте га сви русили са странцима, зато их сада не мозете скинути са врата себи. Притисцу вас, мрцваре, понизавају... и вас а и нас . Тумарамо као слијепи, не знамо гдје цемо и куда цемо !! Нико ником висе не вјерује због вас, нико не гледа напријед јер зна да неце видјети ниста добро...обори главу и гледај да презивис данас. Дно дна !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ГОРАНА +++++

12.11.2017 10:52

Овај коментар ти је за петицу,све водзе на еx Југославије су досле на власт уз помоц САД ЕУ да би се доцепали власт обецавали и ако треба родзену матер упокојити, али све додзе на наплату , па и тада палите ватру мрзње да су други криви а ви сте као Мајка Тереза

Name

Ђорђе

12.11.2017 10:55

Одлично Горане. "Ако са ђаволом тикве садиш, са ђаволом их мораш и брати". Стгла берба, ђаволу се жури.....

Name

Милинко

12.11.2017 11:36

бјези Вуцицу од Додика,за разлику од тебе који развијас и јацас србију,овај нас овамо меље ко зито..Довео нас је на руб пропасти и за хљеб се боримо ко лавови...

Name

Волим Србију

12.11.2017 08:17

Народ који не поштује своју нацију,веру ,обичај иде у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шупља прича

12.11.2017 11:10

Све то што си набројао је како то код нас кажу шупља прича.Најважније од свега ти је квалутета живота.Доказ ти дајем.Ови људи који масовно емигрирају на Запад одричу се свих илузија које си набројао да би живјели добро.

Name

Ре

12.11.2017 11:11

Ко муслимани сто се одрицу правидлавља а дједови.видите Им потицу од Срба

Name

Ре

12.11.2017 11:27

Ко И муслимани сто се одрицу православља а дједови су И'м били Срби.

Name

ре

12.11.2017 11:40

Па можда се не би "одрекли" православља, или у Босни богумилске цркве, да је то шта ваљало.

Name

Ре Ре

12.11.2017 11:46

Не лупетај глупости и науци се писат.

Name

ре

12.11.2017 12:07

мислис као ви срби...па турци су били овдје 500 година..па ти сад види..да мало боље познајес историју знао би да је онда постојало правило прве брацне ноци,,,ако незнас..мало се распитај ста је то...Тако да кад би се анализирао днк...било би изненадјења хахах..

Name

Ивица Дацица

12.11.2017 12:59

Ми смо потомци Турака . Ја сам примјер томе.

Name

Миско

12.11.2017 08:22

испратице и тебе Додик, као сто је испратио све од Милосевица до данас. Лијепо је за тебе рекао да си политицки побацај и то и данас мисли о теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХМ

12.11.2017 13:05

За све изговорене ријеци на рацун Вуцица, Вуциц му данас даје новац за "развој" опстина у којима је Додик на власти, тј. даје му новац да мозе, опет, купити изборе. Ја измедју ове двојице не видимразлике. Владају по истој матрици.

Name

доми ре миско

12.11.2017 13:59

Стварно,не разумијем вуцица,да после оних гадисти на његов рацун пидрзава дјилкода.па додику, тадиц, јетемиц и остала багра није излазила из куце,а он...ко да му ке додик зенин брат.имал ико из опозиције да то скресе вуцицу у лице и то јавно,да види реакцију.ипак мислим да су паре у питању,јер вуциц је ипак гњида.

Name

Глумац

12.11.2017 08:25

Ова власт је потписала Бриселски споразум за КиМ, а да народ и не зна шта је АВ потписао. Ова власт је дуплирала јавни дуг Србије, са 15 на 30 милијарди €. Ова власт је избацила нове тајкуне, а старима је пуштено све као и досад (ништа од обећане “нулте толеранције”).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Статиста

12.11.2017 10:34

И ова власт је довела лезбејку за премијера и + 2 геј министра у Влади.

Name

Ре Статиста

12.11.2017 12:15

Лезбејка или геј, свеједно, и они су људи, само изгледа тешко је и најтеже бити ЧОВЈЕК, без обзира које си сексуалне оријентације. Кад погледам поступке многих у власти , поготово оне водеће главе , боље р ећи главоње, видим већи су педери они који нису гејеви.

Name

Бајкер

12.11.2017 08:28

Нај боље би било да ти никад ниси помагао србима из Босне ,а ни слицни теби. Теско овом народу са вама . Расписи изборе и продузи себи фотељу јер то је теби Једини циљ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

12.11.2017 08:42

Најебати је овако или онако ,а ондаје боље по свом па знас засто а не друге слусати зато сто је немогуце свима зеље испунити само питати народ,Референдумима и то је то сви скупа одлуциват:

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

12.11.2017 08:51

Невјероватно, Вучић и Додик оркестрирано причају о притисцима и уроти која се тобоже спрема у западним центрима моћи уз помоћ домачих издајника и слуга запада ( опозиција у Србији и РС-кој ).

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.11.2017 09:30

Видјели прошле године да то пали код народа, како су оно то назвали, нешто врућа јесен, рана зима акција. То више говори о лаковјерном народу него о њима.

Name

@НЕНАД ал кобајаги

12.11.2017 10:58

Добро де више и тебе НЕДИМЕ

Name

Ре Ненад

12.11.2017 12:01

Браво Ненаде, требао си још додати да су постали видовити и Вучић и Додик, да им видовита Зорка завиди.

Name

На прво сто ме Вучић асоцира

13.11.2017 18:15

Као обичног проматрача, Јесте патологија у изражавању! (И премијерка А.Б. Га опонаша.) Никад дочекати крај реченице! Погледајте Чавица, па и Предсједника, брзо, јасно, концизно! А Док А.В. дочекате крај пасуса, наша Премијерка ће вам процитати тј. симултано превести ,цијели скоро Надјени споразум, са енглеског!

Name

самy

12.11.2017 08:55

Али посто европски пут нема алтернативу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

12.11.2017 09:02

Вуцицу!!! Додик са својом непромисљеном реториком , изјавама, лазним патриотизмом, играње са референдумима.... довест це Српску до нестанка и изолације, а Србију до њеног усправања ка европи и економском слабљењу!!! Зиви били па видјели, ОПРЕЗ велики са цовјеком који је спреман на све , само због лицни интереса, и вјеруј ми да и теби ради иза ледја само како би се он приказао као " водја" срба!!! Како у Српској тако и Србији , и диаспори!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали Србо

12.11.2017 09:13

За овога Вуцица сто стално кмеци да га притискају ја ипак мислим како је ријец о психицки нестабилној особи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Мали Србо

12.11.2017 09:51

Ниси ти мали ти си много мали.

Name

Цист промасај

12.11.2017 09:56

Мислим да ниси ниста написао сви би имали висе мисљење о теби.

Name

Ђорђе

12.11.2017 11:00

Браво "Мали Србо", просјечан српски гласач је јако глуп. У Војводини и цијелој Србији Додик је за њих = Бог, а Вучић све више нула. У Републици Српској је обрнуто. Као што видиш и по овој двојици што су ти одговорили. Поздрав у праву си....

Name

ре

12.11.2017 11:41

Па Срби су увијек вољели главате вође који имају мрк поглед и лупају шаком од сто, од Милошевића, преко Караџића, до Милета.

Name

Ама

12.11.2017 12:18

Вуциц је заслузио Нобелови награду за мир, прави дрзавник и зато га народ Србије цијени и постује и гласа за њега.

Name

БОБА

12.11.2017 09:46

СТАЛНО ВУЧИЋ И ДОДИК ПРИЧАЈУ ДА ВОЛЕ СРБИЈУ ТО ЈЕ ЗА МЕНЕ ДНО ДНА АЛИ СТО ПУТА ПОНОВИТИ ЈЕДНУ ТЕ ИСТУ РИЈЕЧ КОГА ТО ВИШЕ БРИГА. ЈЕДНЕ ПРИЛИКЕ САМ РЕКЛА КАДА ВУЧИЋ ПОСТАНЕ ПРЕДСЈЕДНИК БИЋЕ ГОРИ ОД ДОДИКА ИСТО ТАКО СЕ СЈЕЋАМ ВУЧИЋА ДА МУ ЈЕ НА ПРВОМ МЈЕСТУ БИО НАРОД ДА МУ НИЈЕ ДО ВЛАСТИ АКО ОСЈЕТИ ПРИТИСКЕ БИЛО КАКВЕ. САДА СЛУШАМО ДРУГУ ПРИЧУ.НЕКА МУ ЈЕ СА СРЕЋОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мали Србо

12.11.2017 12:46

За ове који ми казу да сам много мали, за сваку стедњу морас се нецега одреци. Ја цу се одреци расправе са будалама, а устедицх на зивцима

Name

Пензионер

12.11.2017 09:51

Па рекап си да се нецес кандидовати на следецим изборима, а Додик це те пплитицки сахранити. Свима је јасно да се руси и амерканци боре за превласт на Балкану, а вјероватно су и интересне зоне вец подијељене и остало је јос само питање ко це да влада у БиХ гдје НАТО вец у вецини влада. Како се год окрене, бицемо неције слуге и робови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бајкер ре пензионер

12.11.2017 10:51

Браво тако је 100./‘ све би било другације да смо слозни генерално као три народа Али нисмо сами себи изаберемо белај

Name

Мода ИВ

12.11.2017 10:27

Вучићу, ако дозволиш да те ова лакташка будалетина и даље замлаћује као до сада, онда ћеш прво ти најебати, а затим и народ у Србији, исто као што је најебао народ у Републици Српској. Послушај болан глас народа и под хитно се дистанцирај од ове змије која ти се тако безочно улизује, а овамо, само чека моменат да ти забоде нож до балчака. Каква црна декларација о опстанку српског народа, како си могао насјести на ту бесмислену глупост, зар не видиш шта је учинио од овог ентитета. Ти ниси лопов, али ће те народ прогласити и тим именом ако и даље будеш испијао кафе са највећим свјетским лоповом. Није случајно настала пословица ,,С ким си, онакав си".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРАНСИТ

12.11.2017 11:06

Одлицан коментар! Вуциц мора да се удаљи од кримоса додика инаце це га овај кримос унистити!

Name

ТРАНСИТ

12.11.2017 10:34

Вуциц отворено признаје да це се залагати за унистење Републике Српске, први корак је био не подрзавање референдума. Људи, ако се не пробудите, овај издајник Вуциц це одвести у пропаст цијели Српски народ, јер мора да испуњава обецања дата западу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Трансит

12.11.2017 12:33

И шта би од референдума? Како Вучић не подржава референдум, ваљда твој Баја не подржава референдум. Хоће ли референдум задржати људе да не иду вани, хоће ли референдум помоћи да буде више дјеце, више посла, богатије друштво?

Name

за Ре ТРАНСИТ

14.11.2017 21:59

Из овог сто си написао јасно се види да си бот, према томе плацен си да не разумијес ниста. У тој цијелој прици је битан разлог одрзавања референдума, а то је један у низу корака униставања РС. Не подрзавањем референдума Вуциц је подрзао напоре да се РС унисти, то је оно сто је забрињавајуце.

Name

Лажно Име

12.11.2017 10:40

Вучићу мани више те шупље приче,нападају споља,изнутра,одозго,одоздо бла,бла,бла ај мало о економској ситуацији. Размишља ли ико у региону о економији? Кад слушам ове политичаре из цијелог региона постанем параноицан,бојим се самог себе да сам себе не прилускујем. Увијек неко са стране хоће да опљачка наше богате земље ахахахаха Живио Голи Оток

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАБА11

12.11.2017 10:45

Запамти добро Вуцицу ако се ускоро не ријесис кримоса додика он це ти доци главе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАБА11

12.11.2017 10:45

Запамти добро Вуцицу ако се ускоро не ријесис кримоса додика он це ти доци главе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска Србима странци напоље

12.11.2017 10:52

Не треба сумњати да је Вучић искрени пријатељ Републике Српске и да ће учинити све што је у његовој моћи да унаприједи сарадњу Србије и Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.11.2017 11:43

Ах, ево и СНС-ових ботова, почињу откривати помало и портале с ове стране Дрине. Увијек иста фразеологија.

Name

јос горе

12.11.2017 10:52

Прјесједници су као пензионери ако нема посла он надје па онда броји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цолдер

12.11.2017 11:13

Вучићева власт је нешто и урадила за разлику од жутих који су Србију довели до пропасти. У Србији сам и видим да се доста тога и ради и гради, не може много бити боље за 5, али биће боље за 15, 20 година и то веома, само треба радити и потрудити се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брус Ли

12.11.2017 11:21

Како је само јадан и смијешан! Шта кажу јарани, стошездесетседми помочник четрдесет деветог замјеника америчког секретара дошао да нама србендама наређује!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

12.11.2017 12:14

јаране уљепсо си ми дан,нисам се насмијо одавно.....ма срби су глупи као нација,док им додје из гузице у главу њих це нестати

Name

Ре Брус Ли

12.11.2017 12:37

Не каже се помочник него помоћник. Бистриш велику политику а не разликујеш ч од ћ. И не секирај се ти за Србију. Увијек је имала уздигнуту главу и кад се гинуло и кад је мир био. Србије је засад једина независна држава у Европи. А ви мулсимани и католици играте увијек како велики кажу, зато и нико за вас не зна. Доњи,безимени, непрепознатљиви биједници.

Name

Ме мyселф анд И

12.11.2017 11:29

Додик и Вуциц су свјетски играци . Поготово Додик !! А обадвојици су за вратом како американци тако и руси .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андрејевиц

12.11.2017 11:30

Издао си Сесеља па Николица. Не знам ста ти оцекујес. Невазно је ли неко за тебе или против

ОДГОВОРИТЕ
Name

бања лука

12.11.2017 11:33

Вуцко изгубицес изборе управо због Додика и републике српске давно су те опомињали да цес платити цех због додика и трбас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пљачка је преча

12.11.2017 14:33

Преча је пљачка са Додиком него функција,уосталом на функцију је и дошао због пљачке,сад се обогатио и не треба му више функција.

Name

Цезар

12.11.2017 17:54

Организовани кримимал управља Балканом јос од 1988-ме. Те везе, због интереса, јако су цврсте. А доцепали су се и политицких функција и будзета. Ретардирани це их изабирати до у недоглед. Подрзавају их и САД , и ЕУ, и Русија, и Тирска. Све је ти иста багра.

Name

финансиски Форензичари

13.11.2017 10:14

Форензичари из ЦИА и ФБИ су контролисали токове новца који је са Кипра пребачен у Арапске Емирате на офшор ПАНАМА ЦАРГО ЛИНЕС Лтд и ВД ХОЛДИНГС Лтд одакле се финансира Београд на Води. Опљачкани новац грађана Републике Српске и Србије иде на Кипар у офшор компаније од којих се једана зове УНИБРОС СТЕЕЛ Лтд па са Кипра у Емирате. Власник УНИБРОС СТЕЕЛ Лтд је Владимир Делић,а он управља и ПАНАМА ЦАРГО ЛИНЕС Лтд и ВД ХОЛДИНГС Лтд. Владимир Делић је повјереник који управља опљачканим новцем Србије и Републике Српске. Сад кад су агенти пратећи токове новца повезали опљачкани новац са водећим политичарима Републике Српске и Србије имају их у шаци и уцјењују их. Договор је пао да ће Додик и Вучић урадити све сто амери траже само да не исплива истина о Београду на Води и прању новца преко ЈАТА и Владимира Делића. Јасно се види да Вучић и Додик мијењају своју причу и стављају се под контролу Америке.

Name

Шта ви мислите

12.11.2017 11:47

Драги моји коментатори нећу пуно да се бавим са тим какви се притисци врше на Александра Вучића јер је то ван мог домена али ме занима шта ви мислите да ли је боље да опозиција изађе на изборе Републике Српске са заједничком листом или свака странка за себе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Шта ви мислите

12.11.2017 12:42

Додик је дно дна политике, а опозиција ни то не може бити. У опозицији нема човјека коме се може вјеровати. И они би дошли на власт да покраду ово што још није велики Баја покрао. Није ваљда да се неко брине за народ. А и народ се не брине него спрема папире и иде радити тамо гдје има посла. Ми би пропали да нисмо већ пропали.

Name

нико више

12.11.2017 11:57

Коштуница је једини српски политичар који није шуровао са Западом. Викиликс једино за њега није ништа пронашао, човјек који никад није са западњацима хтио разговарати у четири ока, само са сарадницима. Ни највећи противници му не могу проговорити да је урадио нешто против свог народа. Сама чињеница да је истог имовног стања као прије, говори много о њему , а и о свим другим политичарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Блиц неwс

12.11.2017 13:16

Костуница је против народа урадио то сто је Русима буквално поклонио НИС,сто је Србију ставио у енергетску зависност од Русије,сад морају како Руси свирају.И на крају Србији подметнуо ону флоскулу о војној неутралности иза Које опет стоје Руси.Сад им ствара Проблеме та декларација.

Name

Питање

12.11.2017 13:34

Да ли та западна багра притисце и остале земље са својим захтијевима, али нереалним. Ста висе хоце? Унистисе ста додирну!! Када ударе у силе каква је Русија и Кина подвију реп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

12.11.2017 14:21

САМО СЕ ТИ ДРЗИ ДОДИКА ДАЛЕКО ЦЕС ДОГУРАТИ. И ТАДИЦА ЈЕ ОН ХВАЛИО И ТРПО УСЕ А ЗНАМО ГДЈЕ ЈЕ ЗАВРСИО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стеван

12.11.2017 14:26

Па не знам шта сте се више ухватили за ту РС. Као да није било ничега овдје прије него је настао РС. Људи, побогу, од државе живе само чиновници, а ми обична раја морамо или у канал, или за радни сто, или за какву машину, па орати, сијати, производити... Оде вам живот у мантрању о некој фикцији званој РС, мајчица Србија, мајчица Русија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

12.11.2017 16:05

Само си ти веци манипулатор од додика.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

иссил

12.11.2017 16:31

Како видим Додик њему цита лекцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно је све

12.11.2017 18:42

Немој Вучићу само ти да нас браниш! Брани Додика,јер сте обојица исти манипулатори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Који пекмезан

12.11.2017 22:41

Вуцицу, поднеси оставку. Твој ниво је да будес Сесељев мали од палубе.

Name

Свет

12.11.2017 22:03

Јели нас стид брацо сто нас мрзи цео свет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Израелац

12.11.2017 23:06

Америка има 2 базе у БиХ, на Косову једну а у Србији ни једну... а у Србији вакцинисање за дјецу против богиња обавезно ... зато је све тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

13.11.2017 03:15

Немате ви појма колико Србија брзо напредује и колико је бољи стандард сад код нас него пре 10 год. Ја нисам у политици али видим разлику. Једном сам путовао кроз Босну и где год да станем роба из Србије. Поз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марконе

13.11.2017 06:14

Повуце те Додик у амбис и тебе као политицара и народ у србији.Вратице вас у 1865,као и нас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

13.11.2017 07:46

Ко са ђаволом тикве сади о главу му се разбијају!!! Кани се Додика он ти копа рупу као и за њега си и даље политички побачај. ако то схватиш, добро, ако не, путуј и не окрећи се. Схвати да је он стара слуга запада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брко

13.11.2017 09:59

Не мозес једном стразњицом на две столице, морацес се одлуцити запад ил русија а вероватно цес изабрати запад а ако не ти онда твој наследник...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демагогија и блеф..

14.11.2017 09:06

У БГ у четвртак хитна и ванредна сједница Савјеза за националну безбједност Србије...??!! Како то само опасно и патетично звучи..!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

'41

14.11.2017 12:20

Вучићу не сери више. Доста је и тебе. Ја живим сваке године лошије од првог дана твог владања. Иди бре већ једном....

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИје добро

15.11.2017 07:29

Одступио би он али не да му народ. Они што гласају. А народ је неук и непросвијећен, опсједнут и окован бројним ирационалним предрасудама. Баш као и на другој страни Дрине.