Симоновић: Једва чекам окупљање репрезентације!

Није било потребно много времена нашем искусном кошаркашу Марку Симоновићу да освоји Русе и Санкт Петербург.

Кошарка 13.11.2017 | 17:30
Симоновић: Једва чекам окупљање репрезентације!
Репрезентативац Србије и бивши првотимац Црвене звезде већ у уводном делу сезоне показао је да је велико појачање Зенита.

Тим из Санкт Петербурга је одлично почео сезону у ВТБ лиги са скором 4-1, као и у Еврокупу где је Симоновић прошле недеље сјајном партијом и блокадом у последњем нападу директно донео победу против Улма, док је у среду пао и Тофаш.

"Задовољан сам уклапањем у екипу и резултатима. Осећам се заиста добро и мислим да полако хватам прави ритам после повреде, што је показао и последњи меч и победа против Тофаша, изузетно јаког противника, првопласиране екипе у турском првенству. Проналазимо своју игру и верујем да ћемо бити све бољи", истиче Симоновић. 

Он каже да се одлично уклопио у нову средину и да је у потпуности фокусиран на обавезе које има на терену. 

"Санкт Петербург је један од најлепших градова на свету. Нисам имао много слободног времена од када сам дошао, али оно што сам до сада видео је прелепо. Тек ћу упознати град боље, али сада је најважније да побеђујемо", говори Симоновић. 

Сјајни крилни кошаркаш који је због повреде шаке пропустио Европски шампионат претходног лета са великим нестрпљењем чека "прозоре" и наступ за репрезентацију Србије у квалификацијама за Светски шампионат 2019. године. 

"Једва чекам наступ пред нашим навијачима. Имамо квалитетан састав, одличне играче и врхунске тренере и сигуран сам да ћемо и у квалификацијама играти добру кошарку", закључио је Симоновић. 

Репрезентација Србије у првом "прозору" одиграће две утакмице у дворани "Александар Николић" у Београду , 24. новембра против Аустрије и три дана касније против Грузије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар