Чланови Швицарца ушли у банку

Корисници кредита у швицарским францима, чланови удружења "Швицарац" силом су ушли у пословницу Аддико банке у сарајевској улици Ферхадија.

Босна и Херцеговина 11.11.2017 | 12:54
Чланови Швицарца ушли у банку
Они су се данас окупили испред пословнице, с намјером да уђу у банку и уплаћују рате кредита у износу од 0,05 фенинга, а најавили су да ће у банци ступити у штрајк глађу.

Обезбјеђење их је дочекало на улазу, те им нису дозволили да уђу у банку због, како су рекли, неприкладне одјеће коју носе.



Окупљени су носили бијеле мајице с натписом "Хyпо - Аддико затвор". Након расправе, радници обезбјеђења су их почели пуштати по једну особу у банку.

Неколицина окупљених искористила је тренутак када су отворили врата и силом су ушли у банку.

Једној госпођи је позлило, те је позвана Хитна помоћ, чији доказак се очекује.

Присиуни су и припадници интервентне јединице и патрола МУП-а КС, који се налазе у банци те испред ње.

(Н1)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Градјанин

11.11.2017 12:18

Јадни људи. Заиста ми их је зао. У Хyпо садасњој Аддицо банци у Целинцу, сефица пословнице има средњу трговацку сколу тј.трговацки техницар је. Поред свих особа са адекватном струцном спремом и искуством, запослених у тој банци, као и свих оних, који на Бироу цекају своју прилику за запослење у струци (да доказу и показу знање за које су се квалификовали) - у Целинцу ни мање ни висе трговкињу поставили. А на салтерима су ставили високообразовану дјевојку тј.дипл.економисту. Не бих о томе по којој основи. Паметном је лако да схвати. И то је само 1.од неправилности, која це се кад тад морати исправити, ако зеле позитивне промјене. А не прозивке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

11.11.2017 13:27

Па у приватној фирми не пије воде диплома него знање ,власник поставља оног ко му профит доноси а не оног сто се слика са дипломом.

Name

Ре

11.11.2017 14:21

А Јеси кљусина

Name

Ре Боки

11.11.2017 14:55

Бас си кр...н! Ти и твоји истомисљеници тог твог калибра су и упропастли ову вец унесрецрну омладину. Колико их вец сад иде или има у плану да оде одавде.

Name

Саса

11.11.2017 15:20

Због оваких слуцајева омладина и наси најбољи кадрови и одлазе одавде. Неко казе у дрзавним фирмама се ово ради, ма ради се изгледа гдје год се мозе радити. И у дрзавном и у приватном сектору. И само је појединцима добро. Срамота!

Name

Сликала би се да има диплому

11.11.2017 16:53

Сликала би се трговкиња, да сви виде њену диплому, само да је има. Али диплому нема. Урамила би је и окацила у Аддико банци у Целинцу. Саврсено је она свјесна да није заслузила да буфе сеф а да ни те дипломе нема. Узас. А ти, ма ти си нереалан. Нема везе сто је то приватна фирма. Према тој твојој логици, и добар месар мозе да буде хирург на приватној клиници, под претпоставком да мозе донијети профит!

Name

Миленце

11.11.2017 15:06

Ово је опомена свим оним корисницима кредита, да приликом закљуцивањја уговора о кредиту, најпазљивије процитају текст уговора, који крије зацкољице, које их касније скупо костају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хусика .

11.11.2017 16:07

Цујте кадсу дизали новце нису ни сањали стаих цека . Ама нису цитали уговор него дај новце сто пре .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

11.11.2017 16:55

Хоцу и ја да плацам рату 5 фенига. Засто су они бољи од мене?