Борба за Бамбија Тошића: Одлука 16. новембра!

Партизан чека вести из УЕФА.

Фудбал 13.11.2017 | 11:45
Борба за Бамбија Тошића: Одлука 16. новембра!
Кад Партизанових навијача и челника још пламти нада да би Зоран Тошић могао да заигра у, по свему судећи, одлучујућем мечу за пласман у наредну фазу Лиге Европе, против Јанг Бојса 23. новембра у Хумској.

Црно-бели су се јутро после тријумфа над Скендербегом жалили УЕФА да се поништи жути картон који је популарни Бамби добио на сусрету четвртог кола Групе Б и тако омогући крилном везисти да буде на располагању Мирославу Ђукићу за дуел са представником Швајцарске.

Како је МОЗЗАРТ Спорту речено у клубу, Дсициплинска комисија УЕФА ће поводом овог случаја заседати 16. новембра и тад ће бити познато да ли Тошићев картон остаје на стази (у том случају имао би три скупљена током такмичења и не би могао на терен) или ће поменуто дело преиначити одлуку шпанског судије Карлоса дел Кера (онда би „седмица“ црно-белих имала право да игра).

Дуел петог кола Лиге Европе, Партизан - Јанг Бојс, на програму је 23. новембра од 21.05 у Београду,, а уколико српски шампион освоји три бода пласираће се у нокаут фазу Лиге Европе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар