Возио сам споро, није ми јасно...

Хрватски поп певач Тони Цетински проговорио о саобраћајној несрећи у Ровињу

Регион 10.11.2017 | 07:21
Возио сам споро, није ми јасно...
Док се чекају резултати званичне истраге шта се догодило прошле седмице у Ровињу, када је Тони Цетински колима прегазио Ибрахима Кевљанина у једносмерној улици, поп певач је испричао како је доживео несрећу.

"Још сам у стању шока и сећам се поприлично добро свега што се догодило. Није ми само јасно како се догодило", рекао је Цетински за хрватску “Глорију”.

Каже да је том Пустом улицом много пута прошао и да до ње води оштра окука:

"Морате пажљиво да скренете, па готово да станете, како бисте могли да уђете између два зида и скренете лево. Тако сам и урадио, веома споро, као да излазим из паркинга. Одмах након скретања осетио сам да се нешто догодило испод мог аутомобила."

Цетински је изашао из “мерцедеса” и погледао испод аута, али ништа није видео.

"Погледао сам и други пут, из другог угла и видео најмање што сам очекивао, човека. Тај призор ћу целог живота да памтим", тврди певач.

Одмах је отрчао до фризерске радње која је прекопута и викао да зову полицију и Хитну помоћ. Желео је све да уради како би спасао човека, чије је тело било приковано под његовим “мерцедесом”. Отрчао је до пртљажника и узео дизалицу, како би подигао возило и ослободио тело:

"Покушао сам да урадим нешто да спасем човека, али нисам успео. Лекарка из Хитне помоћи одмах по доласку је констатовала да није давао знакове живота. Та немоћ, чињеница да не могу да му помогнем, ужасан је осећај."

ОТКАЗАО КОНЦЕРТ У ЦИРИХУ

Цетински је објавио на “Фејсбуку” да неће наступити са групом “Парни ваљак” на концерту који је заказан за сутра у Цириху:

"Овим путем се извињавам организаторима и свима који су купили улазницу за концерт у суботу у Цириху. У овом тренутку сам сломљен због саобраћајне несреће која се догодила и нисам у стању да испуним своју обавезу према вама. Уместо мене, у Швајцарској ће у друштву 'Парног ваљка' наступити мој пријатељ и колега Иван Зак."

(Новости)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

АТР

10.11.2017 07:02

СТА ОВО прица?Узео дизалицу да извуце једног цовјека.Видјети Мао како дивља аутом.Блага је казан И затвор за то сто је усмртио цовјека.Страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фарук БН

10.11.2017 08:51

Ако возите 10км/х како тврди његова адвокатица која га заступа, онда мозете сасвим да зауставите возило и то у пар метара коцења! И сасвим је сигурно са це га правосудје ,,лијепе насе,, ослобидити због недостатја кривице или доказа! Како је само могуце да је цовјек лезао на улици а да се нико не примијети , да зовне хитну помоц или полицију! А све се десило у по бијела дана ! Али он је звијезда , из познате куце а јадна зртва само један јадник из бих који је на једвите јаде презивљавао ..... ....залосно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

лип

10.11.2017 10:30

Одма у ћорку

Name

Инквизиција

10.11.2017 22:48

Попустила ти концентрација зато сто си возио споро. А и онај сто ти је дао таленат за пјевање, досао о своје.

ОДГОВОРИТЕ