Непознато о Мути Николићу: Глумим будалу...!

Али Богдан ме звао да заједно идемо у НБА! „Међутим, није ме то интересовало“, поручио је тренер Партизана у разговору за Вечерњи лист.

Кошарка 14.11.2017 | 13:30
Непознато о Мути Николићу: Глумим будалу...!
Сјајна атмосфера и велики резултати српске кошарке репрезентације вечита су инспирација новинара из Хрватске. Већ годинама се питају и понављају: „Шта Срби то имају, а немамо ми“.

Одговор су потражили и од тренера Партизана и једног од најважнијих сарадника селектора Ђорђевића, Мирослава Муте Николића. Популарни Мута им је објаснио на који начин прави штимунг у нашој селекцији и како је емотивним ланцима везан за Богдана Богдановића.

„Богдан се везао за мене. Звао ме чак и да идем са њим у НБА и да му будем лични тренер. Међутим, нисам се у томе видео. Ја сам му неке ствари причао и он се у то уверио. Био сам му подршка када му није ишло, па ми шаље пољупце“, поручио је у разговору за Вечерњи Лист Мирослав Николић.

Искусни стручњак је објаснио да му ништа није тешко како би направио праву атмосферу и помогао селектору Ђорђевићу.

„Направим од себе и будалу, ако је то потребно да би била боља атмосфера. Неки који се сматрају бољи тренерима то не желе да раде, па се после чуде како за њих играчи неће да уклизавају по паркету“, појаснио је Николић.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар