На прослави првог рођендана центра

Први рођендан БИНГО ЦИТY Центера, омиљене локације за куповину Тузланског кантона, бит ће обиљежен спектакуларним наступима познатих домаћих поп икона, као и сјајним пратећим програмом, забавним играма и анимацијама за све чланове породице. Као шлаг на торти чекају вас и невјероватни попусти, акције и посебне понуде у трговинама.

Босна и Херцеговина 09.11.2017 | 18:31
На прослави првог рођендана центра
Прослава ће бити уприличена 11. новембра, када све посјетиоце овог центра очекују посебна снижења на широк асортиман производа и бројне анимације у самом центру, од бесплатних играоница за дјецу, преко видео и слатког кутка. Том приликом посјетиоце центра, почев од 18 часова ће забавити глумица, вокалистица, хисторичарка умјетности, млада Ина Хамзић, те наши млади таленти Армин Дедић и Мирза Селимовић.

Све трговине у БИНГО Цитy Центеру су поводом првог рођендана центра посебно слављенички расположене, па су припремиле и одличне попусте, који иду и до 50 одсто. Тако ће рођендан бити права прилика да, поред добре забаве, обезбиједите себи комаде одјеће, обуће и асесоара, али и играчке за дјецу, козметику, књиге, производе за домаћинства, а све то по врло повољним цијенама.

Уз врхунске музичаре добра забава је загарантована, а схоппинг са посебним попустима сигурно је додатни разлог да будете дио наше слављеничке приче.

Чекамо вас!

хттпс://бингоцитyцентер.ба/

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар