Звезда напада Иванића - обештећење 1.000.000 евра!

Некадашњи капитен Војводине има уговор са белоруским тимом до краја 2018. године, па није искључено да БАТЕ затражи и већу своту новца.

Фудбал 11.11.2017 | 23:00
Звезда напада Иванића - обештећење 1.000.000 евра!
Црвена звезда ове зиме креће у припрему новог тима који ће и наредне сезоне покушати да обезбеди нову европску јесен актуелном вицешампиону Србије. Црвено-бели су већ нациљали одличног крилног везисту Милана Јевтовића, који блиста на позајмици у норвешком Розенборгу, а други озбиљан пик клуба из Љутице Богдана биће везиста БАТЕ Борисова и некадашњи капитен Војводине Мирко Иванић.

Иванић са белоруским клубом, који се ове сезоне такмичи у групној фази Лиге Европе са Црвеном звездом, има уговор до краја 2018. године, а како пише Спортски журнал, обештећење за једног од најбољих играча екипе Александра Јермаковича неће бити мање од 1.000.000. Можда клуб са Борисов Арене буде тражио и више.

Иванић је на мети вечитих ривала Црвене звезде и Партизана био на лето 2015. године, али је тада као капитен Новосађана одбио да појача један од два највећа српска клуба, па је наредне зиме отишао у Борисов за обештећење од 1.000.000 евра.

Ове сезоне Иванић је одиграо 37 утакмица у свим такимичењима за БАТЕ Борисов, постигао је шест голова и забележио исто толико асистенција.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар