"Процуриле" нове вијести о Шумахеру!

Близак пријатељ најбољег возача Формуле 1 свих времена изнео нове податаке о његовом здравственом стању.

Остали спортови 11.11.2017 | 21:30
"Процуриле" нове вијести о Шумахеру!
Готово четири године после несреће Михаела Шумахера коју је доживео на скијању, када је тешко повредио главу због чега је дуго био у коми, и даље се готово ништа не зна о његовом здравственом стању.

Породица седмоструког светког првака Формуле 1 веома добро скрива од јавности оно што се дешава иза зидина куће у Швајцарској, у којој је Шумахер смештен од напуштања болнице.

Лекари су после несреће рекли да Шумахер сигурно не би преживео да није носио кацигу, али је без обзира на то што је имао заштитну опрему, претрпео озбиљне повреде мозга.

Спекулисало се да живи као биљка, да је много смршао и да чак не може ни да прича.

Портпаролка бившег возача Сабине Кем неколико пута се огласила наводећи да је жеља породице да заштите приватност и да јавност мора то да поштује.

Ипак, немачки лист "Бунте" објавио је нову информацију коју је добила од неименованог пријатеља породице Шумахер, а која је, за разлику од већине претходних, нешто оптимистичнија.

Он је рекао да опоравак Михаела Шумахера "иде у добром смеру, узимајући у обзир све околности" и то највише захваљујући "његовој атлетској грађи и издржљивости".

Он је додао да су његова супруга Корина и деца, син Мик (18) и ћерка Ђина Марија (20), и даље оптимисти када је у питању његов опоравак.

"Корина и деца и даље верују да се може догодити медицинско чудо", рекао је неименовани извор близак породици Михаела Шумахера.

Сабине Кем, међутим, одбила је да коментарише те наводе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар