Боби: Тренинг је ОК, али утакмице су нешто друго!

Центар Детроит Пистонса Бобан Марјановић рекао је да је ритам утакмица такав да нема превише времена за тренинге.

Кошарка 09.11.2017 | 11:30
Боби: Тренинг је ОК, али утакмице су нешто друго!
Његова екипа је победила Индијана Пејсерсе са 114:97, а Марјановић је коначно добио шансу да игра нешто мање од девет минута и за то време је убацио девет поена и уписао четири скока.

"Немамо превише времена за тренинг. Имамо тренинге и свако би да учествује, морамо да се спремимо за наредну утакмицу, али немамо времена да некога заиста доведемо до најбоље форме. Увек се трудим да проведем више времена на терену, да после тренинга будем дуже у теретани. Трудим се да пружам 100 одсто", каже Марјановић. 

Српски центар додаје да је врло битно да се форма више формира кроз играње, јер тада између осталог мозак и ноге "раде" брже. 

"Можете да проведете три сата на терену сваког дана, али није исто као кад сте у игри, када сте са тимом и играте напад, одбрану. Добијате снагу да трчите тренингом, али кад уђете у игру осетите да вам се тело боље креће и да се боље осећате", објашњава 'Бобинатор'. 

Марјановић каже да свако од играча труди максимално и да зависно колико играча добије прилику да игра, толико играча може у различитим мечевима да одскочи. На питање да ли је веровао да ће добити минуте без Џеферсона у Пејсерсима, Марјановић одговара потврдно. 

"У предсезони сам играо против њега, прошле сезоне сам играо против њега, он је тежак за чување, вешт је, добар у игри леђима и има добар рад ногу. Ментално сам био припремљен на то", рекао је Боби.



Погледајте како је Марјановић играо против Индијане.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар