Борис искрено о аутизму сина

Борис Новковић каже да се он и бивша супруга Луција већ осам година боре са здравственим проблемом наследника и да му је приоритет да малишан буде добро.

Регион 08.11.2017 | 22:43
Борис искрено о аутизму сина
Револтиран написима да је након развода од Инес после само осам месеци брака нашао нову девојку, музичар је јавности открио да његов живот не чине само жене, провод и алкохол, већ много већи проблеми. Иако се није знало, он је после осам година открио да је његов други син, којег је добио са бившом супругом Луцијом, дете са специјалним потребама.

"Знам, многи ће рећи „што се расправљаш због глупости”. Али има кретена разних и глава им празних. Сетим се речи отрова, малих лажова, које ме пеку и вртим филм стари. У мени се квари зрно радости, зрно части које губи ово декадентно друштво на светском глобалном плану. Истина је непобедива, она се види у очима душе.

И још нешто, да ли ико зна да моја бивша супруга и ја већ осам година одгајамо сина, дете са специјалним потребама? Ето, то је моја мисија број један за разлику од речи отрова", поручио је Борис хрватским медијима, а онда за "Блиц" открио да његова борба за дете никада неће престати:



"О томе не желим да разговарам, али то је мој приоритет у животу, да бринем о детету, као и осталој својој деци. Што нико не зна, једноставно не причам о приватним стварима. Изнео сам у јавност чињеницу да се бринем о породици, а да ме погађају ствари када неко износи лажи о мени.

У једном тренутку сам један део своје каријере прекинуо управо због здравствених проблема мог детета, боримо се сви заједно и дајемо све од себе да Ноа буде добро. Али сада не желим много о томе да полемишем. Морате да ме разумете.

Новковић каже да га револтира то што га сматрају краљем пропалих бракова јер је у 30 година био ожењен "само" три пута.

Завршио сам трећи брак у тридесет година, што није много, један брак ми је трајао пет, а други тринаест година из којих се родило двоје деце. Трећи је изгледао прилично неозбиљно јер је трајао врло кратко, али писати да је неко након развода у вези четири месеца није нормално. А након свега пишу да тугу лечим по шанковима, мени је то равно томе да следећи пут прочитам да сам у кампу ИСИС и да вежбам за терористу", бесан је певач на хрватске медије.

Ипак, питали смо га какав је заиста његов љубавни статус сада.

"Био бих емотивни инвалид да могу да се заљубљујем на неколико дана. Нису ми бракови фетиш, они су се догодили као последица великих љубави иза којих сам стао. Од новембра прошле године живим сам, у тој самоћи нисам сам самац, дружим се, излазим са пријатељима и пријатељицама, пијем кафу, водим нормалан друштвени живот.

Када будем имао некога поред себе са којим ми је лепо, нећу крити већ ћу јавно рећи да сам у вези. Као што је то у претходним случајевима било речи, јер не бих био поштен према себи када бих нешто крио", тврди певач.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

нисам доктор

09.11.2017 08:12

Не разумијем ни сам себе ни своје проблеме исправно. То доктори и други школовани стручњаци могу правилно схватати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

09.11.2017 20:53

Сметаш им Борисе што си Србин, а кад си пјевао "Данке Деутсцхланд" био си ОК.