Николић добио паре за странку

„Руски новац за странку у Србији неће остати само на суми која ја сада дата Николићу“.

Србија 08.11.2017 | 22:28
Николић добио        паре за странку
Николићев боравак у Русији прошле седмице није остао само на разговору са Владимиром Путином иза затворених врата и примљеном Ордену пријатељства који му је уручио предсједник Русије за велики лични допринос у јачању стратешког партнерства и пријатељских веза две државе.

Како „Блиц” сазнаје из дипломатских кругова, Николић је добио дио новца за оснивање странке.

„Уз паре су услиједиле и прве инструкције. Странци треба дати назив који звучи родољубиво, крајње патриотски“, каже страни дипломата, извор „Блица”.

Николић, који је сада на функцији предсједника Националног савјета за координацију сарадње са Руском Федерацијом и Кином, добио је у Москви обећање да ће његова странка бити новчано помагана и даље.

„Руски новац за странку у Србији неће остати само на суми која ја сада дата Николићу. Он је добио увјеравања у Москви да ће и надаље бити уплата и да ће они континуирано помагати странци.

Руси су Николићу рекли и да ће се у финансирање партије укључити и поједини домаћи тајкуни и привредници, а чији је посао практично лоциран у Русији“, наводи саговорник „Блица”.

Ово није први маневар Руса са Николићем на политичкој сцени Србије. Посљедњи пут у низу је био пред априлске предсједничке изборе.

„Блиц” је још крајем јануара објавио да Николић хоће да се кандидује и да за своју кандидатуру има подршку Москве.

Николић је у раније склопљеном договору с Русима своју кандидатуру за предсједника требало да обнародује прије Нове године.

Удаљавање Николића од странке у чијем је оснивању учествовао почело је још прошле године. Ове године крајем октобра није дошао ни на рођендан ни на славу партије.

Извор: Блиц

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

@Аз

08.11.2017 22:29

Да цујемо сад Вуцица, дал му смета руска рубља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајкер

09.11.2017 07:20

Овај николиц је цудан тип . Страјковао гладзу док му нису дали мандат . Кад је постао преседник понасао се као мумија. Обецао вратит Косово и поклопио се. Орден добио за млацење празне сламе.

Name

СИЈУКС

09.11.2017 08:18

БЕЗ НИКОЛИЦА НЕ БИ БИЛО НИ СНС. ОТАЦ СНС ЈЕ НИКОЛИЦ.

Name

Руска посла

09.11.2017 09:07

Николиц добио задатак да сруси Вуцка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

09.11.2017 09:28

Бацене паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

09.11.2017 10:47

ОДВРАТАН ЛИК ПЕНЗИЈА МАЈКА И СЕЛО ТО ЈЕ ЗА ЊЕГА ЖИВИ МРТВАЦ.НАЈВИШЕ ВОЛИ СЕБЕ ТУ НЕ МА НИ С ОД СРБИНА ШЕШЕЉ ТО НАЈ БОЉЕ ЗНА СВАКА МУ ЧАСТ.САМО ЛИЧНИ ИНТЕРЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гладеж, грабеж..

11.11.2017 07:07

Ето прилике за његову алаву супругу. Да заграби.., како је и навикла.

ОДГОВОРИТЕ