Грци стигли у Загреб: Желимо на Свјетско првенство!

Репрезентативци Грчке допутовали су у Загреб, где их у четвртак чека прва утакмица са Хрватском у баражу за Светско првенство.

Фудбал 09.11.2017 | 09:45
Грци стигли у Загреб: Желимо на Свјетско првенство!
"Не смемо да оставимо простор хрватским играчима јер могу бити јако опасни. Опасност прети са свих страна. Хрватска има опасне нападаче и везне фудбалере, опасна је и у скок игри јер има неколико високих играча, а може бити незгодна и у прекиду. Међутим, има и својих слабих страна", рекао је селектор Грчке Михаел Скибе по доласку у Загреб.

Хрватска ће у четвртак од 20.45 дочекати Грчку у првој утакмици баража.

Скибе је казао да би било одлично ако његова екипа да гол на стадиону Максимир.

"Надамо се добром резултату, било би лепо да дамо гол у првој утакмици. Било би лепо и наступити на Светском првенству. Због тога смо сви додатно мотивисани", казао је Скибе.

Хрватски селектор Златко Далић је у припремама за утакмице против Грчке звао белгијског колегу Роберта Мартинеса и некадашњег репрезентације БиХ Мехмеда Баждаревића, како би му открили неке детаље игре ривала, а Скибе је казао да он није звао никога.

Репрезентативац Грчке Сократис Папастатопулос рекао је да Хрватска има низ одличних играча, али да свака екипа има слабости.

"Пресудиће то која ће екипа имати добар или лош дан. Пред нама су две тешке утакмице, али желимо пласман на Светско првенство!", рекао је Папастатопулос.

Реванш ће се играти у недељу у Грчкој.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар