Тата Лавар, брат у ЛАЛ, а млађи краде "Луј Витон"!

Тројица кошаркаша Универзитета у Калифорнији, међу којима и један веома познат, ухапшени су у Кини дан пре посете председника САД Доналда Трампа.

Кошарка 10.11.2017 | 14:30
Тата Лавар, брат у ЛАЛ, а млађи краде "Луј Витон"!
Трамп у среду стиже у посету Кини, а дан раније због крађе су ухапшени кошаркаши Коди Рајли, Џелен Хил и Лианђело Бол, млађи брат кошаркаша Лос Анеђелес Лејкерса Лонзоа Бола.

Њих тројица су, како наводи амерички "ЕСПН", приведени на испитивање због крађе у "Луј Витон" радњи која се налази поред хотела у Хангџуу у којем је одсео тим.

Универзитет у Калифорнији (УЦЛА) је одмах демантовао да је било кршења закона, али потврдила да се нешто догодило. 

"Свесни смо ситуације у којој су се нашли студенти УСЛА у Хангџуу. Универзитет потпуно сарађује са локалним властима по овом питању и више се неће оглашавати", стоји у саопштењу. 

Кошараши УЦЛА стигли су у Шангај у недељу, пред утакмицу у петак којом ће бити отворена нова сезона против "Џорџија Теха", исте седмице током које ће председник Кине Си Ђинпинг угостити Трампа, који стиже из Сеула. 

Лавар Бол, ексцентрични отац талентоване браће, отпутовао је у Кину, а на "Твитеру" се огласио поводом овог догађаја. 

"Биће у реду, сви праве велику причу од тога. Ништа страшно се није догодило", истакао је Лавар. 

Чланови "Џорџија Теха" нису били умешани у крађу. 

"Током испитивања је утврђено да студенти ’Џорџија Теха’ нису били укључени у радње које су под истрагом. Они су наставили са свакодневним активностима у Кини".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар