Кључа у болници у Зворнику

Иако се љекари зворничке болнице, који су прошлог мјесеца данима протествовали због смјене директора Милорада Дрљевића, јавно не оглашавају, то не значи да се ситуација у овој здравственој установи смирила.

Република Српска 08.11.2017 | 11:42
Кључа у болници у Зворнику
Љекари,који су се јутрос обратили БН телевизији, тврде да је у овом медицинском центру прави хаос.

Наводе да је 70 одсто запослених незадовољно радом и понашањем в.д. директора Јована Окуке и његове замјенице Иване Продановић, а нарочито незаконитим именовањем начелника Одјељења и служби јер већина од њих нема потребне квалификације за те функције.

Према њиховим тврдњама, најгоре стање је нарочито након доласка Лазара Продановића као испомоћ, јер лњега сматрају најодговорнијим за смјену бившег директора.

"Атмосфера  је неподношљива и све пријети да прерасте у инцидент са тешким последицама. тврде љекари који се и даље не мире са именовањем Јована Окуке за в.д. директора болнице у Зворнику. Очекују  да ће предсједник РС Милорад Додик испунити дато обећање и да ће Влада РС ових дана поставити некога другог на његово мјесто.

"Болница функционише, прегледи и операције се обављају, али искључиво јер смо савјесни и одговорни, али нећемо још дуго чекати да се ситуација око постављења Окуке разријеши. Ако се то не деси, поново излазимо на протесте, али овога пута радикалније“, казали су  БН телевизији незадовљни зворнички љекари.

Јован Окука, в.д. директора зворничке болнице за БН телевизију каже да зна да се поједини љекари још увијек не мире са његовим именовањем и да су најупорнији на хирургији. Каже да је он нудио компромис незадовољним љекарима да они понуде ријешење за начелника овог одљељења, али да то они одбијају, инсистирајући на његовом одласку са директорске функције.

Према ријечима Окуке на свим осталим одјељењима постављени су начелници и ситуација се смирује, а он лично ће поштовати сваку одлуку коју Влада РС донесе у вези кадровских ријешења у болници, јер , како наводи, није ни тражио да га именује на ову функцију, и са ње ће ако тако буде одлучено мирно и отићи.

(БН телевизија)

Коментари / 95

Оставите коментар
Name

БОБА

08.11.2017 10:52

ШТА СВЕ ЉУДИ ТРПЕ ДА БИ БИЛИ НА ФУНКЦИЈИ. ЉУДИ ДА ЛИ ЈЕ ТО СТВАРНО ВАЖНИЈЕ ОД ЧАСТИ И ПОШТЕЊА. ОКУКА ДА ЈЕ ПАМЕТАН ОДМАХ БИ ОДСТУПИО СА МЈЕСТА ДИРЕКТОРА . ТАКВИ ЉУДИ СУ ЗА МЕНЕ НАЈВЕЋА ЉУДСКА БЈЕДА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ревизор

08.11.2017 11:15

Сви су они исти, само лични интерес. Погледајте само колико доктора је измијењало све једну странку у Зворнику. Доктори треба да лијеце, а не да се баве политиком. Покојни (мислим политички) Дебили их наложио, а они мисле да имају неку подршу. Надуло им се говно, па мисле да је срце. Опростите на оваквим ријечима, али другачије не могу описати ситуацију.

Name

Сик, Сик

08.11.2017 12:57

Нису сви исти и свакоме треба дати право на грешку, наравно ако се покаје. Они су погријешили и сад су се покајали и треба им дати подршку. Од њих ће почети револуција у РС, и то треба подржати. Доста нам је било једноумља

Name

ПСП

08.11.2017 12:58

Ако се јавно побуните негдје на тргу у граду, имаћете доста присталица. На интернету, наравно.

Name

Само Тако, то срце Жели

08.11.2017 13:00

Удри докторе Комљеновићу. Знање, искуство и поштење нико ти не може одузети. Сад је дошло вријеме да се изгањају неки принципи а ти си једини кадар да то изгураш. Подршка.

Name

Неки Нови Цлинци

08.11.2017 13:01

Оснујте удружење или покрет и кандидујте се на следећим изборима. Пола народа ће се окренути вама, само морате контролисати изборни процес и гласање на гласачким мјестима. Јер тамо се кува и краду гласови.

Name

Љубо Земун

08.11.2017 13:02

Додкторима Бјековићу и Комљеновићу треба дати ширу подршку и помоћ. Мишеви који се још увијек крију да изађу на свјетло дана

Name

Рикwертз

08.11.2017 13:34

Силовање ситуације је нездраво. Окука би требао да се врати у сколске клупе јер не зна да ради ни оно за ста се сколовао и за ста је плацен.

Name

Незапослен, а говорим три језика

08.11.2017 13:36

Некако су остали усамљени. Људи зиве у страху и не смију јавно да им се придрузе. Док не виде да је систем поцео да се урусава, а убрзо це. Тада це се лавина покренути и неце нас нико зауставити. Само да ови доктори издрзе.

Name

Српска Варос

08.11.2017 14:04

Видјели сто доктори како се провела опозиција кад их баја обмане и завади. Не дозволоите да вам дају опијум (пиво) и навуку на танак лед. У томе су свјетски прваци.

Name

Ниста цудно!

08.11.2017 14:30

Љигави Богданиц је некидан јавно и славодобитно рекао да је постављен нови директор и да је та ствар ријесена - то знаци да су љекари и комплетно особље изиграни. Сада тразите Богданицеву главу!

Name

Др-угарица

08.11.2017 14:50

Наравно,ста цека ако га нико не подрзава? Скрени на првој окуци!

Name

Последњи кинески цар

08.11.2017 18:57

Треба донијети Закон по којем се докторима забрањује бављење политиком и ангажовање у политичким партијама. То је основа,а онда све по реду. Стручност, етика и остало.

Name

ПСП

09.11.2017 07:04

Утисак је да су доктори у протесту изиграни. Не зна се да ли им је несто обецано, сумњам, сли су оцигледно изиграни. Купују вријеме да би поткупили папке око Два најгласнија доктора, да би их оголили и маргинализовали. А онда и натјерали да сами оду из болнице у Зворнику. То и не б био проблем, за докторе, да се на тај нацин не би послала јасна порука свим здравственм радницима у РС, типа : "ако вам падне на памет да протествујете, заврсицете као Комљеновиц и Бјековиц". Зато је борба дих доктора, како њихов лицни цин, тако и борба за цјелокупно здравство у РС. Ако ниста, због тога не смију попустити пред својим захтјевима. С друге стране, лоповски резим то зна, и ни по коју цијену не смије попустити докторима и удовољити њиховим захтјевима. Тиме би се отворила пандорина кутија и кренули би протести незадовољних медицинара у цијелој РС. Све у свему, ситуација није једноставна. Ни за протестанте ни за резимлије. Лицно мислим, да Комљеновицу и Бјековицу нема назад.

Name

Гласајте и даље за мене

09.11.2017 07:48

Ма ста се ти доктори буне!!!Њихово је да раде и цуте!!!Сами су рекли да су гласали за нас.Власт је поставила Окуку и има да га слусају и слузе му.

Name

Ре ПСП

09.11.2017 08:44

Оцито нисте из Зворника па ове "докторе" дозивљавате као неке хероје, борце за правду, револуционаре или како вец. Заборављате да су они дио владајуцег резима, тацније "елита" тог истог резима, вец годинама. Могу да разумијем људе ван Зворника који их подрзавају, али градјани Зворника висе него добро знају о цему и коме се овдје ради. Ово је једна велика срамота, уопсте за болницу Зворник, али прије свега за цјелокупну дрзаву која уопсте дозвољава да се овако несто десава. А десава се то да буквално пар бахатих љекара малтретира особље цијеле болнице слузеци се пријетњама и застрасивањем, незамисливим стварима, а висе ни сами не знају због цега. Најстрасније је то сто им то "пролази" и људи су у све вецем страху. Вец годинама "ведре и облаце" у овој установи, проводе терор буквално, уз одобрење бивсег директора, који и стоји иза свог овог циркуса и срамоте, а сада испада да су изнад министра, владе,дрзаве,свега. Докле це се дозвољавати овај узас и терор? Има ли закона и дрзаве и да ли це конацно одреаговати и санкционисати?

Name

Игор

08.11.2017 11:03

Па кад образоване људе превесла Лактасенко ста оцекивати од зељезницара па онда од неуког народа. Јадна ли вам мајка у том тамном вилајету гдје су јос главне теме несто сто је било прије 500 и до прије 25 година. Ниједна прице не обухвата садасње доба и питања од зивотног знацаја. Нисте се помакели од турака само се феудалци мијењају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.11.2017 13:50

Све је превеслао ал' није сељака.

Name

РЕ РЕ

08.11.2017 14:22

Није али само оног који нема ТВ . хахахаха

Name

НМК

09.11.2017 06:30

НАША МАЛА КЛИНИКА, ЗВОРНИК. РЕЖИЈА МИЛЕ ДОДИК?

Name

доста

08.11.2017 11:15

Ниста велико су разоцарење.Само таласали без везе и подвили реп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није доста

09.11.2017 11:12

ти знаш ко је подвио реп а ко није, ако је ико ко је подвио репину си ти док тако мислиш. Ти доктори су хирурзи и треба их поштовати свака им част на борби али ће и истрајати на оном што су почели. Што су бољи и стручнији ником не одговарају док неписмени коло воде. Живио Бјековић и остали иде 1018 год. а фала богу има вас доста са својим породицама сви на другу страну бјежите од њих, њима требају глупи што могу манипулисати са њима . Према томе доктори имајте своје ја и само напријед.

Name

анархија

08.11.2017 11:23

Онда пацијенти треба да налазе новац на путу за приватне ординације или лијечење у Србији и у Федерацији БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рада

08.11.2017 12:08

Управо тако, сви пацијенти у Ескулап у Братунац!

Name

опа

08.11.2017 12:06

Да тај окука има имало љуског карактера отисао би сам одмах и рекао људи ме неволе како да радим у томе колективу и нетреба ме нико смењвати одо сам али назалост такви имају заститу владе и поставит је да растури дрзавно да би Лазар продановиц могао приватно профитирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре опа

08.11.2017 13:33

Људи ме не воле? а воле дрљевића који је овим бунтовницима дао коефицијенте, стимулације, могућност да у државним ординацијама прегледају приватно, долазе кад хоће, одлазе кад хоће..... ову багру треба што прије разјурити а не дозволити да јавно бране своје криминалне радње!

Name

није доста

09.11.2017 11:31

Ре опа ако си сила представи се кад дођеш у болницу Зворник тим докторима што тако о њима пишеш па да они тебе најуре па крепаји по улици или иди плати приватно од 100 км па до 800 км зависи шта прегледаш. Брука и срамота . Срећа знам све ове докторе а посебно др. Бјековића свака му част а и осталим докторима што су уз њега, Шта је са Власеницом, са Хан-Пијеском, Касиндолом гдје људима 7 година нису плаћени доприноси и остали, али обећања су чудо и према томе доктори не вјерујте у обећањ, коме је шта обећано није урађено јесу ли и ту доктори криви ... ГДЈЕ СУ ПАРЕ. Већ само напријед бјежите из странке од те ваше имате само обећања а од празних обећања нема ништа.

Name

ево дзепа дје су паре биле

09.11.2017 15:05

па, паре су код твојих пулена у дзеповима.. дрљевица, бијековица, сандица, младјеновица, ивановицке, бирцкаковица и сл. провјери ти мало боље колико кога знас. Сем тога, иза др се не писе тацка јер би у том слуцају знацило да је бијековицд други а да није доктор (сто и није далеко од истине), а онда могу мислити какав је бијековиц први ... :Д

Name

Дон Кихот

08.11.2017 12:12

Није ли ово оно што су преживјели жељезничари...драги ДОКТОРИ, а сви сте чланови Бајине странке и шта сад фали....да оно што нежелите да прихватите као чињеницу да са НАМА-ВАМА манипулише човјек који има фонд од 10 милиона за социјалну политику којим купује и решава све што се супростави бахатој политици његове маленкости и све што није у складу са његовом визуром власти, ...а сами знате како исе у медицинској терминологији означава овај вид болести.... Да насјели смо и институт ПРЕДСЈЕДНИКА ДРЖАВЕ свео је на најнижи могући ниво јер је и дио вас увукао , да дијагнозе буду склоњене, а велики доктори (попут Стевандића ,кума,Богданића,Продановића и сличних...) буду мјеродавни у обликовању структуре и слике о здравству нације....кафица с њим је чудо, има вас купио вас је , сад се јебите како знате и умијете. Народ зна како ће кад прекипи следи тољага и ломача, а мало фали....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оса

08.11.2017 12:12

Ста хоце ови бивси корумпирани нацелници?.Не могу да се помире да су изгубили огромне привилегије,које им је давао бивси директор.Мислили су да су незаменљиви,а заборавили су да ту раде и њихове младје постене колеге које су до сада носили на својим ледјима сав терет,вец су цутали и радили.Е кад су видели да болница мозе да ради и без њих,сада измисљају бајке.Мој савет ви господо смењени нацелници,боље вам је да се вратите пацијентима,да их леците а васу фотељу нацелника нека заузму струцни ,постенији и некорумпирани младји специјалисти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Окука

08.11.2017 12:17

Фатајте Окуку и бјежите !

ОДГОВОРИТЕ
Name

1945

08.11.2017 12:28

Х..о их додо, баш су му потрчали у палату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

а њих неће бити

08.11.2017 12:29

Грађани Зворника, зашто сте окренули леђа онима који се брину о вашим животима:кад вам љекари оду, неће вас лијечити политичари, а љекара неће бити.Изгледа да вам је политика преча од здравља.Пожељеће Зворничани љекара, али њих неће бити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко, шта, како, гдје..?

08.11.2017 12:31

Како сад опет, па зар нису били у БЛ на састанку. Зар није обећано да је то завршено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

08.11.2017 12:38

Цијело здравство треба да се побуни јер су у горој ситуацији од албанаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Албанац

08.11.2017 13:03

То није ни цудо, Албанци имају одлицно здравство. Само им фали зубара....

Name

Зар опет.

08.11.2017 12:55

Како има, "доктори"? Није ми јасно због цега се ови људи константно позивају на предсједника РС, какве он везе са болницом има? Провалама нигдје краја. Влада је именовала в.д. директора, именоваце и директора а ви дефинитивно нисте неко ко це се око тога питати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

08.11.2017 13:02

Господо станка није у питању амоје човјек на свом мјесту али овај човјек је био човнек на свом мјесту па опет неваља шта је више сушткна овог нашег друштва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влада

08.11.2017 13:04

Протерати Продановица и Дрљевица, понудити штрајкачима ко зели са поменутим и нека дају оставке, остали да прихвате Окуку за директора и да наставе нормално радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грудва снијега

08.11.2017 13:09

Иза овог се ваља баш нешто велико чим су ови павијани запјенили овако. на држави (ако је има) је да открије о чему је заправо ријеч. И сада чекамо расплет..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срамота је

08.11.2017 13:12

... шта ради хорда љекара која је разрјешењем дрљевића изгубила привилегије које су имали. направили су од болнице приватну прћију и мислили да могу довијека да раде шта хоће. сав посао им се своди на уцјењивање и притиске на колеге и особље који су се држали по страни. тиме се баве безмало 30 дана, док пацијенти испаштају. оваквој репресији и бахатости треба под хитно стати у крај, а виновнике најстрожије санкционисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кључа у џеповима

08.11.2017 13:22

Ако држава поклекне и допусти овој групи корумпираних љекара да они бирају ко ће да им буде директор, онда нека нас не чуди што се тако понашају када им дођемо као пацијенти. један бијековић који је на муфте запослио жену у општину да ни сама не зна шта ради, човјек који пацијента шаље да му купи доручак, допуни моб..... ако ће нам такав лик постављати и смјењивати директоре, е онда нека нас третирају као стоку и нека нам узму последњу марку кад дођемо на преглед. људи моји, па они сваки дан пријете особљу и колегама који не мисле исто, да ако им се не придруже, завршили су са радом у зворнику. ово по хитном поступку треба разбити и разјурити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Играли сте на два колосијека

08.11.2017 13:27

Е па господо здравстевни радници - љекари , било вам је прогнозирано како ће се ствари одвијати, ал ви упорно по своме. Изјављивали сте како је предсједник једини компетентан да ријеши ваш проблем, ( ???? ) како га поштујете, како желите састанак са њим итд. Истовремено сте поред оправданог револта и бунта ипак покушали да се врховном вођи улизујете. Е сад сте добили кур*ину, исто као и жељезничари након чашћавања пивом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блам

08.11.2017 13:40

Ово је срамота шта ради група хулигана обучена у бијеле мантиле. цијели зворник бруји колико им је ко узео за "здравствену услугу" од ових њушка што се врте на протестима. мо'ш мислити они хоће да постављају и смјењују директоре. што си више заглибио у корупцију то си гласнији бијековићу. ти некоме пријетиш да ћеш побити ко зечеве? сировина неотесана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бахати др

08.11.2017 13:52

"Наводе да је 70 одсто запослених незадовољно радом и понашањем" како нахватасте 70%, пријетњом бурека бијековића да ће их побити као зечеве ако им се не придруже? манипулација 7-8 љекара како би задржали привилегије које им је давао бивши директор дрљевић. јавним пријетњама и уцјенама (умјесто рада по одјељењима) покушавају створити атмосферу колективног незадовољства како би се вратили својим коруптивним радњама на које су годинама навикли. огризли у криминалу а јавности ван зворника се представљају као жртве неког поретка. под хитно држава да реагује и да се као примјер осталим, обрачуна са овим злом у бијелим мантилима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

08.11.2017 14:14

Поцео баја да удара по својима. Зворник-легло мафије зване снсд

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгана

08.11.2017 14:27

Подрска докторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колега

08.11.2017 14:30

А како би било, да нам Бјековиц и Комљеновиц висе сјасе са кицме, и оставе нас на миру да радимо. Сморили су висе....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре колега

08.11.2017 17:22

Зато це ти на грбацу скоцити Л Продановиц па цес видјети своје муке

Name

Ласта

08.11.2017 14:31

Мени само није јасно,колико власт и моц мозе да измени ментални склоп код цовека.Оцит пример ,су ови смењени нацелници.Они су се толико погубили,да не могу нормално да сагледају стање ,до цега су довели болницу заједно са бивсим директором.Зато би као обицни градјанин предлозила садасњем директору да под хитно јавно изнесе све њихове криминогене радње.Надам се да це многи од њих на целу са бивси директором,заврсити са лисицама на рукама.Само све "црно на бело."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

08.11.2017 14:55

Ко мозе нек бјези из РС мрак је завладао

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

09.11.2017 10:27

УСПИО САМ ПОБЈЕЋИ, СВАКА МИ ЧАСТ. А И ПОРОДИЦУ САМ ОДВЕО..

Name

Цорка морка

08.11.2017 16:29

Кљуца у дрљевицевој глави јер висе не зна како да копа а цорка је све извјеснија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре цорка морка

11.11.2017 02:57

Како за кога цорка мамлазе.

Name

Дај само дај

08.11.2017 18:48

www.дрмладјеновиц.цом - ево и овај се буни. воимја оца и сина. овако се рекламирати јавно јос да иде у куцне посјете и слицно..а ради цовјек у истој тој болници и давао је изјаву пред камерама.. страсно, образ дјон. а слуцајно знам да ради и код продановица у братунцу јер сам мајку водио тамо на преглед па ми га је неко препоруцио.. онда сам насао да ради и у милицима. и ко зна по којим супама. после сам мајку водио на ултразвук у сабац гдје су се људи смијали његовом налазу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет пријетње

08.11.2017 18:51

Па ови опет пријете "инцидентима са несагледивим посљедицама" бозе сацувај, саслусавани у полицији због пријетњи, изгледа да није било довољно. ове људе превентивно притворити а претходно подијелити отказе због повреде радне обавезе, ајде висе на ста ово лици, каквих 70% запослених незадовољно, о цему прицате ви?како вас није срамота лагати толико. и не дешава се ово од јуце. Због терора исте групице су прије два мјесеца зворницку болницу напустила два сјајна хирурга др Видовиц и др Новаковиц и то због мобинга (ДА, ЗБОГ НЕВИДЈЕНОГ СВАКОДНЕВНОГ ТЕРОРА ОД СТРАНЕ ДР КОМЉЕНОВИЦА и ДР БЈЕКОВИЦА као и њихових послусника укљуцујуци и специјализанте).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Псyцхокиллер

08.11.2017 19:05

По Зворнику се прича да су вајни доктори инструментализовани од стране градоначелниа и бившег директора болнице,а који је исте ове који протествују дебело наградјивао током свог директоровања (а за које вријеме није досао на интерно одјељење ниједном на ком је радио а да не причам о другим одјељењима, човјек није избивао из управне зграде). Мени није јасно због чега се овакав човјек уопште држи у болници и коме су то његове услуге потребне и какве је он здравствене услуге у могучности прузити уопсте. Исто важи за остале компромитоване докторе, само ћу рећи јадан пацијент који њима падне шака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мемгеле

08.11.2017 19:46

све ово изгледа као једна масовна параноидна психоза у којој су три главна лика дрљевиц, комљеновиц и бјековиц. те људе би требало смјестити у одговарајуцу установу (неког у затвор, неког у затворску болницу) како бисмо коначно могли да наставимо нормално да живимо и радимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре мемгеле

11.11.2017 02:58

Нека си ти то нама реклА Мемгеле.

Name

Сведок

08.11.2017 19:51

Прво као цовеку,ми није јасно. ста висе хоце ови смењени нацелници?.Сваком и мало нормалном је јасно,да су они толико корумпирани да својим садасњим понасањем,се поставља само једно питање.Да ли су они уопсте висе способни радити као лекари?.Да ли ментални профил ових људи,уопсте заслузује да они висе икад обуку бели мантил.За њихове малверзације и прљаве послове сви у Зв знају.Треба им послати здравсвену инспекцију да то све доказе,да им одузму лиценце за рад.Не само да раде у приватним ординацијама,вец раде непријављено и по својим куцама.Само се питам докле висе њиховог бахацења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КЛИК

08.11.2017 20:59

Да ли се ико запита, шта трпимо ми који нисмо у СНСД, како се према нама односе шефови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

09.11.2017 08:29

А јој, не питај друже. Е овако. Мој шеф, СНСД-овац је имао наредбу да све нас запослене доведе у странку. Неки су без поговора то урадили. Троје нас није. Нисмо нигдје. Они љути на шефа ( као неспособан је ) а он постао одвратан према нама, а са прелетачима јаран. Шутим и трпим. Немам куда, двоје дјеце, жена ради за 450 КМ, стамбени кредит, родитељи болесни. Јбг.

Name

Зворничанин

08.11.2017 21:34

Чак и они који нису знали претходно, сада им је јасно какви су ови назови доктори уствари клошари. Како вас бре није срамота више, да имате образа отишли би одавде главом без обзира. Добро неко рече...напело се г**** у њима а они мисле срце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

08.11.2017 21:54

Доста више скривања истине ради мира у кући. Нека министар јавно каже да је Дрљевић смијењен због бројних малверзација приликом јавних набавки за потребе болнице. Јавна је тајна у Зворнику да се бивши директор дебело уграђивао у сваки тендер и од тих пара куповао станове и луксузне аутомобиле. Да би могао несметано красти, корумпирао је начелнике бројним привилегијама и великим зарадама. То што СНСД неће да покрене истрагу, мислећи да тиме наноси себи штету, је потпуно погрешно. Грађани би их више цијенили да почну чистити коров из својих редова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федора

08.11.2017 22:09

Истина, док најбољи директор најбоље здравствене установе не буде иза решетака због масивног лоповлука, у болници неце бити мира. Сви ми знамо због цега господа неце да раде, сада је само питање колико су криминалци у бијелим мантилима поткупљени и колико це ова јавна бламаза дуго трајати. Све има своје границе. Бивси директор умјесто да је у затвору он и даље покусава да подмеце клипове. Е па видјецемо колико це то јос дуго да траје, "господине" дрољевицу, надрља га ти бас. А и јеси био ударио на зло, ниста ти није било доста, узимао си и капом и саком.

Name

министар

09.11.2017 06:33

Неће министар то никада урадити, зашто? Јер ће клупко криминала да се размота преко Дрљевића на ФЗО и Риђошића. За мали град попут Зворника, то би била афера несагледивих посљедица.... Мени су само смијешни и јадни ови љекари што галаме, а јавности продају причу да бране об зворник. Ко год је једном имао посла са овим ликовима зна добро колико га је то коштало испод руке! Да би протесте водио мораш бити чист као суза. Гурати у прве редове ликове попут Бијековића, Бирчаковића, Беговића, Млађеновића, Ивановићке, Сандића је безобразлук без преседана. Знамо ми како и за колико, ова свита пружа "квалитетну" здравствену услугу. С Р А М О Т А.

Name

персона

09.11.2017 08:40

Част појединим љекарима али, зна се када су добри и за колико новца су добри, Сви раде приватно, згрћу огроман новац, пет минута прегледа 50 км. И када оду у пензију, раде опет као да су богом дани и незамјенљиви. дођите на психијатрију и форензику, један пензионер ради у обје установе и још у четири пет... А ПЕНЗИОНЕР!

Name

Зец

08.11.2017 22:03

Предсједнице, молим вас смијените овог Окуку или ће нас бијековић побити ко зецове, а после ће командири да тучу десетаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

09.11.2017 07:49

Драги моји доктори, дебело сте ме разочарали кад видим од кога очекујете помоћ. Уз све уважавање очекивао сам више разборитости од Вас. Помогао је и жељезничарима и геодетској управи и Вулићима и свима којима је помогао нису добро прошли. Како је завршио штрајкач са жељезнице, Новаковићка, Вукелић, Вујићи и ини... Очекујете да вук чува јагњад.......сретно!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сумња

09.11.2017 08:21

И ови доктори, који су додику повјеровали, требали би се подвргнути прегледу код неког независног психијатра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миња

09.11.2017 09:06

Неки коментар посебни и нема смисла да се даје, мјесец дана смо имали да видимо о цему се овдје ради, ко је олош који је изашао да брани "најбољег" директора, "најбоље" здравствене установе. Мене само занима до када це овај сљам из болнице заједно са бивсим директором и градонацелником правити мајмуне од свих нас? Да ли треба да реагује дрзава или ми запосени који мјесец дана трпе терор од бијековица, комљеновица, младјеновица, бирцаковица, сандица и осталих табадзија, примитиваца и проституисаних доктора? Министар под хитно да додје у болницу зворник и да се на лицу мјеста упозна са тим какав терор свакодневно трпимо од стране ових орангутана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубраwка

09.11.2017 10:39

Не кљуца само у болници... Окрените се мало, около... КасабаЗворник, постаје....

ОДГОВОРИТЕ
Name

стоп терору дебелог

09.11.2017 11:20

Ова групица криминалних доктора, на челу са градоначелником зворника зораном стевановићем алијас дебели и унуком црногорског усташе секуле дрљевића милокрадом дрљевићем образа очигледно немају. После алумине на реду је покушај уништавања болнице. Подсјецам градоначелника како се прољетос завршио његов покушај узимања алумине, 3.ооо људи на улици. "Господине" градоначелниче, да ли желите опет исти сценариј? дОКТОРИ СУ колатерална штета, јасно, али то не значи да не знају шта раде.. знају они добро ко им је паре у дзеп гурнуо и због чега је ово. До када ће држава да дозволи овој криминалној групи на челу са зораном стевановићем и милорадом дрљевићем да терорише болесне градјане зворника?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мима

09.11.2017 12:36

Познавајуци десавања у Зв,имам само једно да казем,а т је;.Сво зло потице од три највеца криминалца а то су Стевановиц Дрљевиц и Ридјосиц.Нијих тројица то је добро познато,харају Зв.Ако се њима не стане на пут,ту висе нема зивота ни за кога.Предлазем да се они протјерају из Зв или да се под хитно стрпају у затвор.Мора несто да ради и судство у овој бедној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судиница тодоровиц

09.11.2017 14:25

Ста има да се протјерују,има да буду ту и да пратимо хоце ли конацно икакве правде бити.дрљевиц је пуно урликао да би све просло неопазено, дебели је велики колац јер је суд његов, а ридјосиц је стара хијена, извуци це се тај. Имам утисак да це награбати само најбољи директор са пар доктора. Видјецемо ста це бити.

Name

ултимате фигхтерс

09.11.2017 18:34

охохохо... постављен је ултиматум. ил це бијековиц од сутра бити директор ил цемо бити побијени ко зецови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадно

09.11.2017 18:43

Нацелници су испали глупи,јер су их уплели Комљеновиц и Дрљевиц,у сукобе који немају везе са њима.Сада це ту своју глупост платити са око хиљаду марака мјесецно,колико су износили њихови додаци и стимулације.Нек захвале за то Комљеновицу , Дрљевицу,и Дебелом ,и нек им и даље вјерују,да могу вратити стање како је било прије смјене.Свака се скола плаца,осјетице то сваког сљедецег мјесеца на рацуну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бумеранг

09.11.2017 20:14

Зивео и добро досао Царе Лазо.Нису драги доктори знали да после јебања нема кајања.Сад ср крисом извињавају др Лази,ста це морали су да протестују натерали их Комљен,Бјека и главна сестра.Бједници,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

09.11.2017 20:16

Добри нам досао др Лази,спасавај сто се спасити мозе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

09.11.2017 20:25

Цвики јесили схватио да ти Комљен и Бјека узесе нацелницки додатак и стимулацију коју ти Дрља редовно набацивао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срецко

09.11.2017 20:27

Магацинер у болници има коифицинт плате 9 !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родјо

10.11.2017 06:23

x 135 = 1.215 КМ без радног стажа. Тако је радио "најуспјеснији" директор Дрљевић. Пошаље родјака са три разреда средње да купи диплому и одмах коеф ВСС. Колико је онда давао овима што га бране. Робија њему не гине, а овим што га бране тек се спрема изненадјење.

Name

хорор

09.11.2017 22:48

какви су ово интелектуални и морални ништаци.. шљам и људски отпад, па још и у белим мантилима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оно јес'

10.11.2017 05:15

Испадосе ово неки хероји сад а оно бандити код којих не идес без повеце кесе арткала и подебеле коверте са парама. Убили су висе људи него сто су излијецили. Цијела установа је као коњусница и теско ономе ко ту допадне. Најбоље да њих све лијепо растјерају и затворе болницу и сви да буду сретни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијели мантил

10.11.2017 10:22

Срамота за бијели мантил. Ова дрзава је све улозила у њих, са насих ледја скидала како би се сколовали и специјализације заврсавали. А они народ и не виде. Сем ако паре не намирису. Ста је урадио тај нови директор па је лоси од старог. Гдје им је достоајнство. Па свако мора једног дана да оде са неке функције исто како је и постављен. Ваљда је то природно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

10.11.2017 12:40

Очекују да ће предсједник РС Милорад Додик испунити дато обећање и да ће Влада РС ових дана поставити некога другог на његово мјесто.ХАХАХАХА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Резиме

10.11.2017 13:59

Да. Очекују да неко у овој држави има морал. Да испоштује оно што обећа. Не схватате да неко не прихвата лошијег од себе на мјесту које му ни по чему не припада. Ви то не разумијете, мозак вам није на том нивоу. Ко се задњи смије, најслађе се смије!

Name

ре резиме

10.11.2017 17:36

1. Не прихвата лошијег од себе!? 2. Мјесто које му ни по чему не припада!? Ово су кључне реченице на којима је направљен сав овај циркус љекара, испраног мозга! Ко си ти да кажеш тај и тај је лошији од мене? По чему лошији? Пусти да вријеме покаже да ли је тај неко заиста лошији од тебе, а не да паушалним констатацијама себи дајеш за право квалификовати некога да је лошији од тебе. Мјесто које му припада? По чему некоме нешто припада ако је у државној својини? По рођењу, по бабином аманету или по "објективној" процјени стручне корумпиране делегације која је до тада уживала све благодети? Кад ти отац остави у наслеђе онда можеш рећи то и то мени припада. Из коментара резимеа се јасно види сва бахатост растјеране групе љекара. Кад прође мало времена, па људи схвате да постојећи директор није ништа лошији нити бољи од претходног (осим за појединце којима је дао да раде шта хоће) схватиће циљеве гласноговорника и читаву бесмисао "протеста".

Name

Сврни наврни, лонац поклопац..

10.11.2017 17:22

Кува се кува, јашта и него шта. Могла би зворничка болница да прсне као претис лонац, ако прецедник мало болеј не намјести вентил..

ОДГОВОРИТЕ
Name

брко

10.11.2017 19:51

Постовани доктори,знам да немате времена па мозда нисте видјели наступ васег великог водје у скупстини неки дан.Кад су га питали и цитирали му ста је све прицо и усвојио,од тога да је Босанац па до великог Србина просо је многе фазе,он је само рекао јесам то је било тад ово друго је сад.Тако и оно сто је вама реко и обецао и да будем јаснији слагао,то се вази само док сте с њим у друству.Цим одете скино вас је с дневног реда,посао му је да лазе и петља и то рди од како је усао у политику а прије је лагао да презиви кад је био ситан сверцер и јос увијек се тако понаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мима

10.11.2017 21:26

Докле це овај циркус у Зв болници да траје?Стевановиц и Дрљевиц су узрок деградације болнице и опстине у цјелини.Они су себе обезбједили са некретнинама и капиталом у Србији.Зар је могуце да нацелник Зв зиви у Лозници,а влада и главни баја у Зворнику.Гдје је ту логика,и брига за народ и привреду у Зв.Предлазем да се под хитно уради ревизија пословања бивсег директора и нацелника опстине Зв.Тек би све тада изасло на видјело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питањце

11.11.2017 03:07

Колико те плацају да ботујес? На дневницу или по броју написаних коментара?

Name

Свака част

11.11.2017 06:55

Добро Мима пита. Питања на мјесту.

Name

Ботина

11.11.2017 08:59

Понудјена ми је гарсоњера у београду за ботовање, као и генералу бијековицу за оно урликање по болници и око болнице током претходних мјесец дана. Морам и ја од нечег да живим, не може моја егзистенција да буде угрожена а други да егзистирају у изобиљу.

Name

цупс

11.11.2017 01:28

Зељезницари су барем попили ракију.

ОДГОВОРИТЕ