Милан доводи Милана?!

Спрема се јануарска трампа. . . ! Лукас Биља није задовољио.

Фудбал 09.11.2017 | 13:00
Милан доводи Милана?!
Ни преко 200.000.000 евра потрошених на десетак појачања прошлог лета нису помогли Милану да изрони главу изнад просека у којем живи последњих година. Чак су Росонери с новим тимом слабији него претходних сезона, а у дербијима против Лација, Роме, Интера и Јувентуса, нису освојили ни бод.

У Милану још не губе наду да ће успети да ухвате корак с водећим клубовима и да ће се некако докопати пласмана у Лигу шампиона који би значио и финансијску стабилизацију клуба. Зато планирају да у јануару доведу још нека појачања, а ако се буде питао тренер Винченцо Монтела - прва жеља је Милан Бадељ!

Наравно, уопште није извесно да ће Монтела бити у клубу до јануара јер се већ недељама налази на рубу отказа, што значи и да Бадељов евентуални долазак на Сан Сиро зависи од тога ко ће бити на клупи Росонера на зиму.

Ако Монтела преживи, инсистираће на довођењу Бадеља којег је тренирао у Фјорентини. Иначе, хрватски везиста је давнашња жеља Милана, још пре доласка Монтеле и ове управе. Уговор са Фјорентином му истиче наредног лета и 1. јануара може да потпише предуговор без дозволе клуба, а врло је вероватно да ће Фјорентина покушати да извуче било какав профит из његовог одласка како не би остала без било каквог обештећења.

Локални Национе из Тоскане пише о занимљивој трампи за јануар. Фиорентина би пристала да пусти Бадеља без обештећења у Милан, у замену за позајмицу Мануела Локателија. Млади везиста Милана нема велику минутажу ове сезоне и Фиорентина жели да му пружи шансу да буде стандардан у другом делу сезоне.

Монтела није задовољан како се летошње појачање Лукас Биља уклопио и жели да довођењем Бадеља појача конкуренцију. Хрват не би имао ништа против. Уосталом, због шансе да заигра у већем клубу је одбио нови уговор у Фиренци. У Милану би могао да се прикључи земљаку и бившем саиграчу из Фјорентине Николи Калинићу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар