ПАОК хоће Владана Милојевића?!

Чин други. . .

Фудбал 09.11.2017 | 12:00
ПАОК хоће Владана Милојевића?!
Друга солунска офанзива на Владана Милојевића! Према информацијама МОЗЗАРТ Спорта из Грчке, управа ПАОК-а, одавно незадовољна радом Развана Луческуа, решила је да крене по тренера Црвене звезде. Намера је јасна: убедити да га је Солун боља средина за даљи развој његове каријере и довести га на крају сезоне!

Зашто тада? Зато што је Милојевић са београдским црвено-белима потписао уговор на годину дана, па ће на лето бити слободан стрелац. Наравно, само ако га управа Звезде претходно не убеди да продужи сарадњу, а подсетићемо вас да је Звездан Терзић баш недавно рекао да је пред Милојевићем бланко уговор и да млади стручњак само треба да - упише суму.

Притом, Милојевић је ПАОК-ову понуду на столу имао и пре но што је дошао у Звезду, али је тада изабрао повратак у клуб у којем је научио и прве фудбалске кораке. После свега што је доживео у ових неколико месеци у Љутице Богдана тешко да му је ентузијазам опао. Напротив. Још ако успе у намери да освоји титулу и наредне сезоне покуша да са Звездом нападне Лиге шампиона - много битније да успостави некакав дугорочан систем на Топчидерском брду  - тешко је заиста поверовати да ће ПАОК имати аргумената да га привуче у Солун.

Али Терзић и сарадници из Звезде морају да буду опрезни. У ПАОК-у су силно разочарани после елиминације из Лиге европе од шведског Естерсунда. Желе да што пре виде леђа румунском тренеру. Желе да плате - и то добро - не би ли овај пут довели тренера који гарантује резултате. Уверени су да је Милојевић баш тај, мада у свету фудбала гаранције не постоје.

И баш зато... Звездо, потписуј тај уговор!

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт.

Коментари / 0

Оставите коментар