Пропале му карте за Арсенал, али је зарадио вечеру!

Тридесет трећи тенисер света подвукао црту испод сјајног финиша сезоне, у који признаје да ни сам није веровао, али да јесте његов тренер.

Тенис 07.11.2017 | 19:15
Пропале му карте за Арсенал, али је зарадио вечеру!
Много тога испричао је Филип Крајиновић након што је направио један од највећих подвига ове сезоне на АТП туру, пласиравши се кроз квалификације у финале париског мастерса.

Ипак, нешто је оставио за дружење са новинарима, које му је уприличио Тениски клуб Ђукић, место на коме је превазилазио тешке повреде и кризе у каријери и које није заборавио ни сада, када је дошао до 33. места светске ранг листе.

Добро расположени Сомборац појавио се у друштву Нине Радуловић и испричао да су му пропале већ купљене улазнице за утакмицу Арсенал - Црвена звезда из једног јединог разлога: зато што је тренер веровао у њега.

"Да, тачно је да сам купио карте и хтео да идем у Лондон, али ми је Пеца рекао 'Човече, шта то радиш, имаш турнир у Паризу'. Одговорио сам му да не знам у чему је проблем, јер никад у животу нисам прошао прво коло и да ћу успети све да стигнем. Он ме је уразумио и хвала му на томе. Он је веровао, а ја нисам", рекао је Крајиновић.

Он је додао да је поред одласка на фудбалски меч морао да откаже још једну ствар.

"Већ сам друштву у Сомбору заказао част за то што сам се вратио у првих 100, али сам и то морао да откажем, јер сам у Паризу остао дуже него што сам могао да помислим. Али, добро, направићу журку сад као 33. на свету. Није лоше испало".

Крајиновић је испричао и да је победама у "Берсију" зарадио и за вечеру.

"Чуо сам се са свим колегама из репрезентације. Сви су ми честитали. Са Дуцијем имам договор од раније, да ко заврши сезону лошије пласиран - плаћа вечеру. Кад је то чуо Виктор, рекао је да ће и он да се укључи, вероватно је мислио да ћу морати да платим ја њему. Ето, сад сам зарадио две, мада сам рекао Виктору да се пријави за неке 'челинџере', па можда још успе да ме престигне".

Други српски тенисер говорио је и о мечу са Надалом који се није догодио, како је намеравао да игра, зашто га је у финалу са Џеком Соком издао бекхенд и каква је улога Новака Ђоковића у његовом и животу осталих младих тенисера.

Том приликом је 25-годишњи Крајиновић желео да демантује информације које су се у српској штампи појавиле, вероватно услед немуштог превода са француског, да му је Новак поклонио стан у Београду.

"Новак је мој херој и бескрајно му хвала на свему што је урадио и ради за мене. Али, није тачно да ми је поклонио стан".

Забуна је настала због интервјуа који је француским медијима дао тренер Петар Поповић, који је рекао да је Ђоковић уступио Крајиновићу свој стан, како се овај не би излагао трошку плаћања кирије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар