Порзингис експлодирао из ината Филу Џексону!

Кристапс Порзингис се препородио ове сезоне у дресу Њујорк Никса, а разлог за то није само одлазак Кармела Ентонија, већ и Фила Џексона.

Кошарка 09.11.2017 | 10:30
Порзингис експлодирао из ината Филу Џексону!
Трофејни тренер је летос покушавао да трејдује високог Летонца, али на срећу Никса нико није желео да "плати" цену коју је истакао Џексон.

"Мислим да није спреман. Има 21 годину. То је велики терет за сваког играча. Али показује да може бити конкурента", одговорио је Џексон у априлу на питање да ли Порзингис може да понесе терен тима у нападу. 

У међувремену, Џексон је добио отказ, а Порзингис је на старту НБА сезоне показао 13 пута НБА шампиону да нико није савршен, па ни он. Порзингис просечно бележи 30,2 поена уз 7,8 скокова и 2,2 блокаде по мечу у новој сезони. 

"Наравно да ме његова изјава мотивисала. Ниједан изазов није превелик за мене. Увек га прихватам и због да ћу ове сезоне, ако Мело не буде ту, бити тај играч и због тога сам био 24 сата дневно у терерани. Спремао сам се за ово физички, срећан сам што сам способан да играм на овом нивоу", рекао је Порзингис. 

Он је највећи део лета провео са репрезентацијом Летоније с којом је стигао до четвртфинала Евробаскета у Турској.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар